• Izet Hajrović
    4k
    Kaže da je siguran da ćemo biti prvaci i sljedeće godine igrati direktno Ligu prvaka. Moje srce je sad na mjestu, uopće se ne brinem oko titule. Ako "tata" tako kaže, tako mora i biti. :joke:

Ukratko, recikliranje informacija oko suđenja i povijesti vlastitog "spašavanja" Dinama. Vezano uz današnji Dinamo ništa posebno, samo je prepričao kako je on doveo Sučića i Soldu u Dinamo, a Soldo danas vrijedi isto kao i Sučić. S novom vlasti nema problema, jedina zamjerka što su skinuli njegove slike i Zoranove s maksimirskih zidova, zamjerka što nisu bračnom paru Barišić ponudili počasno mjesto u loži te što nisu Vlatki isplatili otpremninu od 500k jer je svoj život dala Dinamu.
  • Facke
    5.1k

Pa dobre to za Sucica nije nikakva tajna. Isto tak nije tajna da se njegov sin i Sucic nisu "slucajne" nasli u istem hotelu kad su si Mamici i njegov sluzbeni agent dobri.
  • Droljo
    12.5k
    Najjači mi je zaključak: 'ja sam odlučio, svaki dan ću po mrežama pisati što god hoću'! :lol:
  • gaTeDZG
    284
    Ja bih baš volio da proba prijeći granicu, i to već danas. Pun mi je k trovanja i populizma, nastavka mafijanja po mojoj županiji i pranja prljavih ruku i obraza koji su ne krvavi, nego truli
  • Izet Hajrović
    4k
    da, to se zna, ali je objasnio taj dio jer se kod transfera Sučića u medijima uopće ne spominje njegovo ime, kao svi su drugi zaslužni, samo on nije. Taj kontekst. Udari malo na ego.

P.S. povod pressice je bio Eduardov iskaz na sudu koji su mediji tako zlobno prenijeli da je njega uhvatio stres i išijas te, naravno, to što je Eduardo rekao nije istina. Mahao je nekakvim ugovorima gdje navodno piše da Eduardo ima 50% od transfera iz DInama i gdje to sve mora prebaciti na račun njemu, a on je to sve ostavio u Dinamu pa je kao Dinamu išao cijeli iznos transfera.

e da, kako je rekao, postoji "Tik-tokić". Ako koristite to, očekujte da će vam iskakati kao iz paštete.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Ja bih baš volio da proba prijeći granicu, i to već danas. Pun mi je k trovanja i populizma, nastavka mafijanja po mojoj županiji i pranja prljavih ruku i obraza koji su ne krvavi, nego truligaTeDZG

Ma naravno i ja bih to volio jer bi to značilo da bi išao pravac u ćuzu.
  • Mali Zeus
    16.2k
    S novom vlasti nema problema, jedina zamjerka što su skinuli njegove slike i Zoranove s maksimirskih zidova, zamjerka što nisu bračnom paru Barišić ponudili počasno mjesto u loži te što nisu Vlatki isplatili otpremninu od 500k jer je svoj život dala Dinamu.Izet Hajrović

Aha, znači samo par tih sitnica. :rofl:
  • austrijanac
    5.8k
    Ne pada mi napamet čitat tog debila no stavljam dobru paru da su bile iduće teme:
    1. Ja sam stvorio Eduarda
    2. Ja sam stvorio Sučića
    3. Ja sam spremio 3 suca u zatvor
    4. Meni se i dan danas javljaju da su mi ga smjestili
    5. Bosna je divna zemlja tu me vole kako me nikad nisu u Hrvatskoj
    6. Barem 10 psovki

Siguran sam da imam 4/6.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Plus džigerica.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Sučića nij stvorio, ali realno da nije sugerirao Perasici da ga uzme, tko zna gdje bi dečko završio. Sumnjam da bi ga od tadašnje ekipe u klubu itko zapazio.
  • Jaro
    9.1k
    Sucic je rezultat zakona velikih brojeva - standardni "Bosanac za 200k" kakvog je Dinamo svaki prijelazni rok dovodio - jel se stvarno islo na talente ili neko isisavanje love - necu ulaziti - ali poznajuci ukljucene naginjem ovom drugom.
    Sucic je ejdan u nizu koji je eto uspio - one ostale veliki nos, oko za talente i najveci manager koji je hodao Zemljom ne spominje...
  • Mr Anderson
    10.9k
    Sucic je ejdan u nizu koji je eto uspio - one ostale veliki nos, oko za talente i najveci manager koji je hodao Zemljom ne spominje...Jaro

Nebi rekao da on ima oko za talente, nikad nije bio ozbiljnije u nogometu, ali se znao okružiti ljudima koji kuže stvari. Za Sučića bih prije rekao da ga je Zoran uočio nego on.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Ma dobro, lako za verbalni proljev, nego mene zanima nešto drugo. Zašto se itko od predstavnika hrvatskih medija pojavljuje na pressici bjegunca od hrvatskog pravosuđa? Također, jel netko od predstavnika medija možda uzgojio muda pa mu postavio pitanja na njegovoj presici ili je još uvijek press monolog a ne press konferencija? Npr, baš je danas spomenuo koliko vidim jednu bjelovarsku privatizaciju, pa se dalo pitati par stvari o Česmi?
  • miro
    5.7k
    I onda ti isti novinari u drugim prilikama seru o ukradenim titulama i nepravdi....beskičmenjaci i pičkice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.