• austrijanac
    7.5k
    Nadam se da Fabio neće patit radi toga.

A Manenica skidam kapu na mudima.
  • gledatelj
    983
    Malo suludo sad kad se zavrsava prijelazni rok, ali dobro. Bolje ikad nego nikad. Nadam se da je novo ime spremno
  • don
    14.2k
    Nadam se da Fabio neće patit radi togaaustrijanac

na koji način bi patio?
  • austrijanac
    7.5k

Ako je usko radio s Marićem i ako je Mara bio jedan od razloga dolaska.

No mislim da je Fabio ipak faca i solo.

Samo razmisljam gluposti mamuran dok gledam hnl nedjeljom.
  • don
    14.2k
    pa da ali ne možeš dat otkaz čoviku samo jer ga je Marić dovea :lol: pogotovo dok radi dobro.

po takvom načinu gledanja Gattuso je triba bit bivši davno :joke:
  • bbbb
    29
    i sto je Kanga teski flop kako trenutno izgleda
  • Nogo
    8.1k
    Imam osjećaj da je propao Ivanušec, Taylor i još neki za koje nismo čuli.

Došao Kanga koji je za sada mačak u vreći i to na inzistiranje svih.

Po meni jedini + je Galešić ali to se moglo obaviti i bez sportskog direktora i Franjić koji je više ozlijeđen nego igra.

Po meni odlična odluka i neka se netko nađe i pripremi za ljetnj rok jer za ovaj je sigurno već kasno!
  • Schpatz
    761

Po cemu tocno je „teski flop“?

Došao Kanga koji je za sada mačak u vrećiNogo

Za tebe isto pitanje. Po cemu je to tocno Kanga macak u vreci?
  • Orc123
    12.5k
    jel ti procitas 2 puta kaj napises? Teski flop a lik odigrao 2 tekme u Dinamu i kaj najgore odigra ih jako dobro, peotiv Osijeka pogotovo...daj poceni gledat tekme pa onda komentirati....lik da je imao mrvicu srece imao bi vec e gola na kontu a kaj najbolje zna igrati, jak ko bik, odlicno kombinira....da te podsjetim jer si ocito poceo Dinamo pratiti jucer Petko je prije dolasku u dinamo bio junferica teska kod zabijanja golova a prvi gol u Dinamu mu bio autogol a danas je najbolji igrac i u top 3 zadnjih 10 godina.....cuj to, teski flop a odigrao 180 minuta za Dinamo. Blago nama sa ovakvim navijacima....neki dobe par godina u Dinamu i ne naprave nista, a neki se proglasavaju promasajima na racun 2 utakmice u Dinamu i to kaj najgore, kpje su dobeo odigrali .....bolest!
  • bbbb
    29
    stari lik nemre gol dat da ga jebes NULA golova u sezoni a bitno da se Kuleta pljuje
  • Mihaljević
    13.3k
    Ako budem imao vremena napravit cu post, Jordi Cruyff, sin od Johana, odličan odličan SD.
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ode Marić , nadam se da nije usrao Taylora . Imao je on i dobrih poteza , to je činjenica . Prvi mu je posao sd ,velika odgovornost i velik ogroman klub koji voli i sam. Niko od nas nije upućen u to kakav je u poslu,koliko predan i kakve je probleme imao. Jbg onako realno. Ja ga nisam mirisao još od prodaje Brodića i nedovodjenja zamjene . Od tad sam priznajem gledao više minuse i tražio nego pluseve. Svjestan sam da nije na funkcije da ispunjava želje nas sa zone ali ...
    Možda nekad u budućnosti ,u nekoj funkciji u klubu. Sigurno nešto ima u njemu. Ali sad , ispravna je odluka . Jbt sa više ne strpljenja očekujem sad novog sd nego lijevog beka i pojačanja :lol:
  • Orc123
    12.5k
    daj prestani pratiti npgomet...likmje prosle sezone izdominirao Belgijsku ligu, prije toga Švicarsku ligu, otisao za 5mil eura u Herthu ali on je teski panj a? A Kule koji se 3 godine vukao po posudbama, sad ima konacno jednu postenu sezonu i to je sad Messi...
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    buraz ,di je on sad ? Jako dugo nisam čuo za njega
  • Jay
    2.1k
    Kanga ima NULA golova u sezoni jer eto ipak je decko s nama vec dvije godine i odigrao je 53 utakmice, promasio jedno 20 zicera. Flopcina.
    Neprezaljeni Kevin Carlos je nesto sto Maricu nikad necu oprostiti, a Kangu cemo na kraju sezone osudivati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.