Hvala bogu ja sam jako realan u svojoj procjeni. — Majki2111
Samo ćeš nestat sa zone na jedno pol godine dok budeš zaslijepljen mladom damom. — nemapredaje
l ovako racionalno, uzeo sam u obzir onaj članak o prefrontalnom korteksu kaj sam nekidan stavio ovdje — Majki2111
E hrpa ljudi pomisle da sam peder, a nisam. To ti je dobro na prvu jer možeš uć u neke interakcije u događaje gdje generalno muški ne dođu. Vidiš malo kako ženske razmišljaju i tu i tamo pobereš neki poljubac i seks. — Majki2111
↪Droljo Ma ja ti izlazim ovako svaki vikend solo. I noćas upadnem u društvo dvije lijepe i otvorene cure 2001 i 2002 godište. Znači dobitna kombinacija. Obije zauzete. Imaju dečka. I dobro sve. U tom trenutku sam im sjeo. Bila dobra atmosfera. I u jednom trenutku im krenu likovi uletavat. I pleše ona sa svima. Tanca. Al neda nikom. Kaže nama:"Ovaj misli da kontrolira situaciju, al ne." I dođe zbari mene. Značu usta u usta. Ok ajd jednom. Kaže: "Čuvaj me, ja sam ti labilna." Ništa nisam ja radio chra ima dečka. Sve je bilo pod kontrolom.
I OK ajd jednom poljubi u usta. Kaj sad. Kad krrne ona drugi i treći put. I između tog poljupci u obraz. I ja nju pitam:"Čemu to kad imaš dečka?"
Kaže ona: "Ti si peder, s tobom se mogu ljubit."
:yikes:
Kažem ja: "Nisam peder!"
Zbedira se ona kaže da dajem taj dojam. Al se nastavi barit.
I pitaj ju jel joj paše. Dobio pozitivan odgovor.
Uglavnom. Kratkoročno dobra stvar. Nemam inicijativu kad je zauzeta. Al kad ona započne iskoristim, muško sam. Nije mi prvi puta. — Majki2111
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.