• Tongo Doumbia
    5.6k
    Ne znam koja to javnost trenutno više želi Belcara od Selahija i po čemu je to popularno. Dovođenje Belcara je sve osim zadovoljavanja javnosti. Dok bi dovođenje standardnog veznjaka Rijeke, po špranci koju gledamo 10 + godina, bilo upravo to po svim parametrima.

To s Belcarom će biti konačno nekakav potez s jajima, da se tako izrazim. Dakle, ne dovodiš rezervu Feynoorda,juniora Citya ili bivšeg akademca Reala. Dovodiš zadnjeg veznog iz varaždinskog blata koji je pokazao da ima određenu vrijednost i na njemu je da se dokaže s “velikim dečkima”.

Potez s jajima, kažem ja!
  • Medvedgrad
    476

usporedba Belcar-Mišić?
  • Paggini
    38.3k
    Belcar mi se sviđa, ne preskače korake u razvoju, svake godine (čini mi se) brojke i utjecaj u ekipi mu raste, sve je to jako zdravo. Po tom kaskadnom razvoju me podsjeća i na Galešića, recimo.

Ako se završi za neke ok pare, ja sam zadovoljan.
  • El Madrigal
    96

Što očekujes 3 dana prije kraja prijelaznog roka? Koje to pojačanje iz bilo kojeg kluba HNL- a ili Europe može odmah bez ikakve prilagodbe upasti u momčad dinama? Zašto misliš da bi se problematični Selahi lakše prilagodio.

Slažem se .
  • Keyser Soze
    12.4k
    Mene samo zanima dolazi li sad ili na ljeto. Ako dolazi tek na ljeto onda nemamo neke koristi od ove informacije.
  • San Lorenzo
    18.5k
    Nema potrebe nakrcavati još više kadar igračima koji nisu za Dinamo, Franjić je bolji lijevi bek od JurišićaTeofil Kateran

Franjić je u mjesec dana otkad je tu već tri puta izašao iz igre zbog nekih sitnih ozljedica, do kraja je još 15 kola i vjerojatno će propustiti još pokoju utakmicu...a Pjer na lijevom beku je loše rješenje.
  • Navijač Dinama
    9.2k
    Ma kakav Mudražija.

Svaka čast dečku, vjerujem da je dobra osoba; dinamovac u duši i sve, ali on kvalitetom vjerujem nije puno iznad nekog Roga. Dinamo da dođe mora mu se namještat šanse, davat lopta, a i trpit igra i u konačinici rezultat radi njegove prilagodbe i samog stila igre, a rezultat u ovakvoj fazi u kakvoj se nalazimo ne može trpit.

Belcar bi mi bio top pogodak, kao i Pršir, kod Bišćana dok je vodio mladu reprezentaciju, i onaj EURO bio je najbolji naš igrač, dolaskom kod nas, u puno kvalitetniji klub i okruženje, iz kluba gdje odskačeš, a i nisu ti neki dometi u ekipi osim ostajanja u ligi, a mlad je.

Selahi vec godinu dana "ide iz Rijeke" pa nije nigdje otišao, očito ima neki problem/a van terena čim je i dalje u Rijeci, čim Korleone stavlja niže klauzule, a i tovari kakvi god su naivčine i svašta nešto, nisu ga doveli a imali su priliku, to dovoljno onda očito govori o njemu.

Dosta je krcanja i "drkanja" na strance.
  • Jurki
    15.5k
    Belcar mi se zadnju utakmicu za Vz jako dopal. On i ostatak vezne linije pojeli su tovare (naravno to nist ne mora u kontekstu nas znaciti).
    Isto tak treba gledati da trebamo pomladiti momcad.

Selahi - po igrama se cini ko neumorni klester, razbijac i bez njega je Rijeka druga momcad. Isto tak ak je njegova tintara problematicna + sigurno basnoslovni zahtjevi njega/agenta ne znam bas kolko je to pametan potez.

U igrackom kontekstu Selahi je bolji igrac od Belcara.. ali je Belcar mlađi, sigurno nebi iskal tolku placu, preprodajni potencijal je sigurno na Belcarovoj strani.
    Isto tak mislim da bi se Belcar mogel uklopiti kod nas.

Pored svih nasih problema, definitivno nam ne treba ocito luda tintara Selahi.

