• Peškaman
    6.1k
    Manceu ističe ugovor u turskom Goztepeu u 6-om mjesecu ove godine.
    Moguće da se na njega cilja.
  • ElDorado
    2.1k
    Ajmo bit tocni oko cinjenica. Marić je nasljedjen od stare uprave. Tesko su oni mogli u trenutku dolaska imati spremno novo rjesenje. Ok slozit cu se da su mozda predugo cekali, ali treba se cjeniti da su uvidjeli gresku i reagirali. Ne znam cemu sad povlaciti kae bilo i kak bi bilo da je bilo. Gledamo u buducnost! Po meni rjesenje je Mance ako ga mogu dobiti.
  • Omake
    5.9k
    Mance ili Boromisa od domaćih rješenja. Stranih ima dosta zanimljivih, barem po TM.
  • Captain America
    19.5k
    Tesko su oni mogli u trenutku dolaska imati spremno novo rjesenje. Ok slozit cu se da su mozda predugo cekali, ali treba se cjeniti da su uvidjeli gresku i reagirali.ElDorado

Nitko ovdje nije očekivao novo rješenje u ožujku, ali neko mu je morao skinuti v.d. ispred titule. Ko god je to napravio, učinio je kardinalnu grešku zbog koje mi vrlo lako možemo ostati bez naslova.
  • Bernard
    709
    Pozitivno kaj su shvatili da su fulali i riješili ga se, inertnost tog čovjeka je nervirala veliku većinu Dinamovaca.
    Aj bok
  • Laugreano
    3.4k
    Boromisa radi super posao u Olimpiji, ali je velika razlika radit u Olimpiji ili dinamu sa 10x vecim buđetom.
  • veselko tenžera
    4.2k
    @Daliban je prorok. Heroj, a ne zločinac! :smile:

Odbanirajte čovjeka, nije da nam nije nagovijestio ovo što se događa :smile:
  • rokikaciga
    489
    Ako će se dovest strani SD strah me da će se nakrcati OPET svlačionica sa strancima ali sad će možda biti iz Portugala, Nizozemske itd itd

Trebao bi biti netko sa našeg podneblja.
  • vjeko1701
    12.4k
    Nitko nikada nije baniran jer se smatralo da je u krivu oko nečega.
  • DiddyGuela
    2.9k

DALIBANA za sportskog direktora!
  • Mr Anderson
    10.8k
    Marić se nije iskazao na svojoj poziciji, a Dinamo je prevelik klub da bi na tako važnoj poziciji trpio prosječnost. Ne znam jeli Ivanušec bio triger za otkaz, ali obzirom da je još 8 dana do kraja prijelaznog roka, pretpostavljam da nećemo više nikog dovoditi, a ni prodavati.
  • NORTE
    13.6k
    ManceOmake

Veliko NE za njega.
    Radije nekog stranca s pedigreom.
  • Maximo
    709

Doda gas i novi SD Manenica
  • veselko tenžera
    4.2k
    šalim se, smajlići mi očito nisu ostvarili svrhu.
    Žalosno je što je etiketiranjem svega i svačega čistim škartom uglavnom bio u pravu.
  • Zambatine škude
    3.5k
    Ko god je to napravio, učinio je kardinalnu grešku zbog koje mi vrlo lako možemo ostati bez naslova.Captain America

Ovo je opasan zaključak. Mariću ima krimene, neki su manji, neki veći, ali stanje na tablici po meni sigurno nije jedna od njih.

Dobra vijest je da je otišao jer je reset definitivno trebao. Samo da ne bi za pola godine skužili da nije baš cijeli problem isključivo u jednom čovjeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.