Medijska naklonost tovarima je tolika da to prelazi sve granice dobrog ukusa!Sudačke odluke u 90 posto slučajeva na njihovu stranu i opet u tim emisijama se bave bilo kojim detaljem da je Dinamo bezvezan prekršaj od toga se pravi priča.
Ne smijem ni pomisliti što bi se desilo u Osijeku s onom loptom na crti i ne postojećim kornerom da je bilo na kontra strani još bi se o tome pisalo i narikalo.A,Ješe tipični tovarski uvlakač za vrijeme igranja u Nk Zagrb i Dinamu kao zg špreha,ovo,ono,a sad kao veliki navijač jogurta.
Kao i Vrsaljko koji sad priča o velikoj ljubavi Hajduku,kao Dinamo mu je bio samo posao,ma ko ih je..
Nemam link samo pouzdano znam da je izjavio da mu je životni san i da u nijednom klubu nije osjetio emociju,da je bio čisti profesionalizam,a Dinamo je spomenuo u tom kao da ga nije pustio u Arsenal, sad koliko tu ima istine,mislim da se da naći samo trenutno ne stignem
Oglasio se Crnko.
Kaže da je travnjak napala bakterija i da će biti znatno bolji nakon reprezentativne pauze.
Također, navodi da će odlukom IO HNS-a Gorica uskoro dobiti novi grijani travnjak s drenažom.
Znači dve bitne emisije Stadion i MaxTv. Na MaxTv voditeljica tovar, oba gosta tovari a cini mi se i sudacki ekspert tu negdje. Stadion svi voditelji tovari (osim vjerojatno Baloga)Ješe wanabe tovar. Strašno.
Oglasio se Crnko.
Kaže da je travnjak napala bakterija i da će biti znatno bolji nakon reprezentativne pauze.
Također, navodi da će odlukom IO HNS-a Gorica uskoro dobiti novi grijani travnjak s drenažom. — sanjinlego
Uvik je bakterija razlog to je najlakše reci za van :lol: , kad je nama otisa u k travnjak one sezone 2021. Isto smo rekli da je bakterija a nije imalo veze sa tim, nego nešto sasvim drugo iz prve ruke rekli mi radnici zaduženi za održavanje travnjaka. Inače top decki!
Gorica ima problem sa travnjakom samom po sebi, vražja bakterija.
Mislim da Valentina nije u tom drustvu. Ona mislim da je bliza dinamu neg hajduku.
To kaj ju je servisirao zalizani nekad dok su bili mladi, nebih reako da ju je svrstalo u podupiratelje hajduka, naprotiv
navodno Pukštas nije igra zadnje 2 utakmice jer ga time hajduk želi uvjerit da prihvati ponudu MLS-a.
na lito je ponude iz iste lige odbija, a ni sad ne želi ić jer mu se ne igra tamo i jer ima "bonus za vjernost klubu" prema kojen ima klauzulu u ugovoru ako ostane u klubu do lita dobija povećanje plaće.
Svi ti "neutralni" su obicni papci. Roden si i odrastao u Hrvatskoj, pratis nogomet i HNL cijeli zivot, posao ti je. Nema sanse da nemas najdrazi klub. Ali atmosfera je takva da je prihvatljivo po kanalima koje svi skupa placamo naglasavati kako je jogurt velik, kakva je to atmosfera, koje su to emocije. Navijaci Dinama, otvoreni barem, nakon svake izjave su ismijavani, okot odmah u komentarima spominje Hercegovinu.
Zato Ljubu cijenim nenormalno, koliko god se nekad razilazili u misljenjima, skidam kapu.