• Enco
    62

Ima tu jako puno kandidata ne samo njih dvojica
  • jp23
    3k
    Kakav klaun moraš biti da izjednačavaš bivšeg sportskog direktora koji nije uspio u Dinamu, sa likom koji je ovaj klub godinama krao.
  • Bosskovitz
    14.7k

Da je on dobio ban zato kaj je kritizirao Marića, skoro cijela Zona bi bila banirana isto, ukljucujuci moderatore.
  • GeneralNapoleon
    846
    Bravo uprava! Sada nadite nekoga tko je dostojan bit SD Dinama!
  • Probirštift
    763
    Kaj će onda sad bit s Fabiom i igračima kaj je dopeljao
    Nadam se da neće onda novi SD gurat nekog svog trenera
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Nije ipak 90% posto ljudi toliko na zoni ludo, ovo mi vidimo koji nismo profici. Sad dovest pravog profesionalca, redizajn scout službe, i filijala
  • Jurki
    15.7k
    a kaj bi bilo? Trenera drzi rezultat i apsolutno nist drugo.
    Rezultatski uspjesnog trenera nebu smjenilo ni 5 razlicitih sportskih direktora.
  • austrijanac
    5.7k
    Andrea Berta
    Pusti me da sanjam.
  • Enco
    62

Stranac nam treba dokazan i neovisan
  • don
    11.1k
    Bravo uprava!GeneralNapoleon

ovdje nema ničega vrijednog hvaljenja, ovo je greška uprave.
    Marić je triba bit smijenjen puno prije prijelaznog roka.

uradili su nešto šta bi 99,9% javnosti. Sada se tek očekuju potezi iza kojih se nadan da ćemo pisat 'Bravo uprava'.
  • Olmic
    4.1k
    S ovim me Uprava kupila za sva vremena. Bravo bravo bravo!
  • rokikaciga
    492
    Malo i osobne pobjede jer sam (ipak) bio u pravu kada sam rekao da je nesposoban i to pokrijepio sa nekim primjerima koje znam.

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/587716
    i svi moji komentari poslije u toj temi.

I sada su komentari drugih službenika da je zasluženo dobio otkaz i da je nesposobnjaković...kao što su bili i prije 7-8-9 mjeseci.
  • NVKOD
    3.2k
    Maksimirski cirkus se nastavlja: Marić se prvo 'riješio' Bjelice, a Dinamo onda smijenio Marića!?

Zimski prijelazni rok bio je čudan, još od početka siječnja čekaju se Greg Taylor i Luka Ivanušec, a nitko od njih još nije blizu dolaska u Maksimir. Također, brojne domaće opcije (Selahi, Soldo...) nisu riješene, Dinamo i dalje luta na previše pozicija. I dalje se ne zna tko je "jedinica", tko je sad stoperski tandem, tko prva opcija "modrih" na desnom krilu. A uprava kluba je vjerovala kako će Dinamo do veljače imati standardiziranu, posloženu momčad.

Marić je sada bivši, još nije poznato tko će ga zamijeniti u Maksimirskoj 128. Samo je jasno, taj "sljedeći čovjek" mora razmišljati drugačije, mora se okrenuti domaćim igračkim opcijama, ne toliko razmišljati o inozemnom, posebice francuskom nogometnom tržištu. Dinamo i dalje, nakon velikih ulaganja u razne "cordobe, mbukue i bernauere" i dalje ovisi o - Mišiću, Baturini i Stojkoviću.

Izgleda da je i Tironiju dosta francuskog tržišta. Uz to, za razliku od Olivarija kaže da Taylor nije ni blizu dolaska.
  • Jurki
    15.7k
    ovdje nema ničega vrijednog hvaljenja, ovo je greška uprave.don

Tocno, Maric je greska Uprave, ali je Uprava uvidjela da je njegovo instaliranje greska i sad je ta greska ispravljena.
    Kak sam vec napisal, nije problem pogrijesiti - problem je gresku ne ispraviti i priznati da si pogrijesio.
    Manenica je ovim potezom pokazal da ima muda potegnuti prave poteze.
    Bolje ispravan potez potegnuti makar i naknadno, nego se praviti lud i misliti kak je sve divno i krasno.
  • tp1997
    990
    Neću se veseliti dok ne vidim zamjenu.

Da ne bude još neki v.d. koji to nije (takvih smo imali napretek).

Ili neka varijanta dodali smo gas i novi sportski direktor Dinama je Hrvoje Čale.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.