• Dinaminjo
    1.3k
    Znaci 3m odstete i ugovor 500 k je u redu

700k provizije i ugovor 800k nije u redu

Samo da budemo na cisto
  • Droljo
    12.1k
    Jedna rečenica. U biti dvije.

Obrana se mora uigrati! Pogotovo stoperski par.
  • Dinamo-SB
    66

Da. Po 100. put jer je Galešić transfer potencijal u budućnosti. I taman da je flop moć ćeš ga prodat bar da smanjiš gubitak. I Cordoba je došao u transferu pa nitko ništ ne spominje oko njega i novca. Jer je mlad i transfer potencijal taman da bude flop. Neće ni Galešić ni Corodba inzistirat da im se odradi ugovor do kraja ak ne budu imali priliku u Dinamu jer su mladi.Drmić npr. je htio odraditi ugovor do kraja, kao i sada Perić.Jer se prodat ne mogu više u tim godinama i ne mogu postic tu placu na trzistu. To je normalno u nogometu. Petko,Pjaca,Misic to su ljudi kojima daješ takve ugovore koji su u primeu i koji su ostavili traga u klubu i domaći dečki. Npr. Mišić ima ugovor 900k do 2026 koji je prije svega bivši igrač Sportinga i koji je toliko godina u Dinamu.
    A i ak bas ides u euro,angažman Galešića + 4god ugovora je 5m, a Mmaea (750+4*840) 4.1mil.
  • Paggini
    38.3k
    Njegova kalvarija je počela kad je zaboravio livaju ali ne može i to bit samo njegova greška.Ludovic IX

Da te citiram ovdje, dosta se to spominje i jest Mmaeeova greška, ali zašto igrač hajduka na 30 metara od gola ima 5-10 metara od prvog igrača Dinama? Gdje su Baturina i Sucic?

Kj9T53f.jpeg

I drugo, ako je već ovaj iskočio, što nije trebao, Pjaca je hvatao zjake, a KTC je također prespor bio u zatvaranju, a i nije držao liniju jer bi livaja bio u zaleđu inače.

Jbg, niz grešaka. Nije Mmaee sjebao loptu kao ovaj doktor iz Milana recimo, krivo je iskočio, jbg.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Da te citiram ovdje, dosta se to spominje i jest Mmaeeova greška, ali zašto igrač hajduka na 30 metara od gola ima 5-10 metara od prvog igrača Dinama? Gdje su Baturina i Sucic?Paggini

To da je on kriv za gol Livaje je urbana legenda koja vidim i dalje živi, usprkos činjenicama koje govore drugačije.
  • NKDZ86
    2.9k
    Što prije se rješiti ovog...njegove reakcije su beživotne i bezvoljne, van iz dinama
  • db-izbjeglica
    16.4k
    Nije loš igrač, ali ja u cijelom svom životu nisam vidio igrača sa slabijim izlaskom u blok. Nije mi jasno, čovjek izgleda kao od stijene odvaljen, a istovremeno izgleda kao osoba koja se (doslovno) boji izaći u blok.

Imam dojam da bi čovjek rađe primio gol, nego blokirao nečiji šut bilo kojim dijelom tijela.
  • GeneralNapoleon
    749
    Meni on i dalje izgleda kao da igra napusen :lol:

I nemojte to sada uzeti kao vrijedanje njega. Nego nekako onak, lik nekad kao da je izgubljen u vremenu i prostoru na momente. Barem mi ostavlja takav dojam

Jucer protiv onog crnca gdje ga je jos uspio zagradit. A mislim i protiv Sibenika gdje je izbio lik 1 na 1.

Al cak ne zelim rec da iz toga proizlaze neke ogromne greske. Nego mi nekad jednostavno dijeluje kao da lebdi i da je spor u reakcijama. Kao da na trenutke ne zna gdje je protivnik a gdje lopta. Ali uglavnom uspije jos popravit.

Malo cudan lik.
  • Dinaminjo
    1.3k

Razmislja na sto ce potrosit novce dok igra pa odluta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.