Manenica ostavi milju eura u Varazdinu i dopeljaj Leona u Zagreb.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Franjić je u mjesec dana otkad je tu već tri puta izašao iz igre zbog nekih sitnih ozljedica, do kraja je još 15 kola i vjerojatno će propustiti još pokoju utakmicu...a Pjer na lijevom beku je loše rješenje.San Lorenzo

Slažem se s tim, ali mislim da je i RPG bolje rješenje lijevo kada je Franjić ozlijeđen nego Jurišić.
    U svakom slučaju na ljeto treba dovesti pravog lijevog beka te ostaviti Franjića kao backup za lijevog beka. Ali smatram da bi dovođenje Jurišića više bilo dovođenje kvantitete umjesto kvalitete.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Evo što kaže Sofa usporedba Belcara i Mišića:

https://www.sofascore.com/football/player/compare?leftPlayerId=1094067&leftPlayerSeasonId=61243&leftPlayerTournamentId=170&rightPlayerId=243713&rightPlayerSeasonId=61243&rightPlayerTournamentId=170

Selahija uopće ne bih dovodio, nigdje nisam napisao da bi se on lakše prilagodio. Od 3 dana prijelaznog roka ne očekujem ništa jer smatram da će se Miško brzo vratiti, a Belcar svakako neće odmah participirati u utakmici s Rijekom i Hajdukom ako je Ademi zdrav. Prema Belcaru sam sumnjičav jer pratim Varaždin godinama i još prošle sezone Belcar nije bio ništa posebno s 22 godine, bio je rotacijski igrač. Ovo mu je tek prva prava sezona. Doduše, do ove sezone uopće nije igrao zadnjeg veznog tako da je vjerojatno pronašao pravu poziciju na kojoj može dati najviše pa je i to razlog njegovih dobrih igara. Ne kažem ja da neće uspjeti, samo sam malo sumnjičav, da ne bi bilo one season wonder. Ove statističke brojke bude optimizam u meni, nadam se da će to ispasti odlično za nas.
  • Laugreano
    3.3k
    Jakić nije bio pojačanje kad je tek došao. Gubio se itekako u pocetku. Nebi cak ni rekao da je bio nesto dominantniji u lokomotivi nego sto je Belcar u Varazdinu
  • don
    10.8k
    nisam spominjao nikakvog strancaOrc123

ne kažen da jesi, već nema ko drugi iz HNL-a osim Belcara, Selahija. A onda nan priostaje stranac iz drugih liga.

A to ti je pod 1. SelahiOrc123

za njega je

Mene samo zanima dolazi li sad ili na ljetoKeyser Soze

sad naravno, ako se realizira.
  • Orc123
    10.5k
    Vi stvarno bi dovodili Jurisica za 2,5mil eura? Jel vi uopce gledate HNL? Lik je propuh u obrani i to teski, skok igra ocajna, mi od beka trazimo kombinatoriku gdje je slab...on je igrac za kontraske ekipe jer ima moc ponavljanja, silu, solidan, centarsut i udarac! Ne vrijedi pola novaca koje traze za njega to se i vidi da ga ni jedan ozbiljan klub nije želio dovesti. Preporucam da koji put pogledate tekme Osjeka....

Jos šlag svega na tortu je strasno iritantan lik koji se proglasava Dinamovcem a manijakalno slavio gol, izlezavao se cijelu tekmu sada i provocirao. Takvi odron od igraca ne zelim blizu kluba! Nek se uglada u Soldu, kako se ponasa bivsi igrac Dinama i koji respekt ima prema klubu i igracima!

Kad jos to sve stavim na stranu, nema nikakvu kvalitetu za Dinamo, pogotovo ne za 2,5mil eura kolika mu klauzula!

Gubio se prvih par tekmi ali nakon 4-5 utakmica odmah upao u prvih 11....svima ostalima je trebala sezona-dvije, a neki nisu nikad.

Frende, trebalo mu par utakmica, on je u Dinamu proveo samo jednu sezonu tako da mu trebalo puno manje nego svim ostalim pojacanjima iz HNL, puno manje nego npr. ivanusecu, Majeru itd itd.....zato sam skeptican u vezi Belcara, jer mi tu trebamo igraca doslovno za vikend.
  • Jurki
    15.5k
    Gubio se itekako u pocetkuLaugreano

Potpis. Jakic je po dolasku u Dinamo bil blagoreceno katastrofa..ispocetka sam mislil .. Majko Bozja kakvu smo to panjcugu dopeljali.. tek je kasnije nadosel i izrasel u jednog od stozernih igraca.
  • hardek
    4.1k
    Iskreno nebi imao ništa protiv da u drugom smjeru pošaljemo i nekog od igrača na posudbu. Perković bi tamo bio top. Možda čak i Kačavendu jer kad se oporavi Sučić ne vidim di će on do minutaže.

U svakom slučaju treba imati dobre odnose sa Varaždinom jer Šafarić radi dobar posao tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.