• serbus
    4.6k
    Ja ga neznam ali ono što sam čuo na članskom danu od njega vrlo bahato se postavljao braneći i loše odluke.
    Učiš se na klubu i glumiš nepogrešivog slučaj Sučić, onda zaposliš za skaute ljude koji kao i on tek moraju učiti ili su već za mirovinu. Stari nije ovo tvoj klub pa češ maglu prodavati žalosno da je dobio priliku raditi u dinamu na tom položaju i koštao nas previše sad nek prodaje fore sa jezicima nekom drugom.

Ono kaj meni nije jasno da svi vidimo da ne štima ali ga se gura dok sam ne padne u provaliju. Treba presjeći te likove puno ranije.

Samo se nadam da će ako je ima otpremninu uplatiti u zakladu ako bar malo srama ima.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Baš i ne, ljetni prijelazni rok se treba početi pripremati sada.nemapredaje

Ljetni rok počinje 1. lipnja. Počeo se on pripremati 10. veljače ili 10. ožujka je puno manje bitno od toga koga će se dovesti da ga priprema. Nemamo svo vrijeme svijeta, ali definitivno nije ni da novi SD mora doći u narednih tjedan dana.
  • Kujtim Shalla
    4k
    Svaka čast upravi i svima koji su donijeli ovu odluku. Bilo je krajnje vrijeme. Sad donijeti pravu i kvalitetnu odluku. Dovesti pravog sd , a tajming je dobar jer kako je kolega gore naveo ima se vremena pogledati što nam fali,kome nema mjesta i polako pripremiti ljetni prelazni rok. I da su ostavili Marića do kraja ovog prelaznog nema tu više vremena. Da je znao riješio bi to do sad ,7 dana gore dolje ne igra nikakvu ulogu. a ako je nešto u tijeku to može svako odraditi ,čak i bolje od toga. Hvala za ništa Mariću, nije da nisi dobio priliku a i vremena
  • Marc
    313
    What! Malo sam i šokiran.. sve u svemu hvala mu i nadam se da ćemo dobiti za nasljednika nekoga ko će biti uspješniji…
  • veselko tenžera
    4k
    U onom podcastu neki dan Lesički kritizira transfere i kaže - uskoro će IO na kojem će se raspravljati o statusu nekih ljudi. Jasno kao dan da je ciljao na Marića. Čovjek ima informacije, pa kom pravo, kom krivo.

Očito uprava vjeruje da se moglo i moralo puno bolje.
  • GOAT
    2.1k
    Prvi korak je odrađen, a sad moramo naci sposobnog čovjeka sa iskustvom i vecim ambicijama.

Saga Ivanusec je valjda bila ta zadnja kap jer smo ga predugo cekali a nismo imali valjanu opciju B spremnu u slucaju da transfer propadne.

Sljedeći SD se ne smije učiti na Dinamu i zavrsavati transfere po mjesec dana kao da Ronalda pregovaramo.

Bit ce sve ovo uzalud ako ne nađemo boljeg od njega ali vjerujem da imamo nešto spremno.
  • CastAway1986
    2.6k
    Bahatost i kurčevitost prilikom intervjua , promjenio nekoliko trenera, doveo je Mmaea kao slobodnog igrača i dao mu ogromnu proviziju i plaću , nije potpisao šesticu niti lijevog beka , doveo Cordobu kao najskuplje pojačanje a isti se nije ustalio niti kod trećeg trenera u nizu , u situaciji kad je Petko ozljeđen jedva pronašao napadača za kojeg se tek treba ustvrditi da li će biti pojačanje, nije pronašao filijalu , odugovlačenje potpisa novih ugovora sa talentiranijim juniorima , htio je prodati Sučića u Como na osnovu prve ponude, dogovaranje poslova mu traje cijelu vječnost,propale pokuse s japancima ne treba niti spominjati kao ni čudne dolaske Oliverasa i Filipovića i još dosta drugih stvari mogla bi se knjiga napisat
  • Tom Hanks
    3.4k
    Sad poništite ban @emilperska saga je završena
  • čovjekjogurt
    1.3k
    Gledam Rijeka-Istra i pratim kladionicu preko teleteksta ko u stara vremena. Teletekst mi dođe na stranicu 100 i piše "Šok u Dinamu". Već sam pomislio da je Fabio otišao ili da je neki važan igrač slomio nogu kad tamo otišao Marko Marić. Odahnuo sam.
  • cibona
    4.5k
    Nadam se da će skupa s marićem biti otjeran i dvojac koji je dotični uhljebio na poziciju u skautskoj službi. Govorim o Šokoti i Mustedanagiću.
  • Noel
    8.5k
    Konačno! Svaka pohvala i upravi i IO koji su napravili ovaj potez sada a ne na kraju sezone kada bi Marić u slučaju neuspjeha ispao krivac. Ovako su pokazali poštenje i muda.
  • San Lorenzo
    18.5k

Većina njegovih poslova je izgledala kao da je rađena po Mamićevoj 'maloj školi rikverca'.
  • quizzy86
    124
    TOOOOOOO NAPOKON
  • Jurki
    15.5k
    Ocito Manenica misli slicno ko i mi kad smo kritizirali rad sda.
    I ne, nismo tak pisali jer zelimo minirati sadasnju Upravu i klub, vec da se greske ispravljaju.

Nije problem kad Uprava pogrijesi.. problem je kad Uprava gresku ne zeli ispraviti.
    Ova greska je ispravljena i to je jedino bitno.

Ocekujem sportskog direktora koji ce odluke donositi brzo i rezolutno. Ova inertnost Marica je bila neprobavljiva.
  • ShanKu
    1.4k
    Nadam se samo da Taylor nije službeno dogovoren i da novi sportski direktor nađe kaj boljeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.