• austrijanac
    5.7k
    Mislim da nije razina Dinama.

Ili možda je, ali nije stav za Dinamo.
  • Dinaminjo
    1.3k

Jer se iz slike ne vidi cijela situacija.

Zapravo je Mmaee pratio zrak, a ne igraca.
    Tj zalijepljen je pogledom za loptu

To ne znaci da blok nije morao biti bolji
  • rioda
    7k

Kad pogledaš video to malo drukčije izgleda. Igrač koji zabija je desno krilo koje je pobjeglo RPG-u
  • don
    11.1k
    pa preuzimaš drugog igrača, pogotovo jer je Mmaeeu RPG bia iza leđa i nije moga vidit koga čuva i di se nalazi, a igrač sam dolazi ispred Mmaeea a on 2 metra od njega stoji i gleda ga.

čisti Mmaeeov gol.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Meni je za ovo okrivit jednog igraca glupost. Ide tu niz gresaka, meni je nejasno di Torrente ide? U dupli blok? Cemu?
  • kajsitilud
    576
    ma dobro pa nece ga do tamo pratit. Neka preuzimaju igrace. To je osnova funkcioniranja obrane. Meni je tu Torrente skroz krivo pozivioniran. Pokriva poziciju na kojoj se nista ne moze dogodit. Trebo je bit malo vise prema van pozicioniran, a onda bi mogo i presjec tu loptu.

Mmaee sigurno nije kriv. Da je izaso na strijelca, a lopta isla po zraku na glavu njegovom i da tako padne gol bi onda on bio krivac. On tu stoji di treba.
  • rioda
    7k
    Ne slažem se da je Mmaeeov gol, ali nema veze.

Ono što mene brine je što veliku većinu golova dobivamo upravo ovako, jer nam igrač na povratnoj ostane sam samcat
  • Zg123
    1.1k
    Dodao loptu u noge protivniku, nakon toga cuvao zrak. Lijepo pod ruku s Maricem u povijest, dovidjenja
  • Paggini
    38.9k
    Jel ne mislite da tražite bilo šta da mu nakeljite? Danas je odigrao fkt solidnu tekmu, ona lopta za Pjacu je bila maestralna, a imao je i par fkt dobrih čišćenja i čitanja lopte, a na lopti je bio jako miran.

Krivit ga za gol je glupost, iskreno.
  • GeneralNapoleon
    848

Pa evo tocno to. Za mene vrlo jasno kriv inspektor. Mmaee pokriva svog igraca. A Torrente pokriva ne znam koga. Ali eto mozda nemam pojma.
  • Praskaton
    3.6k
    Čovjek jednostavno ima žutu minutu svaku utakmicu.Nekad to protivnik ne kazni pa prođe nezapaženo.
    Nije jedini krivac za gol i inspektor je tu.
    Osim toga je odigrao dobru utakmicu.
    Svakako bi mi Theo i Galešić bili prvi izbor.
  • Crni86
    8.2k
    a kog cuva torrente na ovoj slici? I di stoji?

Mmae je bolikurcina, ne uljeva povjerenje al prek njegove duge lopte smo i dosli do gola za 1:1. Meni je ovo vise torrenteov gol nego od mmaea.

Isto kriminalno pozicioniranje je umao protiv varazdina u 12. mjesecu kad smo gol primili ili je varazdin pogodio stativu.
  • hardek
    4.2k
    Fabio očito misli da zbog njegovih kvaliteta u izgradnji igre mu može zažmirit na neke stvari. S loptom u nogama je stvarno dobar a i duge lopte su mu u rangu Maxovih rekao bi.
  • Anderson Costa
    43
    Po meni vrlo solidna utakmica, prema naprijed jako dobro, iza zatvarao, par dobrih uklizivanja sto dugo nismo vidli…
  • Zagi
    9.3k
    Fakat mi nije nešto drag ali ovaj gol nikako nije njegov.
    Idete po defaultu u pljuvanje.

Sikošek je RPGov igrač, a kaj KTC i Torrente rade u toj akciji je za promatranje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.