• Mathiasovi Chageri
    3.8k
    Neću likovati dok ne vidimo tko će ga zamijeniti. Uvijek može gore i nadam se da idući SD neće biti nekakvo vatrogasno rješenje jer će puk vršiti pritisak, nego da će se napraviti detaljna potraga i naći moderan i kvalitetan stručnjak.
  • ElDorado
    1.9k
    Dobra je bila info da je i IO pun kuac Marića
  • hardek
    4.1k
    Ne razumijem tajming ovog otkaza. Trebao je dobiti otkaz kad i Bjelica ili na kraju/pred kraj sezone. Jedino ako mu se zamjera što nekog nije prodao ili je nekog propustio dovesti. U svakom slučaju čudan tajming
  • don
    10.8k
    hvala Bogu. I ovo šta je završeno od transfera, ne bi bilo završeno bez IO i njihovog pritiska prema Mariću.

arivederči i ne javljaj se na mobitel nekom drugom, a ne upravi Dinama.
  • Jay
    461
    Dobar potez.
    Ne mislim da se zakasnilo s ovim, posteno je bilo dati priliku, ali krediti se brzo tope kad malo toga valja. Stignemo izvuci ovu sezonu, bolje da sad dode novi SD pa do ljeta stigne sve odraditi kako treba.
    Ajmo insajderi neka imena, da ne strahujemo svi skupa
  • Orc123
    10.5k
    Ocito mu propadanje Ivanuseca, ne rjesavanje l. Beka, a mozda Taylor nece ni na ljeto doc i sve to kulminiralo otkazom koji nije iznenađenje...trebao ga dobiti jos prije koji tjedan pa bi imali jos vremena za nesto, sad mislim da prijelazni rok za nas zavrsen a nije se ostvarilo ni minimum zacrtanih ciljeva!

Samo nedaj Boze da se Zajec sada pogura da bi on to radio i da mu se samo prosiri opseg posla jer on za to nema kvalitetu!
  • Neron53
    1.2k
    Vjerojatno vec imaju spremnu zamjenu.
  • GOAT
    2.1k
    Tko zna zna. Barem nam je ostalo jos malo prijelaznog roka za popravit neke stvari

273400458_10170002503447037_3811001989020238523_n.png?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=FbZerpmuBQIQ7kNvgGgTUZe&_nc_oc=AdhfCQ-CYtOX2VHygrRWGTLArh77kfv9RqanVmkAak-6n0NXahfOtvQ9C2Jcc287GpA&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag5-1.fna&_nc_gid=A0C7FceQ-62SwvHtvF7Yst4&oh=00_AYCG_EPx57nidITiE85iOOcCT2--LgTb146yY5C9NJkOEA&oe=67AE948B
  • Jurki
    15.5k
    da smo ga smijenili kad i Bjelicu onda bi se opet potegnula nekakva bezvezna i ishitrena rjesenja.
    Sad Uprava ima vremena da donese promisljenu i dobru odluku.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Baš me zanima tko će uskočiti s tjedan dana prije kraja prelaznog rokarokikaciga

Vjerojatno nitko. Prijelazni rok je de facto gotov, sljedeci SD bit ce prvi zaista izabran od nove uprave i uvjeren sam da se neće jurcati nego tražiti ozbiljno i dugoročno rješenje. Hoce li doci za 5 dana ili 5 tjedana u ovom trenutku igra manju ulogu.
  • Sajla
    7.1k
    lakši dio posla je napravljen. ne smijemo čekati dugo da se ova pozicija popuni jer posla je puno.
  • San Lorenzo
    18.5k

Gore od ovog samozadovoljnog sveznadara sa 0 sati prethodnog radnog iskustva jednostavno nemože, lik se ponašao kao sportski direktor Gorice ili Šibenika...ovo je vijest koja bar mene, puni optimizmom i vjerom u bolje sutra.
    Novi sd ima vremena čak i do kraja ovog prijelaznog roka nešto smiksati.
  • Dudu 9
    458
    Tajming je savršen jer novi SD ima vremena pripremiti ljetni prijelazni rok. Sad se samo nadam da će dovesti nekog iskusnog na tu funkciju. U svakom slučaju ova bijest me više razveselila nego pobjeda protiv Šibenika.
  • Nevo7
    924
    Odličan potez. Svoje ludorije sa "otpadnicima" iz drugih klubova sada isprobavaj u Rudešu. Zbogom!
  • hardek
    4.1k
    Hoću reći da je čudna odluka dati nekome ko posao visi o koncu da zaposli 3. trenera u 5 mjeseci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.