• Laugreano
    3.4k
    Bio sam protiv Belcara, ali nekako mi se cini da konstantno napreduje, i moga bi dosec razinu Dinama
  • Jurki
    15.7k
    U zadnje vreme kojeg god Hnl igraca pogledam na TM jel ima koji da u jednom dijelu juniorskog staza/karijere nije presel kroz Dinamov pogon?
    Prsir, Belcar, Soldo, Valincic..
  • Crni86
    8.2k
    Neki tvrde da je belcar spor, ali pogledajte koliki korak ima covjek, on sa tim nadoknaduje tu sporost. Jucer je izgledalo kao da za hajduk igraju kadeti u veznom redu, bas jako velika lakoca igre. Mene je bas pozitivno iznenadio jucer.

Ako bi trebali birat belcar ili dantas, danas bi reko 100 puta rade belcar nego dantas.
  • Dinamosaur
    1.9k
    da je jako živa opcija tranfera na ljetothomas22

Riječi ti se pozlatile sinko :pray:
  • Majki2111
    3.8k
    Njega vidim kao zamjenu za Mišića.

Dečko je pravi regista. Andrea Pirlo za siromašne. U njegov stil se možeš zaljubit. Jak u duelu, osvaja prostor korakom, lomi linije dubinskim proigravanjima. Hladan u 16ercu, prati akcije i nije mu strano zaposlit igrača u boljoj poziciji. Znači vrh. Stručnjaci će vjerojatno naći nešto na čemu treba poraditi.
  • Enco
    62

Baš sam i ja to primijetio . Evo ovaj Valincic iz Istre me zaintrigrirao, U21 reprezentativac, postoje interesi iz serije A, navodno i Alaves ga želi.
    Pa sam malo pokopao i vidio da se u Dinamu nije baš nametnu tada.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Kad smo kod Belcara, iz nekog razloga sam ga pomnije pratio jučer, (sa starim komentiram zanimljive igrace po hnl-u), uglavnom vidi se da zna al sam zamijetio da užasno sporo donosi odluke tj. dosta kasni sa pasevima u nekim ozbiljnim trenucima na terenu.

Vjerojatno ima želju u manjem klubu pokazat tko je glavni na terenu, al jucer su bile neke situacije gdje se hajduk mogao puno ozbiljnije ugroziti da on nije carinio loptu.
  • Praskaton
    3.6k
    Neki tvrde da je belcar spor, ali pogledajte koliki korak ima covjek, on sa tim nadoknaduje tu sporost.Crni86

Ne radi se tu o sporosti pri trčanju.Iako ne sjecam se da sam ga vidio u nekom sprintu.

Spor je pri donošenju odluka,brzina njegovih reakcija mi je baš loša.Rekreativna.Protivnik mu često zatvori dodavanje jer je njemu trebalo predugo da odluči i odigra dalje.
    Tehnika,udarac,čitanje i razumijevanje igre sve na nivou.

Ako može popravit nedostatke i za neku Dinamu prihvatljivu cijenu bi ga doveo.
  • Hnlovac
    1.6k
    Danas se svi nadaju kiksu Rijeke a ja očekujem rutinsko trpanje Istre, ono 3,4-0

Jebws mi sve ak rjecani danas ne pobjede, Istra im je uvijek musterija, kuću stavljam na njih
  • Niko1986
    982
    X u šišku
  • don
    11.1k
    ne znan šta bi više, pobjedu Rijeke koju priželjkujen, ili pobjedu Istre/dobru igru budući da igraju sa hajdukom idući vikend pa da se napune samopouzdanjem :sweat:
  • Jurki
    15.7k
    pobjedu Rijekedon

Pa valjda nam je u interesu da nam konkurencija vise kašlje.. jebes tovare, Rijeka nam je konkurent.
    Ajmo Istra - 2 u šišku
  • Carrasco
    5.1k
    Prosjek godina prvih 11 u HNL-u je između 26-29, a kod Istre 22,5. Bjelanović zna šta radi, svjestan da polovni stranci neće donosit nešto puno više, a uz to su i skuplji i nemaju nikakav prodajni potencijal. Primjer za sve.
  • Ivan0302
    780
    Ako netko ima yt link nek pošalje za Rijeku
  • don
    11.1k
    pa dobro, to je tvoje legitimno mišljenje. Moje je da Rijeku nikad nisan gleda ka izravne konkurente, jer san uvjeren da će se kad tad raspast. Govoria san to i prije prijelaznog roka, a Miško je samo potvrdia.
    s druge strane, smatran da je hajduku puno teže igrat dok nisu prvi, a evo to se za sad pokazuje (naravno, ne mora značit da će tako i ostat).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.