• Jurki
    15.5k
    Decki ja mislim da su se zakrpale rupe u prvoj ekipi, da se nebi uopce spominjala dovođenja igraca, zato jer ak imas poslozenu ekipu, onda se i novi lakse uklope.
    Kak bu npr Cordoba odigral dobro ako iza sebe ima traljavog Ristovskog? Koji mu ne pomaze?
    Isto tak, kak bu Kanga zabil gol ako ne dobiva upotrebljive lopte?
    Momcad je cjelina na terenu, a ne pojedinci.
    Druga stvar je ako je igrac odigral prek sto utakmica za klub i ucinak mu je kriminal bez obzira na igraca koji mu treba pomagati.
  • Dudu9
    1.4k
    Kao što sam napisao takav SD može svako sa foruma bit dovodit pojačanja da sjede na klupi za 100k eura godišnje itd ne treba nikakvo znanje, 800k plus potpis ugovora je problem pronaći stopera da igra prvi sastav?
  • Kermit
    197
    Naprosto se ne slažemo.Bosskovitz

To je ok. Evo, slažemo se oko nečega.

Zašto ti misliš da je bolje da ga se smjenilo kasnije?Bosskovitz

Ako si ga doveo, onda ga istrpi ili ga nisi trebao dovoditi. Na to sam mislio.

Ne znam ja protiv koga si se ti borioBosskovitz

Protiv kog si se ti borio u vrijeme Croatie?

ali konstruktivna i trajnaBosskovitz

O ovome bi se moglo na dugačko i široko, pogotovo o bojkotu, ali to nije tema.

Nije se išlo rušiti upravu ili smjenjivati jednu osobu nego promijeniti paradigmu kluba i uvesti demokratski sustav koji će zauvijek spriječiti svaku potencijalnu samovolju protivnu volji članova kluba. I u tome se uspjelo.Bosskovitz

Uspjeli smo maknuti njih i dovesti ove. Kao članovi još uvijek nemamo alat kojim ćemo se oduprijeti da netko u klubi tko je izabran radi po svome dok mu traje mandat. I nikad se to promijeniti neće jer onda ovakav način funkcioniranja kluba nema smisla. Glasasli smo za njih, moramo ih istrpiti. Sviđalo nam se ili ne.

Mene iskreno isto boli svaki poraz i svaka loša odluka kluba bez obzira jel demokracija ili ne.

Pa nećemo valjda u ime demokracije slaviti na kraju sezone ako ne osvojimo naslov.

Dinamo ne igra da sudjeluje, nego da osvaja.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Maricu sretno dalje u karijeri. Ne mogu reci da nije smisleno govorio o planovima, nije ni svaki potez bio pogresan, ALI od SDa Dinama imam puno veca ocekivanja.
    Prepoznao je Maric vrlo dobro sto ne valja, ali nije imao znanja to provest u dijelo. Nedostatak autoriteta da progura svog kandidata za trenera kao osoba kojoj je sportski sektor dan u ruke me posebno kopka.
    Zube je pokazao domacem trzistu, a onda se ulaznim transferima toliko zakopao da je povijenog repa isao Misku na kamaternje u Rijeku.
    Nije odolio ni najstarijoj zamci na svijetu da pomogne starim prijateljima. Prilicno mudovit potez kad ti je svako pojacanje pod povecalom, a juniori ti nemaju di igrat, pa ih vabi i hajduk.
    Nek je sa srecom, i njemu i nama. Sad ocekujem onakvu pricu kao za voditelje marketinga. Pravi, iskusni kandidati i korak naprijed.
  • The Undertaker
    6.7k
    Ako su ga već odlučili smjeniti onda je timing smjene je dobar ali valjda je svima jasno da je sama smjena poraz ukupne sportske politike kluba i upravljačkih struktura, kako onih koji su ga postavile tako i onih koje su ga do sada držale u klubu. Mene zanima da li je IO odobrio smjenu i da li se s njom slažu Zajec i Skender? Ako nisu onda nas čekaju daljne turbulencije.
  • Jurki
    15.5k
    Uprava kluba je odgovorna za poslovanje kluba. Isto tak kak drugi upuceniji forumasi pisu da je IO na strani Manenice te da je i njima dopizdila inertnost Marica.
    Zajec nema nikakvih izvrsnih funkcija, te po Statutu se ne smije uplitati u rad Uprave.
  • Tradicija bunta
    7.2k
    Puno previse price oko obicnog kadrovskog poteza.

