• Odani Zgd
    64
    Slažem se da dovode neko vrhunsko ime,al u našem slučaju novi SD će biti neko ala Marijan Vlak
  • NVKOD
    2.9k
    Trebalo ga je ostavit do kraja sezone,pa onda vući potezeOdani Zgd

I kaj onda? Baciti novog sportskog direktora u vatru, nepripremljenog?

Ovako ako dođe u skorije vrijeme, ima nekoliko mjeseci za pripremiti se, upoznati igrače i kolege, uspostaviti skautsku službu, filijalu i počet češljati tržište za valjda najbitniji prijelazni rok u ohoho godina (mogućnost izravnog plasmana u LP!).
  • don
    10.9k
    Doveo trenera pod kojim neigramo ništa bolje nego pod prethodnimSan Lorenzo

pogotovo protiv Milana kako smo užasno igrali, strašno. Malo je falilo da budemo onakvi ka i sa Bjelicom protiv Borussije. A tek onaj Osijek sa Cannavarom, 1 šut u ciloj utakmici. Ajde, barem smo uputili i taj jedan za razliku od Bjelice kojeg je Rijeka školovala u srid Zagreba.
  • Kermit
    197
    Konačno pola foruma došlo na svoje.

Who's next?
  • Noel
    8.5k
    I dalje mislim da je između Bjelice i Marića prvo Marić zaslužio otkaz ..
  • Nolifer
    9.5k
    I ja se sad isto pitam, a jel i Jakir zaslužio otkaz prije ili ipak prvo Marić, pa možda onda Jakir?
  • Jurki
    15.5k
    taj dan su trebali obojica dobiti otkaz.
    Dobro, Maric je 37 dana duze zdural.
  • Crni86
    8k
    Trebalo ga je ostavit do kraja sezone,pa onda vući potezeOdani Zgd

I onda bi doso novi sd odmah na pocetak prijelaznog roka bez plana, bez dogovora sve na brzaka, zbrda dola? Koje ozbiljno ime bi htjelo doci u takvu neozbiljnu situaciju?

Ja ne znam di vi zivite, ali priprema za prijelazni rok znaci mnogo vise nego sami prijelazni rok. U prijelaznom roku beres samo plodove svojeg rada. Mnogi klubovi pripremaju prijelazne rokove duze od 6 mjeseci. Isto tako mi imamo puno vece probleme od transfera a to je kompletan sportski sektor koji i dalje nema vizure pa onda najbolje da novi sd dode 1.6. priprema prijelazni rok i bavi se kadroviranjem i slaganjem sportskog sektora. Vjerojatno bi se trebao klonirati da odradi sve.

Jedina ispravna i smislena odluka je bila da dode do promjene sada ako se ona planirala.
  • Omake
    5.7k
    Germanijak spominje Portugalca, možda je Tomas Amaral?
  • Sibirski plavac
    3.5k

Prije 2 mjeseca sam ovo napisao. Možda neki od njih s obzirom na prijašnji CV djeluju teško moguće za dolazak kod nas, ali nikad ne znaš.
    Također bih dodao na ovu listu Jordija Cruyffa (netko ga je danas na temi već spomenuo).
  • ZrnTSCHeZ
    776
    Pa nece napisati "sportski direktor je bil zakurac"Jurki

Ima i više nego dovoljno jakih argumenata da se iskomunicira kako "rezultati nisu bili na razini očekivanja" ili nešto u tom duhu.

Kada argumentiraš "organizacijskim razlozima" onda mi to više zvuči kak da se možda funkcija SD ukida ili da se te ovlasti preraspoređuju na možda kakvo novo tijelo za sportski sektor koje će se eventualno formirati, trenera/managera ili nešto treće.
  • Jurki
    15.5k
    ne vjerujem da ce se formirati novo tijelo za sportski sektor jer nitko iz postojece Uprave nije iz nogometa i nije za taj posao.
    Mislim da se bu dopeljal novi sd.. a ovo "organizacijski razlozi" moze biti inertnost sportskog sektora, neformiranje skautske sluzbe, nepronalazak filijale.. sve su to organizacijski razlozi.

Sad kad krenemo mijenjati SD ko na traci. Najteže je prvi put, evo sad smo to zgotovili.Kermit

Ako se dovede "ime sa CVjem" i on isporuci kaj se trazi od njega, onda nece biti potrebe za smjenom sda.
  • Peškaman
    6k

Po FBu su se počeli pojavljivati inicijali T.A. , moguće.
    Šef/direktor skautinga u Benfici bio par godina.
  • San Lorenzo
    18.5k

Velikane su pobjeđivali i Bjelica i Mamić i Čačić i Kopić...protiv Istre grozomoran nogomet prvih 45 minuta, bolje u nastavku, protiv Osijeka poraz u utakmici gdje se igralo 100 minuta, a mi gubili u njih 97, protiv najgore momčadi u ligi imali 1 udarac po golu u prvih 70 minuta na domaćem terenu, a btw u tjednu nismo imali nikakvo europsko iskušenje i emotivno pražnjenje...za razliku od prethodnika mu ima praktički kompletan kadar na raspolaganju
    Obrana i prekidi i dalje izgledaju loše i neuvjerljivo pripremama unatoč.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.