• Marley
    3k
    daj iskopaj jos koju Majkijevu dogodovstinu, vidim da sam sve propustila :lol:

Uglavnom Majki, nije cura "mislila da si peder". Samo je bila droljasta i to ti je to, ukratko :sweat:
  • mali M
    6.7k
    Kaže Majki da bi zrelije, a u citiranom tekstu veli "2001-2002 godište, taman" :rofl:

Majki ti bi trpao al da tebe ne trpaju, e pa nede to tako, odluči se sinko! :rofl: igraš se one "if she walks like a duck, talks like a duck..." a onda se čudiš kad ti kažu da si "duck"
  • don
    10.9k
    Kaže ona: "Ti si peder, s tobom se mogu ljubit."

:yikes:
    Majki2111

Hahahahahah
  • NitkoBitan
    22.8k
    Obavezno stivo za nove forumase.

Imam želju podjelit jednu crticu iz svog privatnog života ovdje. Razlog bi bio taj da netko nešto nauči iz toga isto kao što sam ja naučio koliko razgovori s prijateljima s faksa iz tako životnih iskustava život znače i koliko su bitni. Pretpostavljam da ima ocdje nešto mlađih ljudi od mene pa ako žele nešto uzet iz ovog, slobodno, ako ne nema veze. Vjerojatno stariji neće moći ništa. Isto tako podjelit ću jer sam otvorena osoba i jer se ne sramim to podjelit. Unaprijed, namjera nije nikog povrijedit.

Dakle, unazad par mjeseci nisam bio tolko aktivan ovdje po forumu kao prije gdje sam doslovnoi gledao i analizirao utakmice Dinamovih europskih protivnika i pisao tu, što moderatura lako može provjerit u statistici. Razlog je taj što sam po prvi puta u životu (sa 24 godine svoje) izlazio s curom. I to 6 mjeseci, od travnja do listopada ove godine. Više od 10 čvenkova, spojeva, dejtova, kako hoćeš. Ali bez poljupca. Nije mi bila fizički privlačna i ja jadničak, nisam mogo povuć prvi potez. I dobro. Ne sramim se.

I kao što sam tu već napisao jednom prilikom, bio sam popisivač i tijekom popisa sam upoznao jednu ženu koja ima 40 godina koja je pokazala otvoreni interes prema meni. Direktan preko poruke da me iz jednog razloga hjtjela poljubit. I dobro. Ja sam njoj jednostavno rekao da mi je ova s kojom izlazim prioritet. Ona je rekla nešto u smislu : "Dobro, ali ako ne prođe s ovom s kojom izlaziš, javi mi se."

Ja sam priznao želju 40ogodišnjakinje prema meni ovoj s kojoj izlazim. Cura je naravno pošizila. Takvu stvar nisam napravio prvi put. I opet bi isto postupio bez obzira na sve jer mislim da se takve stvari ne taje. I dobro, cura be izblokirala na svim društvenim mrežama. Apsolutno sam mirna srca kaj se tiče te cure. I ništa, ja se javim ovoj 40ogodišnjakinji da želim nekakav odnos. E sad, njoj je maštarija da nekome bude prvo iskustvo, ali ipak su se kroz 33 dana razvili neki obostrani osjećaji. I da doslovno bez ikakvog truda, totalno neočekivano i nasumično sam imao prvi poljubac i seksuaualno iskustvo sa 40ogodišnjom ženom. Taj odnos je trajao 33 dana i izgledao je kao srednjoškolska veza gdje smo se hvatali doslovno po javnoj garaži i podrumu zgrade i ulici. 10 dana nakon početka tog odnosa, morao sam za to priznat starcima jer su skužili da se nešto događa. Isto tako priznao sam svojima i za spolni odnos doslovno 20 minuta nakon završetzka čina. Razgovor uoppće nije bio stresan koliko sam mislio da će biti.