Uprava je procijenila da SD nije ispunio ciljeve. Nije bas ni tako tesko "izmjeriti" njegov ucinak. Pitanje je jedino jel postojala kakva perspektiva da se nastavi dalje ili ne.

Procjena uprave je da nije.

Ruka ruci i da se ne ljubimo.

IO tu nema nikakvo formalno pravo veta. Moze jedino smijenit upravu zbog toga, za sto nema nikakvog razloga za sad jer ova uprava nije ni imenovala ovog SD-a.

Potpuno je normalno da je uprava ovo najavila IO-u.

Kao i da je IO svjestan sto u toj situaciji moze, a sto ne.

Razdoblje improvizacije ja zavrseno. Neka svatko radi svoj dio posla.

Treba se nauciti da svako tijelo u klubu ima svoju ulogu i domenu posla, a ne da se svatko svacim bavi.

Kako ljudi u klubu tako i mi koji to sve pratimo.
  • Jurki
    15.5k
    nadodal bi da bi to bil presedan u nogometu, da IO smijeni Upravu zbog SD-a.
    Sd je isto ko i trener.. rezultati ga drze na zivotu.. kad se vidi da to nije to. Dobiva radnu knjizicu i zbogom.
  • Sajla
    7.1k
    jer su i oni prije mislili da rade za dobrobit kluba, a to nije bilo tako za što postoje i sudske presude.Kermit

kak si ti sebi ovo u glavi složio? mislili su da rade dobro za klub tako što su ga pokrali? wtf?

greška prihvatljiva od zle namjere, ali je ishod isti, loš po Dinamo.Kermit

ni govora. onaj tko radi u dobroj namjeri i pogriješi će svoje greške i popravljati, u konačnici i dugoročno ishod nikako ne može biti isti. ako misliš da je isto imati kriminalce ili ispravne ljude koji nekad griješe, onda su tebi prihvatljivi samo pošteni i nepogrešivi. javi kad nađeš takve, u bilo kojem poslu.

Baš ih treba uspoređivati s njima jer se iz povijesti mora izvući pouka da se više nikad ne ponovi jednoumlje i samovolja jednog čovjeka ili grupice istomišljenika.Kermit

i ti si usporedbom došao do toga da se pitaš ima li uopće razlike između onih sa sudskim presudama i trenutne uprave? pa daj me nemoj...
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Čistimo se balasta razno raznih struktura bilo oni nesposobni, podobni, mamicevci itd.

Ovo je proces Dinamo se kao klub transformira u nešto novo i to me veseli, biće uspona i padova al ovaj potez danas itekako govori da ljudi koji vode klub i najodgovorniji su ipak nisu budale. Biće tu još svega, al jedno je sigurno postavljaju se novi temelji za dugoročnu stabilnost kluba.

Jedino me “smeta” šta se obećavalo da će treneri i sportski sektor imat podršku i da će se težit dugoročnim rješenjima. Virujen da sve ovo vodi tome pomalo.
  • Patak
    3k
    Zašto baš sad, pitanje je? Jedino objašnjenje koje meni pada na pamet je da je uprava pročitala na zoni za kakvu mangu su smatrali Kangu u Cardifu što sam stavio na njegovoj temi i rekli e sad je stvarno dosta.

Tako da Zona se čita i uvažava. :-)
  • Jurki
    15.5k
    nema veze smjena Marica sa Kangom.
    Maric je dobil otkaz iz razloga o kojima se pise vec danima.

On je proslost Kluba i treba ga se spominjati jedino u temi "Bivsi igraci i treneri" ako i tamo.

Sad je sd najmanji problem Kluba.. vec treba sve snage uprti da se sa vrha skine prcija sa juga i Miskoviceva igračkica.
  • Patak
    3k

Slažem se, to je glavni pitanje?

IMG-20250208-155441-2.jpg
  • Jurki
    15.5k
    moze, hoce i bude.
  • El Madrigal
    96

Smanjili smo u tri kola zaostatak. Sada u iduća 3, Gorica, Rijeka, Hajduk doći ćemo na bod odnosno 2. Do kraja trećeg kruga, dakle zaključno sa 27. kolom, mi smo na 1. mjestu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.