Svi to ovdje vide i pišu. U HNLu stoperi nam stoje jako visoko i kad jedna naprimjer Gorica ili Osijek dva puta pređe centar protiv nas da nam stoperi ta dva puta budu maksimalno koncentrirani i brzi. — Noel
Znači nakon par tekmi opet je loš i Bjelica je imao pravo? — Mali Zeus
Nije nakon par tekmi opet loš, nego je uvijek i bio. Kako hrpa tu ljudi nije amnestirala Maxa nakon fantastičnih partija tako se nije ni Mmae čudesno poboljšao nego je imao jednu i pol tekmu gdje nije ispadao i zujao.... — mali M
Ali ovo orgijanje po Maricu i govorenjje da doslovno ni jedno pojscanje nije vrijedno spomena koje je doveo je apsolutno sramota! — Orc123
↪Mali Zeus ma ja se slažem s tobom i Orcom za Galešića.. ali trenutno pričamo o Mmaeu.. rekao sam da mislim da je kriminalno promašena politika dovođenja braniča za Dinamov profil... Dal će Galešić u to spasti, svima izgleda da neće, ali to ću znati kad vidim više utakmica. Mmaea gledam 11 utakmica, Galešića 1. Vidjet ćemo.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.