• Kujtim Shalla
    4k
    Ode Marić , nadam se da nije usrao Taylora . Imao je on i dobrih poteza , to je činjenica . Prvi mu je posao sd ,velika odgovornost i velik ogroman klub koji voli i sam. Niko od nas nije upućen u to kakav je u poslu,koliko predan i kakve je probleme imao. Jbg onako realno. Ja ga nisam mirisao još od prodaje Brodića i nedovodjenja zamjene . Od tad sam priznajem gledao više minuse i tražio nego pluseve. Svjestan sam da nije na funkcije da ispunjava želje nas sa zone ali ...
    Možda nekad u budućnosti ,u nekoj funkciji u klubu. Sigurno nešto ima u njemu. Ali sad , ispravna je odluka . Jbt sa više ne strpljenja očekujem sad novog sd nego lijevog beka i pojačanja :lol:
  • Orc123
    10.5k
    daj prestani pratiti npgomet...likmje prosle sezone izdominirao Belgijsku ligu, prije toga Švicarsku ligu, otisao za 5mil eura u Herthu ali on je teski panj a? A Kule koji se 3 godine vukao po posudbama, sad ima konacno jednu postenu sezonu i to je sad Messi...
  • Kujtim Shalla
    4k
    buraz ,di je on sad ? Jako dugo nisam čuo za njega
  • Jay
    462
    Kanga ima NULA golova u sezoni jer eto ipak je decko s nama vec dvije godine i odigrao je 53 utakmice, promasio jedno 20 zicera. Flopcina.
    Neprezaljeni Kevin Carlos je nesto sto Maricu nikad necu oprostiti, a Kangu cemo na kraju sezone osudivati
  • ElDorado
    1.9k
    Nezadovoljstvo Marićem traje dugo to je sigurno. Manenica je na zadnjioj pressici 2024. rekao strdstva su spremna i drugi tjedan ocekujemo potpise. I onda je krenulo otezanje i odugovlacenje, Marić nije uspjevao rjesiti nista. Lijevi bek i napadac bili su must have i pod pritiskom IO rijesen je Kanga jer ga je lik htio na posudbu. Lijevi bek zapeo na Tayloru a pritiskali su ga i za druga rjesenja. On je ocito naprosto nesposoban za tako vazno mjesto.
    Osim toga obratite paznju da je smijenjen trenutno bez nekog otkaznog roka.
  • Markelo
    3.1k
    Iako se neće trenutno osjetit na terenu, ovaj otkaz danas je dugoročno gledano naše najveće pojačanje u zadnja 2 prijelazna roka. Posljedice njegova rada ili nerada ćemo osjećat u narednim razdobljima no noga u guzicu je prvi korak ka ispravljanju grešaka
  • austrijanac
    5.6k

Ma ne nužno otkaz, nego mu možda lakše bilo s njim radit.

Ali slazem se, dok radi dobro boli ga kiki.
    I neka.
  • deki87
    42
    Kod MM ja vidim vise težih minusa nego pluseva tako, da odobravam ovo.

Nije rjesio kadrovske probleme, nije nasao filijalu/partnerski klub, skaut sluzba ne postoji, prodaja Sučića za (po meni) prenisku svotu, nastup u medijima poslije Sučićevog transfera, upitna "pojačanja", odugovlacenje s odlukama..

Sve u svemu palac gore i idemo dalje. Nadam se, da dolazi neki pregovaracki maher i sposoban SD na njegovo mjesto.
  • CastAway1986
    2.6k
    otišao u Herthu za 5M i sad je zvijer? Što reći onda za Jozu Šimunovica koji je otišao za više u Celtic ako ćemo tako gledati ! Statistika ne laze a ona kaze da mu je rubrika golova ove sezone čista NULA .
    Plus nije izdominirao belgijsku ligu iako je zabio pristojan broj golova, u Švicarskoj odlican a ostalo sve tanko.Ne vidim te da branis domaće igrače kao što branis Kangu ili beskorisnog Mbukua a već kad branis moj ti je savjet da ne moraš u svakom komentaru popljuvati Kuleta koji je zabio lani jako važne golove u jednoj od najtežih sezona ..
  • Orc123
    10.5k
    moj ti savjet da ne pljujes po igracu koji je odigrao jebene 2 utakmice za Dinamo i u kojima je bio dobar!
    Kule? Odavno sam rekao da zahvalan rotacijski igrac koji nema kvalitete da bude 1. Napadac Dinama! Lik je 3 godine vukao se po posudbama i najmanje sto je mogao je iskupiti se sa necim jer da te podsjetim platili ga 1, 6mil eura i placali nekoliko sezona da bi igrao pomposudbama u Loxi! Meni ne smeta u klubu i neka ga, ali nema kvalitete za 1. Napadaca....

Vi ste najaci koji serete po igracu koji je tu pola sezone ili jos smjesnije po ogracu koji je ru 2 tjedna Bog te mazo! Jebena 2 tjedna, bez priprema vez icega ....smijesno.
    I to jedninte isti likovi koji seru samo po stranim igracima! Daj si pogledaj, jedni te isti....
  • Danko
    1.4k

Ak nisi znao, jozo je odigrao 126 utakmica za celtic i osvojio 12 trofeja tamo.
  • mrgud
    306
    Hoću stranca za SD sa vezama po cijelom svijetu.Recite mi ako puno tražim.
  • rokikaciga
    418
    Hoću nekog tko zna što radi i tko ima muda povući neke poteze. Nemora imati neke veze, neka zaposli pomoćnike s vezama. Jebote cijela skaut služba su nam isluženi ljudi i biši igrači koji su negdje neki k igrali
  • Captain America
    19.5k
    Ako se mogu u marketing dovesti imena s onakvim iskustvom, SD mora biti Boto na steroidima.

S obzirom što je bivši natrpao u svlačionicu na masne ugovore (Kanga, Mmaee, Cordoba, Mbuku), to će samo genijalac moći počistiti.
  • CastAway1986
    2.6k
    znao sam ,svejedno ga većina navijača Dinama smatra drvetom, odgovorio sam Orcu da to što je Kanga plaćen 5M ne mora da znači da je brutala igrač.. prva stvar ja Kangu ne pljujem , daj Bože da zabije dvoznamenkast broj golova do kraja sezone nego mi smeta omalovažavanje Kulenovića! Onda kažeš da je izdominirao belgijsku ligu , on je prije playoffa u dvadeset i kusur utakmica imao 9 golova (zabio je još tri u playoffu) a toliko Kule isto ima sad pa ne vidim da se priča da je izdominirao nešto..Osobno volim strane igrače u ekipi ali hocu da su duplo bolji od onoga što već imamo , Mbukua ne gotivim jer smatram da puno zuji malo meda daje i mislim da nije igrač za Dinamo ..Ono što se načelno s tobom odavno slažem da treba bježati od preplacivanja igrača iz HNL-A..Jednostavno kad se dovodi stranac volim da je to klasa Soudanija i sl. Ono protiv Osijeka od Kange je bilo jako dobro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.