Cijelo vrijeme roditelji su bili protiv toga i vršili veliki pritisak da prekinem to do Nove godine. Prekinulo se i ranije jer je žena skužila da mi je cilj naći dugoročno nekog svojih godina. Na početku razgovora nisam ja htio prekinuti, ali tijekom razgovora sam skužio ako se dogodi da nađem neku tijekom ovog našeg odnosa, ne želim ju povrijedit pa sam se ipak na kraju složio s njom i prekinuli smo u dobrim odnosima bez ijedne loše situacije.
    Majki2111
  • Marley
    3k
    ima neka zasebna tema sa svim ovim crticama na jednom mjestu mozda :rofl: ?!
  • Majki2111
    3.8k
    Nee. Ne predstavim se ko peder. Nisam peder. Takav dojam neki dobe. Manjina al dobe. Al ovo za intimu. Ma nije to sad tak često bokte. Poštenu intimu ja nisam imo 9 mjeseci, a pošten seks preko godinu dana. Nije mi nimalo sram reći to.

Nijr to tak često. Ispodprosječno za ekipu u 20im, al opet više za nekog ko nema nikakvog iskustva.
    Aa sjećam se. Pa ženska ima dečka, ne petljam sa zauzetima ako ona prvi potez ne napravi. Zauzeta je za mene oduzeta.

E To To :rofl:

A bokte mazo ko da vi nemate neke greške u životu. Sve je to za ljude ajd.

Ja otprilike vidim za kaj bi mogla biti osoba i di se uklapa u monu viziiju i kakva je situacija i to je to.
  • Nolifer
    9.5k
    Trenutno stanje na šanku

IMG-1549.jpg

:lol:
  • don
    10.9k
    Nee. Ne predstavim se ko peder. Nisam pederMajki2111

bez uvrede, ali ako ideš na tečaj šminkanja i daješ dojam "mirnije", povučenije osobe, za razumit je da je to pomislila
  • NB86
    15.9k
    Bas idem napisat kaj nije majki roko neku starku kad je radio na popisu stanovnistva i covjek zalijepi pricu, lijepi dani ovog foruma.
  • miro
    5.6k
    ahhahahahahaha, pa kak sam.ovo propustio

@Majki2111 pa nema te nitko
  • Marley
    3k
    ceeeekaj malo, ok tecaj sminkanja. To je samo po sebi poprilican alarm, fakat je rijetko da frajera zanima vizazizam, a da nije gay. Primjer je nas Majki.

Ali povuceniji, mirniji frajeri, kakve veze imaju s pederkastim? Ili sam te krivo skuzila.
  • Droljo
    12.1k
    Majki rastura i pustite ga na miru. On nije morao sve ovo podjeliti sa nama a ipak je.
    Samo deri frende!
  • don
    10.9k
    Ali povuceniji, mirniji frajeriMarley

hahaha ali mirniji sa spoznajom da ideš na tečaj šminkanja. A s obzirom da su mlađe cure, a ove su 2002 godište ili koje već, poprilično je poznato da se pale na one "fuck boyeve", a ovako Majki mirna duša sa mirnim glasom i tečajen šminkanja, za takvu curu = ...

To je samo po sebi poprilican alarm,Marley

:rofl: :rofl: :rofl: :up:
  • Brusa
    2.3k
    A bokte mazo ko da vi nemate neke greške u životu. Sve je to za ljude ajdMajki2111

Naravno da imamo Majki i naravno je sve to za ljude.
    A ono spominjao si neke veze i to pa sam se ja ove male sjetio. Možda je prekinula s tim dečkom s kojim je bila, meni se činila kao dobar wife material :wink:
  • Marley
    3k
    meni se činila kao dobar wife materialBrusa

Kako prepoznati dobar wife material?
    ---> ako cura ima decka, a vani se bari s drugim tipovima, ali ima opravdanje da je "mislila da je tip gay"... to je to, zeni to odmah :ok: :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.