• ZgDLions
    798
    A demonstrativno skidanje jakne i zakucavanje iste na klupu i gledanje prvog poluvremena samo u majici nije podložno komentarima.
    Kritizira Rileta, a on dizajnerske odjevne predmete nabacuje po klupama.
    :grin:
  • Paggini
    38.9k
    Tek ću u utakmicama s Rijekom i s tovarima moći dati konkretniji sud o Cannavaru.

Sve je to zasad pozitivno, ali ako on, kao i Bjelica, kao i Jakir, kao i Biscan izađe sa "opreznim pristupom" nakon kojeg mi redovito gubimo i izgledamo kao amateri koje školuju ovi poluigrači Hajduka i jebeni Radomir Đalović, bit ću strašno razočaran.

Ne zanima me "ha gledajte, postavili smo igru da ne ulazimo u nepotrebni rizik, ha gledajte, plan je bio takav, dominirali smo, ha gledajte, udarci ovo, udarci ono, posjed, ha gledajte ha gledajte ima jos prvenstva za igrati, nadamo se kiksu suparnika", stvarno me to ne zanima više.

Hoću napokon, nakon dvije jebene godine vidjeti ekipu koja je duplo skuplja i deset puta kvalitetnija da to pokaže i na terenu, hoću da im ne damo da dišu 90 minuta, da izvodimo brzi centar nakon 2:0 u 30. minuti.

Muka mi je gledati ove analfabete kako su pet, sedam bodova ispred nas. Muka mi je što se moram nadati da ce tupavi Dabro neki kurac zabiti

Da, krivim i igrače kad sjebu, ali derbije pobjeđuje i gubi trener i ako Fabio riješi Šibenik, Goricu, Rijeku i Hajduk s 12 bodova, vrijeme je krenemo tražiti idućeg trenera jer će nam ovog Juventus uzeti lol.
  • ElDorado
    2.2k
    Jučer a i u Osijeku su tekme pokazale koliko je nasoj igri bittna kompatibilnost bekova i krila. U Osijeku sjajnih prvih pola sata dok je Franjic bio s Pjacom i desno Teofil i RPG. Jucer Rile koji vise nije uskladiv s nikim. Kad su usli Moha i Mbuku i lijevo Hoxha koji vise drzi liniju od Pjace stvar je proladila. RPG lijevo s Pjacom se muci jer je desnjak. Eto koliko nam fali taj lijevi bek. Nadajmo se da bu Franjic bio sprenan za Rijeku.
  • Crni86
    8.2k
    Sve je to zasad pozitivno, ali ako on, kao i Bjelica, kao i Jakir, kao i Biscan izađe sa "opreznim pristupom" nakon kojeg mi redovito gubimo i izgledamo kao amateri koje školuju ovi poluigrači Hajduka i jebeni Radomir Đalović, bit ću strašno razočaran.Paggini

Slazem se, ali ako je uspio napraviti da se igraci onako postave protiv Milana, ocekujem da se onda dominantno postavimo i protiv njih dvoje.

Pristup i postavke su i protiv osijeka bile dobre, ali tamo nas nije islo.

Bit cemo uskoro pametniji, ali ja sam optimistican.
  • GeneralNapoleon
    846
    ako Fabio riješi Goricu, Rijeku i Hajduk s 12 bodovaPaggini

Ako rijesi Goricu, Rijeku i Hajduk sa 12 bodova onda je stvarno vrijeme da krenemo u potragu za novim trenerom, jer trener koji iz tri utakmice izvuce 12 bodova je u doslovnom smislu rijeci cudotvorac :lol:
  • Paggini
    38.9k

Ma dobro, uračunao sam tu i ovaj Šibenik! :hearts:
  • veselko tenžera
    4.2k
    37 dana. Točno toliko je Cannavaro naš trener. Išao sam provjeravati kad su pripreme počele jer imam dojam kao da je došao prije 2 godine.
    Toliko toga se izdogađalo u 37 dana da je to nemoguće.

Arsenal kao da je bio ljetos, šugavi Priske dobio Bayern i učinio nam pobjedu protiv Milana nedovoljnom, pad konkurenata prije Osijeka pa razočaranje tamo, sinoć utakmica kao da je trajala 8 sati...

Kako suditi čovjeka koji radi s ekipom 37 dana? Opet, ovo je Dinamo kojeg su drugi usosili i znao je da dolazi vaditi kestenje iz vatre.

Zasad se vidi da je faca, igrači ga ne mogu praviti budalom. Nogomet mu je ludo ofanzivan, kako kolega napisa na drugoj temi morat će imati veći doprinos krila i bekova za ono što želi. Stojke je od teške rezerve postao nositelj sa super statistikom, Barurinine brojke su izvrsne u odnosu na ranije. Napadač mu je kasno doveden i skroz je van natjecateljske forme, Mmaeea je vratio u život i dobio prvotimca. U sljedećim utakmicama se može očekivati baš sve, nadam se samo da će ovaj period od 1 utakmice tjedno biti iskorišten za ubrzani rast ekipe i da će nas ozljede zaobići.
  • NVKOD
    3.2k
    Iako do derbija ima gotovo mjesec dana, evo par nekoliko zanimljivosti vezanih uz utakmice Dinama i Hajduka u HNL-u.

