• Rakovica1986
    912
    imao sam bliski susret s tim kronerom nakon jedne njegove gaže u 9. mjesecu u Zadru. Bacio sam mu neku foru u vidu Istra ili Hajduk pa je reko Hajduk. Ja reko a jebote pa morate za svoje navijat isto, a on krenuo nešto bezobrazan bit. Bio sam s firmom na TB pa sam bio udaljen, ali siguran sam da bi me osjetio da nisam morao bit pristojan.

Imamo gomilu vanjskih neprijatelja koji na svakom koraku vrijeđaju i gaze Dinamo pa tako i sve nas. Umjesto da se raspravljamo oko zajebane tekme koju smo na kraju POBJEDILI i vrijeđamo naše, usmjerite tu energiju da svakom tovaru s kojima dnevno obitavate pokažete di se konj veže..
  • nemapredaje
    4.3k

Čak se i iz ove pozicije jasno vidi da je zaleđe. Dakle realno je lik 1m iza linije.

A kaj ja najbolje, pa sumnjivija je situacija kod Cordobinog gola i očekivao sam da će se na to zakačiti, a ne ovo.
  • bskvorc7
    16
    Vrh novinarstva objavi članak o komentaru sa fejsa il instagrama...

Ma oko tih zaleđe situacija je opce glupo raspravljat....
    https://youtube.com/shorts/TaKNgMhr9A8?si=Co0Lndt_gO-VUaR8
  • Droljo
    12.1k
    Potpisano sa SN. Tekst nisam ni čitao...
    IMG-20250212-123916.jpg
  • Sibirski plavac
    3.5k
    To je citat iz emisije Sportskih novosti, objavljen prije nekih pola sata na youtubeu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.