• don
    13.4k
    još nisan doživia da neko sam sebi govori "fuck you" :rofl: :strong:

IMG-8264.jpg

IMG-8265.jpg
  • Jurki
    17.7k
    Treba ponuditi 2mil€ i uzet' im gaPeškaman

Tim potezom bi nadmasili sami sebe u moru retardiranih kupnji zadnjih godina.
    Kraj njega bi Bockaj izgledal ko top posel za nas s financijske strane.
    Tovari bi se mogli udarati nogom u guzicu.. 2 milje zarade na transferu i milja usteda na placi.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Ja samo znam da je receno da moraju nekog prodat ovaj rok kako bi opstali, a prodali jos nikog nisu. Nema prihoda od prodanih igraca, nema prihoda od europskih natjecanja... nek nekog drugog farmaju da zive od prodanih ulaznica i dresova.
  • vjeko1701
    15.7k
    A netko će vjerojatno biti prodan, samo pitanje je tko i pod kojim uvjetima. Ako je zbilja istina da baš moraju ovaj rok nabrati barem 4-5M onda će biti gusto.
  • don
    13.4k
    ali di mogu još nekog prodat? di je otvoren prijelazni ? Mislin od ovih koji mogu dat te novce, Turksa, MLS i ...?
  • hardek
    4.8k
    Puki navodno ima ponudu iz MLSa al on ne želi nazad u Ameriku.
  • vjeko1701
    15.7k
    Grčka možda? Do kad nijma traje? Mislim da ima još neka liga neposredno ispoid lige 5 da je otvoren čak i duže nego nama.
  • don
    13.4k
    Grčka možda? Do kad nijma traje?vjeko1701

zatvoren prie 11 dana.

baš sad gledan, doslovno nemaju di prodat igrača u europi.
    U Turskoj se prijelazni sutra završava, evantualno u Poljsku/Česku ligu u šta sumnjan.

dakle, MLS ili ništa.
  • rioda
    8.7k
    Kakve su to uopće gluposti s različitim trajanjem prijelaznog roka ovisno o državi? Nikad mi to nije bilo jasno
  • austrijanac
    7.2k

Generalno da se da prednost manjim državama da ubodu nekoga, a i neki su imali jer im prvenstvo se nastavlja dosta kasnije od mainstream liga.
  • Jaro
    10.3k
    još nisan doživia da neko sam sebi govori "fuck you" :rofl:don

Goran Ivanisevic je sebi govorio i gore stvari :joke:
  • Crni86
    11.5k
    ne znam da li je gluplji on s tim pokusajem izvlacenja ili su gluplji oni koji su povjerovali u to objasnjenje.
  • Mali dioničar
    17.6k
    Dečko je kao samosvjesni Hrvat iz Kanade samo odgovorio na medijske pokušaje ponovnog uspostavljanja jugosfere.

Rekao je “fuck YU”, a ne “fuck you”.
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪don ne znam da li je gluplji on s tim pokusajem izvlacenja ili su gluplji oni koji su povjerovali u to objasnjenje.Crni86

Ekipa bi povjerovala u bilo kaj pa da je i rekao da je rekao nešto sasvim drugo, a ne to ili da su mu namjestili.
  • Droljo
    16.7k
    Govori se ovod o 'progresvinim' ugovorima i to je ok. Kad mi ponudimo šotićeku isto to je katastrofa i štednja. Morali bi se dogovoriti jel to ok ili ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.