• scooniepenn
    3.9k

Stavrno je fat, nešto kao Brodić. Čak i ako je od Velšana, previše je. Mislim da bi 99% foruma željelo biti "debelo" kao Kanga.
  • rokikaciga
    419
    Da sam bar debel kao Brodić. Za to se patim već godinama, ali bezuspješno.
  • Zg123
    1.1k
    Jel mi moze netko objasniti njegove kretnje kod onog ocajnog suta?? Jel on igra nekog pivota ili sto? Covjek sam ko duh okrenut ledjima od gola, zagradi zrak, bori se sa zrakom, gleda kako da nekome vrati loptu nazad ili na krilo i onda kad napokon skuzi da je sam ko duh odluci pukut i posalje loptu 20 metara od gola
  • Praskaton
    3.5k
    Ja se nadam da ima nešto ušteđene love jer od ovih bonusa se neće kruha najest.
  • quizzy86
    124
    Ostani u Bjelovaru.
  • GeneralNapoleon
    749
    Na ofenzivi su rekli da je po brojkama/statistici gotovo identican sa Kuletom. Samo cu to rec :lol:
  • Droljo
    12.1k
    Malo podrške našem (dinamovom) igraču ne bi škodilo. Sve da je i naj gori nogometaš na svijetu!
  • NVKOD
    2.9k
    Na ofenzivi su rekli da je po brojkama/statistici gotovo identican sa KuletomGeneralNapoleon

Kulenović
    Uspješni driblinzi: 0,4 (50 %)
    Ukupni osvojeni dueli: 4,6 (45 %)
    Osvojeni dueli na tlu: 2 (44 %)
    Osvojeni zračni dueli: 2,6 (46 %)

Kanga
    Uspješni driblinzi: 0,4 (45 %)
    Ukupni osvojeni dueli: 3,7 (41 %)
    Osvojeni dueli na tlu: 1,5 (32 %)
    Osvojeni zračni dueli: 2,3 (46 %)

Iako je još prerano donositi zaključke o Kangi, mogao sam se samo nasmijati na onaj udarac koji je oborio pticu u zraku.
  • Droljo
    12.1k
    koji je oborio pticu u zraku.NVKOD

A kuletov volej iz prvog poluvremena nisi vidio? Još lopta nije pala na zemlju...
  • NitkoBitan
    22.8k
    mogao sam se samo nasmijati na onaj udarac koji je oborio pticu u zraku.NVKOD

Odi sad na temu o Kulenovicu i napisi da si se samo mogao nasmijat na Kulenovicev sut koji je prebacio grad a ne stadion.
  • GeneralNapoleon
    749

Barem nije bio sut sa jacom nogom.

Nije uopce poanta uzdizanja jednog il drugog. Poanta je da je lako moguce da smo dobili igraca podjednake kvalitete kao sto je Kulenovic. A po Kulenovicu ide drvlje i kamenje.
  • gaTeDZG
    257
    A ne bi ju pogodio da je gađao, ali dobro, hajmo dalje. Imaju Goricu da se iskupe kao i pakleni raspored u kojem bar nemaju izgovor i ne mogu biti bez motiva
  • Paggini
    38.3k

Zato što neki percipiraju podršku igraču kao podršku jednom od kampova - kamp domaći igrači, kamp strani igrači, kamp dolje Marić, kamp Bjelica, kamp Jakir, kamp dolje uprava.

Svaki igrač Dinama pripada jednom od tih kampova, a pripadnost kampu je bitnija nego podrška igračima.

Takav je moj dojam. Tako će jedan kamp iznapadati Mmaeea, a šutit će na Galešića. Iznapadati Cordobu, a šutiti na Špikića. I tako dalje.

Jer argumenti o viđenju vođenja sportske politike kluba se vode kroz igrače i jedva dočekaju da dobiju argument.

Jer Kanga nije igrač Dinama, nego je argument protiv davanja novaca strancima, protiv Marića, protiv ovog, protiv onog.

Btw onaj Kangin udarac glavom sa 12 metara iskosa je bio jako fin, ali u globalu loša utakmica.
  • NVKOD
    2.9k

Ista stvar vrijedi i za Kulenovića. Zazivam više pucanje po golu i na kraju dobijem udarce koji razbiju prozor tri ulice dalje. Na kraju od svih tih udaraca, Mišić koji inače tako puca je najbolje pucao.

Kaj je tako teško učiti pucati po golu na treningu, ako treba ostati dulje da se to izgladi. Stvarno loše pucače imamo.

Barem nije bio sut sa jacom nogom.GeneralNapoleon

Jača noga ili ne, pravi napadač zna pucati s obje noge, ali to je druga priča...
  • NitkoBitan
    22.8k
    Ajde ljudi kao da nikada niste igrali po ovakvim terenima, dovoljno da ti lopta odskoci par centimetara na nekoj grbici tik prije nego sto ju udaris i leti nebu pod oblake.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.