• Teofil Kateran
    1.7k
    Samid Eniafe Oluwatimilehin Akanni

Jučer je u napadu izgledao moćno, dobivao je sve skokove protiv naših stopera, svaki put kad je dobio loptu bio je dosta opasan, dio je vjerojatno do naše užasne obrane jučer, ali vidi se da ima nešto u njemu, a i mlad je (21 godina). Nisam nikad čuo za njega do jučer, ali kada sam ga malo provjerio vidio sam da je i najbolji strijelac 2. NL.

Naravno, ovo sve vrijedi samo ako na ljeto bude riješena suradnja s nekim klubom pa nam bude trebalo više igrača koji će uz juniore igrati u toj filijali, a vidim mogućnost da tako napreduje pa možda dođe i do prve ekipe, mislim da nije velik rizik. Mišljenje nažalost temeljim samo na jučerašnjoj utakmici pošto ne pratim 2. NL (osim ponekad rezultate)., ali vjerujem da bi sportski sektor ipak uzeo uzorak od više utakmica te ga ispratio ovu polusezonu i procijenio jer mislim da bi mogao biti zanimljiv.
  • Mihaljević
    11.6k
    Mory Gbane novi igrač Stade Reimsa u transferu vrijednom 5M€, igrač koji je odskakao u drugoj hrvatskoj ligi, nuđen Dinamu više puta, pojeo sve naše vezne u kup utakmici prije 3 godine sa 20 godina. Odbijamo top igrače koji su se već priviknuli na Hrvatsku, da bi doveli neke kromajonce što su u 5 godina karijere 4 godina bili na klupi u ligama petica. U drugoj ligi uvijek ima dobrih mladih potencijala, koji su se već priviknuli na seniroski nogomet.
  • BBBaranja
    3.1k

Da smo ga doveli iz BSK-a 99% navijača bi bilo nezadovoljno s tim transferom.
    A i ko zna kako bi se razvio da je došao kod nas,jer vrlo vjerojatno igrao baš i nebi,tako da sretno mu u Francuskoj.
  • Mihaljević
    11.6k
    Da smo ga doveli iz BSK-a 99% navijača bi bilo nezadovoljno s tim transferomBBBaranja

To nije bitno ni 0.0000002%.
  • Nolifer
    9.5k

Jebiga, imaju para, pa su ga doveli...
  • BBBaranja
    3.1k

Slažem se,ali mi reci samo gdje bi on sa 19godina i jednom sezonom u 2.hnl imao mjesta uopće kod nas??
  • GOAT
    2.1k
    Imao bi mjesta na nekoj posudbi u prijateljskom klubu kojeg je Maric osigurao. :strong:
  • BBBaranja
    3.1k

Kakve veze ima sad Maric s ovime prije 5 godina?
  • Dinaminjo
    1.3k
    za koji mu je Uprava dala budzet
  • GOAT
    2.1k
    Sasvim ista situacija zvao li se taj igrac Gbane ili Oluwaishakdlvkvotdnj iz Bjelovara.

Kod nas nemaju mjesta a skoro svaka posudba iz Dinama bude tragična, a mi potencijalno propustamo dobre igrace.

Zašto ih ne bi doveli za par sto tisuća i u najgorem slucaju prodati za iste novce ako nista od njih ne bude? Samo nam fali klub za posudbe
  • BBBaranja
    3.1k

Slažem se da nam fali klub s kojim ćemo surađivati.
    Ali nije rješenje dovoditi šakom i kapom potencijalno dobre igrače.
  • GOAT
    2.1k
    Nisam ni mislio da ce netko zazmiriti i nasumicno pokazat prstom u igraca i dogovoriti njegov dolazak, nego u slucaju da se procijeni neki od tih kup heroja iz druge lige kao potencijal za male novce.. zašto ne.

Glupo mi je da igrači kao ovaj navedeni ode u ligu petice bez da mi imamo ikakve koristi od toga a tu nam je pod nosom
  • BBBaranja
    3.1k

Većina tih kup igrača kao što si rekao protiv Dinama ili bilo kojeg većeg kluba ide 200 na sat tako da to nije mjerilo.
  • Zagi
    9.2k
    Cijela liga ide protiv nas 200 na sat. Di ćeš bolji prozor za prodaju od tekme protiv dinama?
  • hardek
    4.1k
    Hvala ti na trudu ali nažalost ni jedan me nije oborio s nogu. Zehnter djeluje zanimljivo ali mislim da je nerealan

Niti jedan mi nije kao Paqarada u smislu te tehničke mekoće i lakoće kojom igra nogomet. Šteta da ga nismo probali dovest prije nego je potpisao za Koln
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.