• FrenchMontana
    902
    Fešta u domu Cordobinih nakon Maricevog odlaska
    IMG-2257.jpg
  • Droljo
    12.4k

Nebu. :rage:
  • Do kraja2023
    263

Sve to stoji al sad trebaju nac novog SD koji na istoj valnoj duljini kao i trener inace smo u problemu a opet trebaju ga nac sto prije zbog stvari koje si nabrojal jer one stoje, sad ih pogotovo niko nece rijesavat.
    I taj treba radit brzo i kvalitetno inace nasi strpljivi navijaci ce spremit vjesala.
  • Sven
    127
    Na kraju igracki kadar ne izgleda toliko lose, mozda fali koji kapitalac jer je doslo previse prosjecnih igraca koji ne mogu povuci kad je stani pani. Presudilo mu je vjerojatno lutanje s trenerima (do Cannavara), skautska sluzba i filijala
  • Jurki
    15.7k
    sad kad je prijelazni rok gotov.. ak dojde sutra ili za mjesec dana.. dojde ti prakticki na isto.
    Covjek koji zna kaj radi.. i kak se posloze sve stvari u klubu.. do ljeta kad bu bitno to napravi.
    Po meni je bitnije dovesti kvalitetno rjesenje nego da se brza sa odlukom.. al mislim da se nebu to odugovlacilo tak dugo.
    Kroz nekih max mjesec dana bi trebali imati novog sportskog direktora.. a to je dovoljno vremena da se obave razgovori sa potencijalnim kandidatima.
  • Haza
    8.5k
    Za Mmaee-a mu također dajem plus. Galešića bih i ja doveo, Franjić ok, Kanga dobar izbor, ali s tim se isto odugovlačilo i riješilo se tek nakon pritiska Manenice. Cannavaro isto plus, svakako. Ostalo su uglavnom minusi, ozbiljan debakl s trećim napadačem/Brodićem, nedovođenje lijevog beka, cirkus s Ivanušecom i Taylorom cijeli prijelazni rok. Gdje je "filijala"? Uhljebljivanje kvazi skauta.Izet Hajrović

Ovi minusi su stvarno veliki naslijeđen problem (LB, filijala, treći napadač, skautska služba...), to će ostati uteg novom SD.
    Kad se ocjenjuje SD, onda treba baš širu sliku uzeti, izlazni transferi, po meni, niti jedan transfer za koji bi rekao top, Bulat, Bernauer, i Špikić, recimo, morali smo nekog od njih prodati, ovako su oni na ljeto novi problem.
    Intervju gdje on sam sebe hvali jer je prodao malog Sučića u Inter ispod cijene, stvarno u rubriku vjerovali ili ne, a Marić je zaslužan za taj transfer 0 posto.
    Nisam za da se sad gazi Marić, bio je SD ipak u prijelaznom razdoblju, novi SD će imati jako dobre temelje ako budemo prvaci, a Marić je ipak bio ponajviše zelen za ovu poziciju, zato se nadam iskusnom stranom SD.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Molim vas da je ovo samo ružan san :pray:
  • M94
    1.6k
    Gledam datum ali nije 01.04.
  • don
    11.1k
    ako mu daju otkaz, nadam se da će se svi ljudi redom u klubu nabit u 3 pm. Fuj, gade mi se ako je ovo istina.
  • fatalerror
    11
    Dobro kaje ovo
  • dd29
    658
    Događa se to da je marić željno htio cannavara i doveo ga
    Sad kad nema marića i fabio stavio mandat na radpolaganje
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Taman sam htio nešto napisati oko cijele ove situacije i onda ovo. Nadam se da nema istine u ovome niti trunke jebene jer to je, po meni, sto koraka unatrag
  • Olmic
    4.1k
    Ako je to napravio samo reda radi onda okej, inace nema smisla otkaz Fabiu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.