• ElDorado
    1.9k
    Ja Bobana vidim više kao budućeg predsjednika poslije Zajeca.
  • Maximo
    705

ne, fkt...s tim se slažem...priačmo o iskustvu i znanju...i onda guramo Zvonu koji je legenda, ali nije za SD-a...
    Realno ako ćemo gledat Jozak koji uglavnom nije priželjkivan tu an forumu, ima više iskustva u tom poslu od Zvone...
  • skener
    1.7k
    Moja jedina želja je da novi sportski direktor bude netko tko je već bio sportski direktor u nekom klubu i da je taj posao radio u zadnjih godinu dana.

Ne treba nam nikakvo veliko ime koje će doći u klub i onda od ljudi u klubu tražiti imena igrača koje smo pratili u zadnje vrijeme i zapravo nastaviti sve po starom.
  • rioda
    6.7k
    U kontekstu Bobana, on mi više djeluje kao dobra osoba za poziciju člana uprave za sportski sektor, nego za sportskog direktora.
  • skener
    1.7k
    Apsolutno jer realno Boban ne prati nogomet tako intenzivno i detaljno kako bi trebao pratiti netko čiji je posao dovođenje igrača. Iskreno vjerujem da osim Dinama ne gleda niti HNL, a da ne pričamo o nekim drugim ligama i tržištima
  • Blueshadow86
    2.5k
    Volio bih nekog sportskog direktora kao što je Osijek napravio s Botom. Pri tome ne kažem da ON treba biti taj, nego da bih volio iskusnog sd-a, stranca i netko tko već ima iskustva vođenja sportske politike u povećim europskim klubovima, a ne nekog padobranca.
  • Laugreano
    3.3k
    Boto se nije nigdje za drzao vise od godine dana. Takav nam ne treba
  • Droljo
    12.1k
    Uspio je nastaviti praviti štetu klubu i nakon što smo ga se riješili.Captain America

Jozak ili ZahovičCaptain America

Pa kak uspiješ sve krivo napisati? Prije si bio normalan.
  • GeneralNapoleon
    746
    Nakon malo razmisljanje se slazem da bi najbolja opcija za Bobana bila u upravi kao clan za sport ili recimo buduci predsjednik. Jer tu moze koristit poznanstva i recimo njegovo ime, ali istovremeno ne mora bit u tom poslu unutra, sto niti je a niti ima velikog iskustva u tome.

Sad ce bit zanimljivo vidjet hoce li se ic sa domacim onda vjerojatno Boromisa ili Mance ili ce iskopat nekog iskusnog stranca.
  • Blueshadow86
    2.5k
    Boto se nije nigdje za drzao vise od godine dana. Takav nam ne trebaLaugreano

Pojasni mi ovo? Možeš li ovo potkrijepiti s činjenicama?
  • vjeko1701
    12.2k
    Uspio je nastaviti praviti štetu klubu i nakon što smo ga se riješili. — Captain America

Jozak ili Zahovič — Captain America

Pa kak uspiješ sve krivo napisati? Prije si bio normalan.
    Droljo

Mamićev bliski suradnik ili Partizanovac. Definitivno najbolji kandidati.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Jebo vas Jozak da vas jebo.

Samo toliko.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Roel Vaeyens mi je zanimljivo ime. Deset godina je bio u Club Bruggeu na raznim pozicijama,prvo voditelj skautinga, zatim voditelj jedinice za zapošljavanje, a od 2019. do 2022. sportski direktor kluba. U tom dugogodišnjem mandatu je klub bio redovan sudionik europskih natjecanja, a uzeli su pet belgijskih prvenstava,tri superkupa i jedan kup. Nakon toga je otišao u Parmu gdje se zadržao samo godinu dana.
    Mislim da bi on bio ok opcija za Dinamo, iako ne bih se čudio da je već našao posao s obzirom da poljski mediji prenose kako je jedan od kandidata za direktora u Varšavskoj Legiji i da je navodno već vodio razgovore sa čelnicima tog kluba, ali još se ne zna hoće li on biti taj ili će tražiti neko drugo ime.
  • DiddyGuela
    2.8k
    Prije svega zelio bi nekoga tko nije legenda,bivsi igrac ili zaposlenik Dinama. Znaci zelim osobu koja nema "dugova" prema nekim starim prijateljima,agentima,kurcimapalcima...treba nam netko izvana tko ima muda i znanja napraviti hard reset u sportskoj politici kluba.

Treba napraviti odmak od duhova proslosti i zaposljavanju osoba na temelju prijasnjih zasluga i statusa unutar kluba i među navijacima.

Isto tako treba srezati kulturu "uhljebio sam se u klub, sad mogu na miru hladit jajca"
  • MaliPizdek
    83
    Cek cek, Marić je bio na 30k€ mjesecnoj plaći, jel ovo neka zajebancija i nije jedini kolko cujem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.