• Crni86
    8k
    Kolko kreiranih prilika smo imali za kangu u ovoj utakmici? 0.

U izgradnji igre se trudi sudjelovat i glumi dobru matinelu. Al eto najveci problem je taj udarac sa 16 metara koji je otiso nebu pod oblake. Da je cr7 nije, da je sivonjic nije. Da je bolji od kulena je i to govore svi klubovi u kojima je on igro.

Decko je bio prvi spic young boysa koji su osvojili ligu i igrali kvalifikacije za lp. Vidli smo kakve komplimente je dobio kule kada je ostao kao jedina spica ozlijedom petka.
  • Patak
    3k
    Kule je CR7 a Brodić Halland za Kangu.
  • njurci10
    70
    uz ovakve "navijače", ne trebaju nam tovari :cool:
  • Paggini
    38.3k
    Kule je CR7 a Brodić Halland za Kangu.Patak

Ma nek si ti napisao, svaka čast!
  • Orc123
    10.5k
    ja se tebi divim.....
  • Patak
    3k
    Uz kakve navijače? Uz one koji cijene svojeg igrača koji je potekao u Dinamu od malih nogu, Dinamovca od glave do pete, koji se godinama borio po posudbama i čekao svoju priliku, i kad ju dočekao zabio 15 golova da bi bio zamijenjen igračem koji nije ništa od toga. I još se govori da je zaslužio hlađenje.
  • Patak
    3k
    Kad neće nitko drugi.
  • Paggini
    38.3k

Buraz, ne znam jel ti netko rekao - ali možeš davati podršku i Kulenoviću i Kangi, u isto vrijeme buraz.

Ne znam jel znaš, ali obojica su igrači Dinama
  • vjeko1701
    12.2k
    Di bi svi mi bili bez da nas prosvjetljavaš sa istinama koje nitko drugi ne želi reći.

Hvala ti na službi.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Nijedan ni drugi nemaju dvocifreni broj golova u ligi koja je jača od HNL-a. Kanga ima i to u dvije, Belgijskoj i Švicarskoj.
  • njurci10
    70
    podržavanje svih igrača?
    Bez obzira jel ponikao u Dinamu ili u Tunguziji.
    Kanga će bit dobar kad se uigra s ostatkom, Kulenović je trenutno u krizi ali ne znači da ga se sikanira zbog toga
  • ElDorado
    1.9k
    Lik trazi loptu u prostor i nikako da ju dobije
  • Patak
    3k
    Podržavam ja obojicu ali samo bi Kuletu dao igrati u Dinamu. Kanga me podsjeća na onog Odjidjija nekad je igrao dobro ali dok je došao u HNL bio je prespor i predebeo.
  • ElDorado
    1.9k
    Jeote kaj si se nakacio na Kangu. Lik je daleko brži od Kuleta kad smo vec kod brzine.
  • GeneralNapoleon
    749

Nema sanse da je Kanga brzi od Kuleta. Kule mi dijeluju dosta brzi. Ali zato se Kule odbija od drugih u duelima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.