• striko
    2k

"Prema dostupnim izvorima, pravo ime Vikija Ivanovića nije javno objavljeno. Neki forumi sugeriraju da bi njegovo pravo ime moglo biti drugačije, no te informacije nisu potvrđene. Stoga, trenutno nije moguće sa sigurnošću utvrditi njegovo pravo ime."

Chat GPT :lol:
  • Ludovic IX
    8k
    i sad se sjeti koliko je člnaka bilo o tome kako je dinamo financijski u banani nakon smjene vlasti i kako ima još par mjeseci ispred sebe..

ovi minuse gomilaju ali nitko ne pita koliko još hajduk može tako.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Ček znači da si je lik sam birao to drugo ime i onda izabrao Viki. :D
  • jedan u nizu
    11.5k

A novinari ce pisati ono sto je aktualno i sto donosi milijon komentara, svada u komentarima i klikovima.
    Kada su bili izbori u dinamu i sva peripetija oko toga, pisali su o tome. Svakavi scenariji, svakave zakulisne igre, insajderske informacije, svasta se pisalo jer je bilo aktualno.
    Kada su izbori zavrsili, i medijsko pisanje o tome se smirilo.

Dugo su pisali o hajdukovoj tituli jer je to palilo hrpetinu ljudi na drustvenim mrezama. Tko ce pjevati na rivi, kako sta kada zasto.
    Dok se nisu raspali i bili neredi. Tada se pisalo o tome, prozivalo torcidu, huligani ovo ono, ispitivanje prolaznika, svi seru po torcidi bla bla.

Onda je krenulo svrsavanje na Rakitica jer se time brzo zaboravilo na los zavrsetak sezone.
    Dobro su krenuli u sezoni pa se opet pise o proslavama, o tituli o svemu i svacemu.
    Tu i tamo se spomene financijska nesposobnost kluba, ali dok je tituala aktualna, nitko nece pisati o novcima jer pisanje o tituli donosi vise klikova.
    Kada izgube titulu, onda ce vise klikova donositi moguci raspad hajduka.

Dok opet na ljeto ne izvuku nekog Vulica za trenera, Palaversu kao pojacanje i dok ne spoje dvije pobjede u HNLu, i opet ce na red snovi o tituli nakon 21 godine.
  • Mr Anderson
    10.6k
    ovi minuse gomilaju ali nitko ne pita koliko još hajduk može tako.Ludovic IX

Nebi me čudilo da na kraju izađe na vidjelo kako su spašavani na teret poreznih obveznika. Negdje posuđuju novce, ali nitko previše ne pita gdje.
  • Paggini
    38.3k
    Njihov dug je 3 ili 4 puta veći nego je upisano. Zadužuju se van knjiga itekako, to nije teorija zavjere, to je činjenica. I da nemam izvore koji su mi to potvrdili, dovoljno je samo zbrojiti dva i dva, kako je moguće da klub koji opetovano funkcionira u minusu poveća za skoro duplo svoj proračun, bez igranja Europe ili značajnijih transfera.

Svi ti dugovi će doći na naplatu, a kad dođu, opet će taj privatni poduzetnik Grad Split svojim privatnim novcima spašavati iz govana, kao i HDZ koji nipošto nije vezan uz hajduk. Naravno, opravdanje će biti da je od državnog interesa da hajduk bude stabilan, mediji će udarati epopeje o pravednosti i moralu tih ljigavih pionirčića, a mi svi ostali se nećemo nimalo čuditi.

Tako žive od 45e, tako su živjeli u 90ima, 2000ima, a tako će i nastaviti. Veliki pravednici s mora, piče novce koje nemaju i mi svi skupa ćemo ih po ko zna koji put izvlačiti iz govana.
  • Crni86
    8k
    I dalje cekam da procitam jedan novinski clanak kako nisu uspjeli prodat niti jednog igraca i da im plan s kraja prosle godine ne prolazi i da hajduk trese velika financijska kriza i sl.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Nakon Škorića, Čopa, Menala i Saha, Manev je peto novo ime koje je Rijeka dovela ove zime. Očekuje se još jedan desni bek (vjerojatno iz Nizozemske), te desno krilo.

Situacije s angažmanom Leona Grgića iz Sturma te novim ugovorom Lindona Selahija najvjerojatnije će se rasplesti u samom finišu prijelaznog roka, dakle u sljedećih 4-5 dana.
  • Ivdzo11
    5.6k
    I on i mi želimo isto. Ako ga prodamo, da ga prodamo za korektan novac i da ima plaću kakvu zaslužuje, mora biti obostrano. Ima puno ponuda, ali je malo ozbiljnih. Ali sad će biti napeto ovaj tjedan. Ne znam bi li Rijeka i Hajduk odvojili para koliko bih ja tražio, a Dinamo se nije javio. Koliko? Ne mogu reći. Iznosi se ne govore, to je tržište i biznis”, rekao je Šikić uz zagonetan osmijeh. (Mudrazija)

Šikić je priznao da je nedavno bio u razgovorima za ulazak u Dinamove klupske strukture, o čemu smo pisali.

“U jednom trenutku je to bila ozbiljna priča, ali ne za sportskog direktora. Ne mogu ja više doći sa svojih pozicija za sportskog direktora. Bila je davnih dana priča, tamo negdje u lipnju, ja sam rekao: ‘Mogu biti jedino predsjednik uprave zadužen isključivo za sport, za struku, a više ne’. Dosta mi je svega. Imam energije, ali ne bih više imao volje primiti se toga.”

A tko je favorit za naslov u hrvatskom prvenstvu? Je li to onaj klub, kako je i Mudražija rekao, koji ga kupi?
    “To se nikad ne zna jer je nogomet igra u kojoj može dobiti slabiji. Dinamo ima najkvalitetniji kadar igrača i svi bi mali klubovi, u odnosu na Dinamo i Hajduk, htjeli da to bude Dinamo jer ako Dinamo bude prvak, stiže lova. To je čisti interes. Međutim neće nitko nikome ništa pustiti, to je 100 posto sigurno. Ali neka se bore svi.
  • Crni86
    8k
    Sikic se opet indirektno gura.
  • ElDorado
    1.9k
    S njim bi stvarno u klub došla rijeka fekalija
  • rokikaciga
    418
    Rijetko tko mi je odbojan kao Sikic.
  • Krizy
    52.2k
    :lol:
    GjhRXC8XcAE4V0R?format=jpg&name=900x900
  • veselko tenžera
    4k
    a dobro sad, 5 tamo, 5 ovamo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.