• Omake
    5.7k
    Možda je kontaktiran Vrsaljko da se dođe do Berte. Ako se ne varam, Berta ga je doveo i u Italiju i u Španjolsku.
  • austrijanac
    5.6k

Spomenuo sam Bertu sat vremena nakon objave.

Ekvivalent dolaska Prosinečkog u ono doba bi to bio

Nek dođu skupa on i Šime.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Koliko vidim po TM Vrsaljko nema polozenu Uefa Pro licencu koja je potrebna za funkciju sda...Jurki

Ne znam tko bi uopće povjerovao u tu priču.

Može se raspravljati koliko je bilo pametno dati povjerenje obećavajućem ali neiskusnom Mariću da vodi sportski sektor, sada u retrospektivi očito nije iako je biti general poslije bitke najlakše, ali mislim da je šansa da njegova zamjena opet bude netko bez prethodnog iskustva na poziciji SD-a ravna nuli. Osim ako se ne ide na neku kombu talentiranog, mladog SD-a i iskusnog člana uprave za sport uz kojeg bi ovaj učio, ali to je onda već drugi par rukava.
  • Teofil Kateran
    1.7k
    Mislim da je uprava sada naučila da ne smije davati tako bitnu poziciju čovjeku bez iskustva u tom poslu. Zato sam uvjeren da novi SD neće biti razočaranje nego upravo suprotno.

Nije mi jasno zašto ljudi sada iz ovog otkaza rade dramu, pa kada je trebao biti smijenjen ako ne sada? Čovjek je vjerojatno dobio zimski rok kao zadnju priliku i očito nije planirao do kraja nikoga dovesti, propao mu je Ivanušec, Kanga je došao prekasno, o Tayloru nema nikakvih konkretnih informacija, odnosno lijevog beka nemamo... Sada je bilo najbolje vrijeme za rastanak i uprava ima nešto vremena za pronaći kvalitetno rješenje, a nadam se da će to rješenje doći do 1.4. najkasnije.
  • Jurki
    15.5k
    novinari su vec tolko imena izvrteli za koja smo svi sigurni da nebudu rjesenja za sda.
    Pa se opet potezu kao glavne opcije.. nek se gamad zabavlja sa pisanjem clanaka..
    skupit ce popis imena za napraviti 2 kompletne veteranske ekipe i super.
  • Noel
    8.5k
    Mislim da će se ić prema tome da budu dva čovjeka. Tu mislim na ovo kaj se razmišlja kao član uprave zadužen sa sport i sportski direktor. Nešto kao iskusni Srećko Juričić i tada mladi Ivan Mance u Rijeci...
  • mrgud
    306
    Mislim da bi opet Šimić mogao postati član uprave za sport.Ne vidim koga bi drugog mogli naći za tu poziciju a da je naš.SD mora biti kvalitetan stranac jer mi ih nemamo
  • ElDorado
    1.9k
    nema šanse. Lik je potpuno nesposoban. Osim toga on bulazni o smanjenju proracuna umjesto kako ga povecati
  • rioda
    6.7k
    Sve samo ne Šimić, opet bi se bezveze dalo materijala pljuvačima, a nisam baš uvjeren ni u njegove sposobnosti.
  • Blueshadow86
    2.5k
    Ne vjerujem u to, al hebeš mi sve ako se razmišlja o Šimiću. Bolje onda da su ostavili Marića.
  • Jurki
    15.5k
    ma ni cut kakvi Šimic.. kaj smo svi zaboravili na kaj nam je momcad zgledala prije godinu i pol?
    Isto su transferi isli sporo.. i quratz se rijesil.

Dam se okladiti za ne znam kaj da ak je šugavi Osijek uspel dopeljati Bota, mi moremo dopeljati Bota na atomski pogon.

Nek ide u Rudes ili Loksu pa tam nek krese proracun
  • Blueshadow86
    2.5k
    U svakom slučaju, ne trebamo dramatizirati.
    Novi sportski direktor ionako ne može ništa učiniti ili napraviti renesansu u ovih cca. tjedan dana koliko još traje prijelazni rok.
    Samo neka si uzmu dovoljno vremena, dobro promisle pa neka dofuraju kvalitetnog čovjeka.
    Vjerujem da će tako i biti.
  • austrijanac
    5.6k
    Novi SD bi trebao doć do trećeg mjeseca po mome.
    Uzme se 3 tjedna da se evaluiraju svi kandidati te potom on ima tri mjeseca pročešljati kroz momčad, opipat kostur za iduću sezonu te ciljat pojačanja.

Znam da to zvuči kao p* dim, no nekako najjednostavnije tak gledat.
  • Orc123
    10.5k
    Ma SD mora biti stranac s rezultatima koje je napravio u nekom dobrom klubu...covjek koji zna kako razvijati igrace iz vlastite skole, koji ce podici skauting na razinu-dvije vise i koji ce biti poveznica između trenera, momcadi i omladinskog pogona! Covjek koji ce dovoditi mlađe igrace iz vana ili gotove igrace koji ce samo biti upgrade na igrace koje izbacujemo iz vlastite skole + koji fokazani igrac po realnoj cijeni iz HNL poput Stojkovica ili Galesica....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.