• striko
    2k
    Pukštas ima klauzulu ako se ne proda. Zarađuje 350 000 ali je dobio bonus 500 000 jer se nije prodao u ljetnom roku. Navodno se sada primanja penju preko 1M. Izvor je index pa uzeti s rezervom.
  • NitkoBitan
    22.8k
    Izvor je index pa uzeti s rezervom.striko

Poprilicno su relevantni oko dogadanja u prvenstvu, puno manje teoretiziranja od SNa, 24sata i Germanijaka.
  • Jurki
    15.5k
    Pukštas ima klauzulu ako se ne proda. Zarađuje 350 000 ali je dobio bonus 500 000 jer se nije prodao u ljetnom roku. Navodno se sada primanja penju preko 1M. Izvor je index pa uzeti s rezervom.striko

Da mi nemamo hrpetinu igraca koji nicem ne pridonose, a zarade stotine tisuca eura godisnje... bilo bi idealno za ruganje.. ovak trebamo se pokriti po usima.
  • vjeko1701
    12.2k
    Ovo nije stvar nikakvog ruganja već čisto praćenje kaj se događa kod konkurencije. Postoji razlika.
  • striko
    2k
    Nikakvo ruganje već nisam nikada čuo da netko ima takvu klauzulu. Doslovno mu se isplati nogu slomit.
  • Jurki
    15.5k
    rekel sam da nemamo istu/slicnu situaciju.. bilo bi idealno za ruganje.
    Al malo kad razmislis.. to je tesko ludilo.. za milju eura.. igrac mora jesti malu djecu na terenu..
    I malo se za zapitati.. dal su te place realne.. mislim ono ko da funkcioneri klubova dijele novce iz monopolyja.
  • Jaro
    9.1k
    kak ne? Bas zbog "loyalty" klauzule su se Neymar i Barcelona sudili/raspravljali. A navodno i Pasalic na Floridi dobio progresivan ugovor koji mu svaku sljedecu sezonu garantira osjetno povecanje place...
  • striko
    2k
    Mislim da situacije nisu iste. Ovdje Hajduk forsira transfer a ujedno i daje bonuse ako se to ne ostvari.
  • don
    10.8k
    i Gabelić je prekjučer napisa da Rokas ima milijun godišnje.
  • vjeko1701
    12.2k
    Mene više zanima kako će to utjecati na narušeni odnos uprava - trener.

Ako je ovo istina, on je Hajduk koštao 500k samo zato jer nije prodan ovo ljeto a k tome ga trener gotovo uopće ne koristi i ruši mu cijenu. Imali su na ljeto ponudu između 5-7M a sada više ne mogu dobiti niti 4.

Znači ne da mu svakim kolom koje je na klupi cijena pada već ako ga ne prodaju na ljeto, to je dodatnih 325k veće plaće do ljeta ili 650k do iduće zime. Moglo bi se dogoditi da umjesto željenih 10M plusa, na njemu na kraju budu 1,15M u minusu a kad se sjetim priča o državljanstvima, usporedbi sa Baturinom...itd..ne mogu reći da mi je žao.

K tome, umjesto njega ne igra neki perspektivni klinac nego Kalik.
  • Jurki
    15.5k
    Ajmo postaviti situaciju iz kuta xy nekog kupca.. znaci on ima sad placu 1 m eura.. tko ce na ovom svijetu kupiti realno rubnog rotacijskog igraca i dati mu placu milju eura..
    on mora dominirati ligom da se uspije prodati.. ovak upada u kvotu igraca "unable to sell".
    Klub koji bi ga mozda i kupio ne daje tolke place, a klub koji moze dati takvu placu ne gleda takvu panjcugu.
  • Peškaman
    6k
    Pisalo se po forumima da ima ponudu za MLS ali da on ne želi tamo.
    Treba ponuditi 2mil€ i uzet' im ga :lol:
  • Paggini
    38.3k
    tko ce na ovom svijetu kupiti realno rubnog rotacijskog igraca i dati mu placu milju eura..Jurki

Zlobnici bi rekli da ima jedan klub!
  • vjeko1701
    12.2k
    Treba ponuditi 2mil€ i uzet' im gaPeškaman

Zašto? Kaj s tim mi dobivamo a oni gube?
  • don
    10.8k
    još nisan doživia da neko sam sebi govori "fuck you" :rofl: :strong:

IMG-8264.jpg

IMG-8265.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.