• Dinamo-SB
    66
    Po meni je ovak zimski rok čak i okej odrađen. Ne bih ga nazvao lošim. Kanga,Galešić i Franjić+rješavanje nekih igrača i ugovora što je naslijedio od bivše uprave.
    Najveći grijesi Marića su po meni puno raniji 1.financijski- 4godišnji ugovor Mmae od 840k te 2.kadrovski - nedovođenje trećeg napadača na ljeto zbog čega smo ostali samo na Kuletu.
    Bez obzira na sve,Marić je Dinamovac i to mu se ne može osporiti. Hvala mu na svemu dobrom i puno sreće dalje.
  • Davieboy86
    382
    Ovaj odlzak MM je mozda malo prekasan i ne mijenja cinjenicu da nam i dalje fali lijevi bek , nova filijala itd itd itd Te ako se ne dovede kompetentan SD i to danas jos nema mi to onda nikavog smisla . Znaci MM nece odgovarati ako se ne osvoji prvenstvo , ocito. Nek je dragi Bog upravi na pomoci
  • Nogo
    5.4k

Boom!
  • Kristijan992
    405
    Nadam se da se već pregovara s nekim imenima jer se kroz mj-dva najkasnije mora krenuti pripremati ljetni prijelazni rok...
  • austrijanac
    5.6k
    Nadam se da Fabio neće patit radi toga.

A Manenica skidam kapu na mudima.
  • gledatelj
    695
    Malo suludo sad kad se zavrsava prijelazni rok, ali dobro. Bolje ikad nego nikad. Nadam se da je novo ime spremno
  • don
    10.8k
    Nadam se da Fabio neće patit radi togaaustrijanac

na koji način bi patio?
  • austrijanac
    5.6k

Ako je usko radio s Marićem i ako je Mara bio jedan od razloga dolaska.

No mislim da je Fabio ipak faca i solo.

Samo razmisljam gluposti mamuran dok gledam hnl nedjeljom.
  • don
    10.8k
    pa da ali ne možeš dat otkaz čoviku samo jer ga je Marić dovea :lol: pogotovo dok radi dobro.

po takvom načinu gledanja Gattuso je triba bit bivši davno :joke:
  • bbbb
    16
    i sto je Kanga teski flop kako trenutno izgleda
  • Nogo
    5.4k
    Imam osjećaj da je propao Ivanušec, Taylor i još neki za koje nismo čuli.

Došao Kanga koji je za sada mačak u vreći i to na inzistiranje svih.

Po meni jedini + je Galešić ali to se moglo obaviti i bez sportskog direktora i Franjić koji je više ozlijeđen nego igra.

Po meni odlična odluka i neka se netko nađe i pripremi za ljetnj rok jer za ovaj je sigurno već kasno!
  • Schpatz
    679

Po cemu tocno je „teski flop“?

Došao Kanga koji je za sada mačak u vrećiNogo

Za tebe isto pitanje. Po cemu je to tocno Kanga macak u vreci?
  • Orc123
    10.5k
    jel ti procitas 2 puta kaj napises? Teski flop a lik odigrao 2 tekme u Dinamu i kaj najgore odigra ih jako dobro, peotiv Osijeka pogotovo...daj poceni gledat tekme pa onda komentirati....lik da je imao mrvicu srece imao bi vec e gola na kontu a kaj najbolje zna igrati, jak ko bik, odlicno kombinira....da te podsjetim jer si ocito poceo Dinamo pratiti jucer Petko je prije dolasku u dinamo bio junferica teska kod zabijanja golova a prvi gol u Dinamu mu bio autogol a danas je najbolji igrac i u top 3 zadnjih 10 godina.....cuj to, teski flop a odigrao 180 minuta za Dinamo. Blago nama sa ovakvim navijacima....neki dobe par godina u Dinamu i ne naprave nista, a neki se proglasavaju promasajima na racun 2 utakmice u Dinamu i to kaj najgore, kpje su dobeo odigrali .....bolest!
  • bbbb
    16
    stari lik nemre gol dat da ga jebes NULA golova u sezoni a bitno da se Kuleta pljuje
  • Mihaljević
    11.6k
    Ako budem imao vremena napravit cu post, Jordi Cruyff, sin od Johana, odličan odličan SD.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.