• gaTeDZG
    257
    Nakon uzbudljive epizode u Kupu, vraćamo se prvenstvenim izazovima a sljedeći protivnik je pretposljednja momčad lige, Gorica. Ekipa Maria Carevića ove sezone je na omjeru 5-5-11 uz gol razliku 18:30. U prošlom kolu Goričani su svladali Osijek rezultatom 1:0 a tri boda donio je Dino Mikanović koji ovu utakmicu propušta zbog kartona. U proljetnom dijelu još su neporaženi, uz navedenu pobjedu upisali su i remije s Varaždinom i Istrom.

Ukupni međusobni susreti Dinama i Gorice: 26 utakmica, 20 pobjeda Dinama, 5 remija i poraz uz gol razliku 48:18.
    U ovosezonska dva susreta upisali smo pobjedu na Maksimiru (4. kolo 2:1) i remi u Velikoj Gorici (13. kolo 2:2).

Kod Dinama, po dva žuta imaju Mmaee, Cordoba, Ademi, Moharrami i Torrente koji u slučaju kartona propuštaju derbi na Rujevici u 23. kolu.

Kratko o ulaznicama:
    Članovi Dinama mogu iskoristiti pogodnost besplatnog ulaza za ovu utakmicu, vrijedi za tribinu zapad dolje. Tribine zapad gore i sjever gore neće biti u prodaji.
    Sjever je za ovu utakmicu pripremio i posebnu koreografiju kojom će se obilježiti 25. godišnjica povratka imena Dinamo, a svi navijači koji dolaze mogu podržati daljnji rad svojim donacijama u plave kutije koje će biti postavljene na ulazima.

Koeficijenti:
    1 - 1,20
    X - 7,00
    2 - 13,00

Nema izgovora, svi na Maksimir!
    1. Koji ishod očekujete? (104 votes)
        Pobjeda Dinama
        94%
        Neriješeno
          4%
        Pobjeda Gorice
          2%
    2. Idete li na utakmicu? (104 votes)
        Da
        65%
        Ne
        35%
  • Mali Zeus
    15.9k
    Sve upućuje na našu pobjedu, ali ak mene pitate ful zajebana tekma.
  • Izet Hajrović
    3.8k
    Posljednjih 10 utakmica s Goricom:

5 pobjeda
    4 remija
    1 poraz.

Na temelju posljednjih utakmica, šanse za kiks su 50% tako da moramo biti oprezni, treba itekako ozbiljno shvatiti ovu utakmicu.
  • Blueshadow86
    2.5k
    Vjerojatno nas očekuje preslika utakmice kao protiv Šibenika. Goričin bunker iza, a na kontru i prema naprijed će vrebati Erceg pa mislim da će time biti i opasniji od Šibenika.
  • Marktwain
    102
    Očekujem oko pet baniranih forumaša nakon tekme.
    Sad ozbiljno, mislim da će biti zajebano i da nećemo bez znoja do bodova.
    Editovano.
  • Blueshadow86
    2.5k
    rovovska bitka na goričkoj njivi.Marktwain

Doma igramo.
  • Marktwain
    102
    A jebote, moje sljepilo i Alzheimer.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Nakon dugo vremena očekujem pravi pristup naših i rutinsko rješavanje tekme. Ne znam zašto ali takav mi je osjećaj. Također mislim da će briljirati igrači koje su neki već otpisali. Recimo, 3 1 za nas, a Cordoba i Kanga se upisuju u strijelce. Zašto 3 1 a ne 3 0? S obzirom da nam je i trećeligaš metnuo 2 puta, i očito bi nam mentula svaka ekipa u Hrvatskoj trenutno, očekujem da nažalost ipak primamo jednog.
  • NKDZ86
    2.9k
    svi marš na maksimir!
    a naši bbb spremaju koreografiju za obljetnicu 25 g. povratka imena dinamo!
  • prefontaine
    957
    Svaki put očekujem rapsodija igre i golova. Ovaj put bi mogli povesti, i idući napad primiti gol za 1:1. Nakon toga igrati viktorije ispred njihovog gola da bi u predzadnjem napadu prvog poluvremena spušili kontru za 1:2.

Do 70.minute muka Isusova, bolji oni nego mi, zadnjih 20 min nekakva ubacivanja na silu da bi napokon u 84 i 92.postigli dva gola za preokret i pobjedu. Ipak, u 95min 9.500 maksimirskih gledatelja na trenutak je pretrnulo jer Gorica pogađa stativu. Konačan rezultat, Dinamo - Gorica 3:2.
  • blubach
    782
    Ne očekujem uopće lijepu i laganu utakmicu, daj mi samo 1-0 u venu i to je to.
    Edit: apsolutno ću se ljutit i kenjat (najviše u sebi) po svima ako ćemo loše igrat ili, nedaj Bože, gubit.
  • Paggini
    38.3k
    Ovaj vikend ću javno pisati tko mi od zagrepčana s foruma traži link za bembaru u inboxu, pa da se vidi sve!!!
  • jedan u nizu
    11.5k
    Ovaj vikend ću javno pisati tko mi od zagrepčana s foruma traži link za bembaru u inboxu, pa da se vidi sve!!!Paggini

Ja djelim link od bembare u utrobi sjevera, link napisan na papiric.
    Pa tko hoce link, zna gdje me moze naci!
  • zg041
    207
    izgleda da je mišić obnovio ozljedu lista..danas ce se znati više
  • Mr Anderson
    10.6k
    Nema isprike više na motivaciju i slično. Svi koji izađu na teren moraju si u glavi posložiti da je s druge strane Milan ili barem Osijek. Nema lako ćemo, treba nam rani gol. Na klupi im je tovar, u sastavu par tovara i biti će nabrijani, uz to se još bore za opstanak.
  • mrgud
    306
    Ako je Mišić opet out po Selahija odmah inaće nebu dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.