• dinon7
    1.5k
    Perkovic i Pavić u Varaždinu na posudbi bi bio sjajan posao za nas. I jedan i drugi bi dobili prijeko potrebne minute za razvoj. Perkovic predugo stagnira
  • rioda
    6.7k
    Belcar je po TM-u dešnjak, desnom nogom je zabio i gol na videu gore. Sad u zadnjoj utakmici protiv tovara sam ga nekako upamtio s dosta dobrih lopti lijevom nogom, to mu je još jedan plus. Jedino mi je malo tromo djelovao, ali generalno jako zanimljiv igrač koji bi mogao u Dinamu još dosta napredovati
  • Nogo
    5.4k
    Lapore objavio da je odšteta za Belcara između 1,5 i 2m eura.
  • Jurki
    15.5k
    dej bejzi.. Lepore ne zna de je Varazdin.. a kamoli da bi znal kolka je moguca odsteta.. taj isto samo prepisuje.
  • Maximo
    705

Ako je mišić ozljeđen treba nam već protiv gorice,a kamoli ostale susrete
  • Izet Hajrović
    3.8k
    čisto sumnjam da će ga ubaciti protiv Gorice bez ijednog odrađenog treninga, a ne vjerujem da će igrati od prve protiv Rijeke i Hajduka jer će se Ademi valjda oporaviti od viroze do tad. Na Belcara računamo ozbiljno tek nakon Hajduka, a tad se vjerojatno vraćaju i Mišić i Sučić.
  • don
    10.8k
    Na Belcara računamo ozbiljno tek nakon Hajduka,Izet Hajrović

pa hvala Bogu postoje zamjene na terenu.
  • Maximo
    705

Haha, to je i meni prva misao bila kad sam pročitao post...naravno protiv gorice vjerojatno neće stići,ali ne vidim razlog zašto već protiv rijeke nebi uletio...
  • Crni86
    8k
    https://youtu.be/YDNuQ204eHk?si=SazS_5AIODPO-hUg

U ovo malo minuta se Belcar cini kao skroz normalan i pristojan decko. Ajde Leone cekamo te
  • BornaPŽ1986
    1k
    Malo ostaje zal sto nismo doveli mozda i Petrusenka kad se moglo i to za ok cijenu
  • rokikaciga
    419
    Jurišića ne bih nikad kupio samo zbog njegovog ponašanja kada igra protiv Dinama
  • Orc123
    10.5k
    Nadam se da je razumna odsteta u igri ili to kad Dinamo pita onda je uvijek duplo. Mali Lusavec otisao za pola milje eura a Belcar tek nakon njegovog odlaska upao standardno u prvih 11 tako da svaka odsteta iznad cca 1.2mil eura nema smisla......1.2 mil eura cisto da im bude to najveca prodaja u klubu ...
  • hb1
    11
    Veselim se Belcaru, valjda ćemo realizirati
  • Dinamo-SB
    66
    Dovođenje Belcara definitivno plus. Minus jedino ako se radi o nekim smiješno visokim ciframa.
    Mi imamo hrpu igrača koju im mozemo poslati na posudbu ili pokloniti kako bi se smanjila odšteta. Win-win situacija za obje strane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.