• Crni86
    8k
    Tironi cita zonu lagano prepisao samo za clanak :lol:
  • ElDorado
    1.9k
    Belcar je tehnički puuuuno jaci od Selahija, jedino me muči njegova relativna sporost. On je u stvari neka kopija Miška. Ovo s Miškom je jako ozbiljno i mi ne možemo ući u derbije s Rogom i Ademijem. Plus upravi na reakciji i nadam se uspjesnom zavrsetku posla.

Edit: inace Selahija Đalivic vadi uvijek u 60. min. Da ne govorim da Belcar dolazi pješice ak treba u svoj klub, znači jedan domaći dečko više.
  • Omake
    5.7k

ZrccBq3.png

Usporedba Belcara i Mišića. Defenzivno je to tu negdje. Ali, postoji velika razlika Mišić je ugl solo 6 u Dinamu, a Belcar igra pored Marine koji je i u 35 godini i dalje odlična 6 za hnl prilike.

PcQ96Kw.png

Belcar je puno atletičniji od Mišića u ovim godinama, pomoći će u obje tranzicije. Što se tiče progresije driblingom, tu je posle Baturine najjači u ligi. Kreacija malo šteka statistički, ali mislim da je to zbog stila igre i sadašnjih i bivših suigrača. Većina šuteva se stvarala Šegi i Dabri. I jedan i drugi dosta petaljaju s loptom prije udarca pa to oduzme od xA. Iznadprosječan je strijelac za HNL veznog, a pored apsurdno dobrog kreatora kao što je Stojković to će još više doći do izražaja. Uz to je i odličan u igri glavom, a defenzivni prekidi su nam rak rana cijele godine.
  • Enco
    54

Možda i komentira na Zoni :rofl:
  • Jurki
    15.5k
    mislim da se za 2,5 mil eura moze naci puno bolji bek nego kaj je Jurisic.
    I da definitivno nisam za to da jos jednog igraca Osijeka preplatimo kak smo preplatili Bockaja.

Iskreno nebi imao ništa protiv da u drugom smjeru pošaljemo i nekog od igrača na posudbuhardek

Mislis da posaljemo u Vz Perkovica i Pavica?
    Nije uopce losa ideja. Šafaric forsira mlade igrace.. Perkovic bi bil starter sto posto. Ne znam kaj imaju jos u veznoj liniji i kolko bi minuta Pavic dobil.
  • Dzgšb
    1.3k

Naši inovativni novinari saznaju, toliko su pošteni da nikad ne spominju zonu , a sve transfere od Mire doznaju :lol:
  • KristijanHR
    76
    daj nam domace, ne valjaju stranci, daj stranca ne valjaju domaci i tako u krug...
  • Sajla
    7.1k
    potencijalni vezni red Baturina - Stojković - Belcar su momci 21-23 godine starosti. nisam siguran koliko je pametno s njima ići u derbije u prvih 11, vjerojatno bi bio potreban netko iskusan za ravnotežu.
  • Nogo
    5.4k
    Screenshot-20250213-171128-Samsung-Internet.jpg

Lako šta Tironi saznaje, evo i Ničota je saznao :rofl:
  • ElDorado
    1.9k
    To je istina ali kad nemaš. Ademi se ruši nakon pol sata
  • don
    10.8k
    da se ne zaboravi tko je "otvorio" hajduk prošle sezone i ko je ima prste u našoj tituli, kao uvertira za raspad jogurta koji je bia nedugo nakon ove utakmice. :grin:

a ovo na početku prvog miseca kad se spominja interes doli navedenih klubova;

• Orc123
    10.5k
    ma sad opce nije stvar stranac ili domaci. Stvar je da kronicno fali 6ica .....
    Uopce nije stvar jel Hrvat ili stranac ali mora biti igrac za prvih 11 i to vec sad za vikend .......

Evo ja bi najrađe nekako vratio Nikolu Moru....ali gotovo pa nije realno.....
  • Peškaman
    6k
    Pretpostavljam da to znači da je ozljeda Mišića ozbiljnija i da će propustiti koje kolo?
  • ElDorado
    1.9k
    Jako je upitan za dalje. Propusta Goricu
  • Jurki
    15.5k
    kak sam vec prije napisal Jakic je bil par mjeseci totalno u banani dok nije nadosel. Naravno da mu nije trebalo ko Majeru ili Ivanuscu ali je ispocetka bil los.
    Sve je to na kraju individualno od igraca do igraca.
    U kontekstu da nemamo druge sestice.. Selahi ako je stvarno tak pofukan u glavu.. ne treba nam.
    Jer ako je to istina da tak lose moze utjecati na svlacionicu.. bolje da damo Misku te pare al da ga ne salje za Zagreb.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.