• thomas22
    300
    Nedavno sam razgovaral s Belcarom i potvrdio mi je kontakt sa dinamom i da je jako živa opcija tranfera na ljeto. Uz to je dodao da ikad zaigra za dinamo da bi bio najsretniji čovjek na svijetu. Jako skroman i pristojan dečko s obje noge na zemlji, ne hoda 20cm iznad zemlje, a i dolazi iz takve obitelji. Nesto poput Roga.
  • Laugreano
    4.5k
    Bio sam protiv Belcara, ali nekako mi se cini da konstantno napreduje, i moga bi dosec razinu Dinama
  • Jurki
    18.7k
    U zadnje vreme kojeg god Hnl igraca pogledam na TM jel ima koji da u jednom dijelu juniorskog staza/karijere nije presel kroz Dinamov pogon?
    Prsir, Belcar, Soldo, Valincic..
  • Crni86
    13.8k
    Neki tvrde da je belcar spor, ali pogledajte koliki korak ima covjek, on sa tim nadoknaduje tu sporost. Jucer je izgledalo kao da za hajduk igraju kadeti u veznom redu, bas jako velika lakoca igre. Mene je bas pozitivno iznenadio jucer.

Ako bi trebali birat belcar ili dantas, danas bi reko 100 puta rade belcar nego dantas.
  • Dinamosaur
    2.4k
    da je jako živa opcija tranfera na ljetothomas22

Riječi ti se pozlatile sinko :pray:
  • Majki2111
    4.1k
    Njega vidim kao zamjenu za Mišića.

Dečko je pravi regista. Andrea Pirlo za siromašne. U njegov stil se možeš zaljubit. Jak u duelu, osvaja prostor korakom, lomi linije dubinskim proigravanjima. Hladan u 16ercu, prati akcije i nije mu strano zaposlit igrača u boljoj poziciji. Znači vrh. Stručnjaci će vjerojatno naći nešto na čemu treba poraditi.
  • Enco
    528

Baš sam i ja to primijetio . Evo ovaj Valincic iz Istre me zaintrigrirao, U21 reprezentativac, postoje interesi iz serije A, navodno i Alaves ga želi.
    Pa sam malo pokopao i vidio da se u Dinamu nije baš nametnu tada.
  • Svi na Sjever
    2.9k
    Kad smo kod Belcara, iz nekog razloga sam ga pomnije pratio jučer, (sa starim komentiram zanimljive igrace po hnl-u), uglavnom vidi se da zna al sam zamijetio da užasno sporo donosi odluke tj. dosta kasni sa pasevima u nekim ozbiljnim trenucima na terenu.

Vjerojatno ima želju u manjem klubu pokazat tko je glavni na terenu, al jucer su bile neke situacije gdje se hajduk mogao puno ozbiljnije ugroziti da on nije carinio loptu.
  • Praskaton
    4.4k
    Neki tvrde da je belcar spor, ali pogledajte koliki korak ima covjek, on sa tim nadoknaduje tu sporost.Crni86

Ne radi se tu o sporosti pri trčanju.Iako ne sjecam se da sam ga vidio u nekom sprintu.

Spor je pri donošenju odluka,brzina njegovih reakcija mi je baš loša.Rekreativna.Protivnik mu često zatvori dodavanje jer je njemu trebalo predugo da odluči i odigra dalje.
    Tehnika,udarac,čitanje i razumijevanje igre sve na nivou.

Ako može popravit nedostatke i za neku Dinamu prihvatljivu cijenu bi ga doveo.
  • Hnlovac
    2.9k
    Danas se svi nadaju kiksu Rijeke a ja očekujem rutinsko trpanje Istre, ono 3,4-0

Jebws mi sve ak rjecani danas ne pobjede, Istra im je uvijek musterija, kuću stavljam na njih
  • Niko1986
    2.6k
    X u šišku
  • don
    15k
    ne znan šta bi više, pobjedu Rijeke koju priželjkujen, ili pobjedu Istre/dobru igru budući da igraju sa hajdukom idući vikend pa da se napune samopouzdanjem :sweat:
  • Jurki
    18.7k
    pobjedu Rijekedon

Pa valjda nam je u interesu da nam konkurencija vise kašlje.. jebes tovare, Rijeka nam je konkurent.
    Ajmo Istra - 2 u šišku
  • Carrasco
    6.3k
    Prosjek godina prvih 11 u HNL-u je između 26-29, a kod Istre 22,5. Bjelanović zna šta radi, svjestan da polovni stranci neće donosit nešto puno više, a uz to su i skuplji i nemaju nikakav prodajni potencijal. Primjer za sve.
  • Ivan0302
    975
    Ako netko ima yt link nek pošalje za Rijeku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention