• ElDorado
    1.9k
    Jozak niiiikaaaaakooooo. Nadam se da uopće ne dolazi u obzir.
  • Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Svakom je jasno da nije isto odbiti Como ili Inter ko što ni igraču nije isto jeli ga zove Como ili Inter.Mr Anderson

Da, ali je svakome jasno (osim Mariću) da ne treba baš sve što ti je na umu laprdati u medijski prostor. Djarum grupa ulaže veliki novac i nastavlja ulagati u Como, imaju s njim velike planove, kao i sa cijelom regijom oko jezera. Za koju godinu će izrasti u potencijalno bitnog igrača na mercatu i jednog dana kad se pojavi neki igrač kod nas za kojeg će biti zainteresirani, a bit će u mogućnosti više i plaćati sjetiti će se našeg kluba i ovoga, mogla se ova njegova rečenica puno bolje iskomunicirati.

Na kraju krajeva, nekad su Derby County, Bordeaux, Deportivo, Parma, HSV, AS Saint-Étienne i ostali bili giganti, a danas su pod upumpavajem novca bogatih vlasnika se pojavili neki Como, Leipzig, Nica. Sve je promjenjivo, ne moramo si još i pucati u nogu svakakvim usporedbama.
  • Sibirski plavac
    3.5k
    Također bivši igrač Partizana, bio je prošle godine i kandidat za direktora kod njih, ali nije se ostvarilo.
  • ElDorado
    1.9k
    Ma i ta izjava isijava kompleksom malog kluba i na tragu je one stvarno blentave priče o nekakvom renomeu.
  • Dzgšb
    1.3k
    Zvonimir Boban jedina opcija sad ili nikad !
  • Kaktus Car
    973

Za jednog znamo da nema što tražiti u Dinamu.

A po čemu je to nekakav Zahovič napredak u odnosu na Marića?

Treba neko ozbiljno ime, netko s ozbiljnijim referencama, po mogućnosti netko van ovog exyu kruga.
  • GeneralNapoleon
    737
    Vidio sad na insta stranici dinamovekronike, ne znam jel vijest ili njegova ideja, Boban kao clan iprave zaduzen za sport u savjetodavnoj ulozi.

Sta mislite o kombinaciji Boromise kao perspektivnog SDa, a uz stranu mu stavit Bobana u upravu?
  • sport
    4.1k
    Boban je potpisao 28.05.2024 ugovor sa Sky Sport Italia na 2 godine o komentiranju utakmica LP .
    “Kao što sam kazao, treba mi ovakav “odmak” od nogometa da bih mu se potom vratio sa pravom energijom. Želja jest raditi u hrvatskom nogometu i kroz iduće dvije godine razbistriti će se realnosti te opcije. Dinamo je u dobrim rukama, imam vrlo pozitivan odnos sa aktualnim vodstvom te im želim sve najbolje u velikom poslu kojeg su se uhvatili” – zaključio je Zvonimir Boban.
  • ElDorado
    1.9k
    Bobana bi podržao no treba napomenuti da je on poprilični samotnjak i da je uglavnom gdje god je bio na kraju otišao prilično posvađan. Tak da nisam baš siguran da bi nam donio neku jako pozitivnu energiju. Možda sam u krivu.
  • GeneralNapoleon
    737

Jbg nista onda :lol:

Toga je i mene malo strah.
  • rokikaciga
    418
    A dobro, ti dibidusi u Milanu su potjerali sve legende kluba i Maldinija također koji je zapravo dost dobar posel radio. A s Čeferinom se opravdano posvađao jer je ovaj htio mijenjati statut da se može beskonačno puta kandidirati. Što znači da mu nije problem reći dosta i da ima morala.
  • ElDorado
    1.9k
    e da sviđa mi se da je Boromisa jako protiv posudbi !!! Znači to je bio Marićev glavni modus operandi.
  • rioda
    6.7k
    Bobana bi svi podržali, ali iskreno bih više volio nekog tko je kontinuirano u ovom poslu i ima neke uspjehe iza sebe. Za Bobana imam dojam da se svakih pola godine pojavi u medijima, izjavi nešto i to se pročuje, a na djelima nije baš jak, pogotovo vezano uz Dinamo. Ako nije prošle godine osjetio moment za povratak u Dinamo, onda ne znam kad će.
  • Zg123
    1.1k
    Nije mi jasno ovo drkanje na Bobana, Modrica, Kramarica itd. Boban da zeli doci dosao bi, Modricu je Dinamo zadnja rupa na sviralu, a Krama je vise puta rekao da nema sanse da se ikad vrati u hnl. Jos malo pa cemo ko Tovari ocajnicki moliti te neke igrace i ljude da dodju u Dinamo i izmisljati razne hestegove na instagramu.
  • Paggini
    38.3k
    Al ček malo, srali smo s pravom upravi što je na poziciju SDa stavila neiskusnog Marića, a sad zazivamo Bobana koji ima još manje iskustva na toj poziciji?

Svaka čast Zvoni na svemu što je ostvario, naravno, ali ajmo se uozbiljiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.