Posljednji rezultati i statistike:
    Zadnja pobjeda Dinama na Maksimiru: 26.2.2023., 4-0 (Ademi, Baturina, Ivanušec 2x). Od tada su na Maksimiru odigrane 3 utakmice (1 remi, 2 poraza).

Trener tada: Ante Čačić.

Zadnji put kad je Dinamo zabio Hajduku više od jednog gola: 26.2.2023. (4-0). Od tada u 7 HNL derbija Dinamo nije zabio više od jednog pogotka (ili nije uopće dao gol).

Posljednji preokreti u derbijima:
    Kad je Dinamo vodio, ali izgubio: 21.7.2023., 1:2 (Dinamo poveo golom Petkovića, promašio penal, Hajduk preokrenuo golovima Livaje i Pukštasa).

Trener tada: Igor Bišćan.

Kad je Hajduk vodio, ali izgubio: 13.8.2022., 4:1 (Atanasov doveo Hajduk u vodstvo, Dinamo preokrenuo golovima Baturine, Ademija, Gojaka i Oršića).

Posljednjih 10 HNL derbija:
    • Dinamo zabio 11 golova, od čega u 5 utakmica nije postigao nijedan gol
    • Hajduk zabio 6 golova
    • Omjer Dinama: 3 pobjede, 3 remija, 4 poraza

Od 1.10.2023. i poraza 1:0 pa do danas vrijedi pravilo – tko zabije gol, taj pobjeđuje. Takvih utakmica bilo je 5.

Užasno boli za vidjeti da su tovari zabili samo 6 golova, a pritom nas dobili 4 puta!

Činjenica je da je Čač Mač bio posljednji trener Dinama koji je bez kalkulacija išao na pobjedu protiv tovara, gdje ih je nekoliko puta demolirao. Od tada, svi treneri igraju preoprezno i bez rizika prema naprijed što je rezultiralo nikad dosadnijim derbijima i općenitom antinogometu. Podatak da je u posljednjih 5 HNL derbija postignut samo jedan gol po utakmici to dodatno potvrđuje.

Ono što očekujem od Cannavara je da razbije taj niz pičkaste igre (u Kupu smo mogli pobijediti s više od jednog gola razlike, no to je već druga priča...) i pokaže tko je gazda na Maksimiru, ali i u ligi!
  • GeneralNapoleon
    846
    Činjenica je da je Čač Mač bio posljednji trener Dinama koji je bez kalkulacija išao na pobjedu protiv tovara s ciljem demoliranjaNVKOD

Sa ovime se mogu samo donekle slozit sto se tice utakmica na Maksimiru. Cini mi se kao da su svi zaboravili onaj derbi na poljudu gdje je isao takoder "ne izgubit" pa smo na poluvremenu mogli lagano gubit 2:0 i gdje smo se penalom spasili na 1:1.

Sto se tice ova dva razbijanja na Maksimiru treba uzet u obzir okolnosti utakmica. Jedini derbi koji je usporediv time je bio ovosezonski pod Jakirom. Gdje su bili na dnu a Jakir prosuo sansu razbit ih zbog kukavicluka.

U tom 4:1 derbiju su rotirali zbog europe i Valdas je nesto kemija sa formacijom. Totalno smo ih razbili i zasluzeno dobili.

Onaj 4:0 derbi mi nije nikakav uspijeh. Sve drugo bi bilo ubiti sramotno. Ako se dobro sijecam bili smo u najjacem sastavu a oni su dosli bez pola ekipe zbog ozljeda, dva juniora u prvih 11 i jos viroznim Livajom. Od te utakmice radit neki masterclass mi nema smisla. Nijedan derbi u zadnjiu sezonu i pol nije usporediv sa tako povoljnim okolnostima.

Ali svakako se slazem da smo pre pickasti u derbijima i nadam se da tome sad dolazi kraj.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Kakvi su sad ovo naslovi da je pred odlaskom?
  • Dzgšb
    1.4k
    Strašno ,šta nam se događa, strašno.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Miro Vugrinec što se dogIzet Hajrović

Istina, Fabio je jako ljut bio nakon smjene. Maric ga je doveo i s njim je u top odnosima. Sve sto je htio u prijelaznom roku je dobio i odluka o smjeni je došla bez da su pitali Fabia. Koliko sam čuo rekao je da će uzet dan odmora i razmisliti, ali da je najbliži tome da ode
  • Danko
    1.4k
    Čovjek je vjv ponudio ostavku pošto je marić najuren a on ga je doveo.
    A uprava je nadam se odbila i dala mu punu podršku.
  • Olmic
    4.1k
    Objavio na instagramu story upravo o Dinamu, neke situacije s tekme tak da mislim da nis od tog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.