• Krizy
    52.8k
    Dotaknuo se Coppitelli i odugovlačenja protivničkih igrača.

“Ovdje se vidi razlika između nas i određenih klubova u ligi, moramo više raditi. No, nemoguće je doći ovdje i gledati lijepu utakmicu zbog lošeg travnjaka. Nismo to prepoznali na vrijeme, moramo biti spremni na svakakve situacije, ali nije mi jasna logika kada Osijek igra u gostima. Tražimo poštovanje za nas, cijeli klub i navijače jer pravi se nekoliko izmjena, odugovlači se i time se ne daje prilika za igranje momčadi koja to želi.“

Hahahaha a kakav klaun, kao i cijeli klub.
    Jel gledao svoje igrače prošli tjedan?
  • FelceAzzurro
    170

Isto kao i mi prošle godine. Sjetite se samo 2xRudeša, istog tog Varaždina i jos nekoliko utakmica gdje smo jedva dobili. Realnost je kako smo na -5 i ukoliko se ne uozbiljimo i ne izbacimo nonšalanciju koja je bila vidljiva protiv Šibenika, ne piše nam se dobro. Pustite priče "od koga mi gubimo" i sl. Ako od takvih gubimo onda smo još lošiji. Ulazimo u finale prvenstva, igrači sebi moraju utuviti u glavu kako im je svaka iduća kao protiv Milana ili nas nema ni u Konferencijskoj ligi.
  • Mr Anderson
    10.8k

Mi smo prošle sezone Varaždina nadigrali iako je Neva na kraju skinuo penal. Njih je Varaždin danas nadigrao i po posjedu i po šansama. Ne znam gdje si našao poveznicu. Pogotovo s Rudešom.
  • FelceAzzurro
    170

Poveznica je kralju pobjeda i 3 boda, samo je to bitno.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ma tako je Felce , @Mr Andersonje troler ,voli biti najpametniji ,a uvijek ispadne suprotno
  • Paggini
    38.9k

Smanjimo rasprave o forumašima na temama koje se ne tiču tih forumaša.

Pogotovo s Rudešom.Mr Anderson

Nije krivo napisao, onaj Rudeš u prosincu, kad je Kule na jedvite jade uvalio za 1:0, a oni nas dominirali zadnjih 10 minuta je bilo stravično. Nije dominacija kao Varaždin danas, ali je sramotna naša utakmica. Bilo je takvih jako puno prošle sezone, opet - ne na razini tovara danas, ali na razini da smo bili stvarno užasni.
  • Dudu 9
    512
    Rijeci fali dosta igrača, ali brine me što Istra nema nekog killera koji će to iskoristiti. Oni su slični Varaždinu, dobro su posloženi u svim linijama osim u vrhu napada.
  • NORTE
    13.6k
    Definitivno jedan od najdražih poraza Osijeka van utakmica s dinamom, bravo Gorica. To sam i očekivao.
    Baš su mi se zgadili za vrijeme i nakon pobjede nad dinamom.

Što reći na novu klasičnu pobjedu jadnog Hajduka, to je tragedija da pobjeđuju kako igraju, na koje načine...
    Pula će im nadam se biti jako tvrd orah i vjerujem da tamo neće pobijedit.
    Dolazimo im na barem -3 boda.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    imam pravo da se ne slažem sa njim na ovom forumu. Zar nije dotični taj koji radi isto ,i to svaki put ili su neki zaštićeni ovdje . Dobro je @FelceAzzurronapisao. Mi smo imali puno takvih utakmica gdje nismo zaslužili 3 boda prošle sezone. Na kraju smo osvojili titulu i svi se skupa radovali. Ako se više ne može nadovezivati na komentare ostalih forumaša neka bude onda to pravilo zapisano i neka bude isto za sve
  • Mr Anderson
    10.8k
    Nije krivo napisao, onaj Rudeš u prosincu, kad je Kule na jedvite jade uvalio za 1:0, a oni nas dominirali zadnjih 10 minuta je bilo stravično.Paggini

Moja greška. Zaboravio sam na tu tekmu s Rudešom, izbrisao je iz memorije.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Rijeci fali dosta igrača, ali brine me što Istra nema nekog killera koji će to iskoristiti. Oni su slični Varaždinu, dobro su posloženi u svim linijama osim u vrhu napada.Dudu 9

A nema ni Rijeci Čopa, kao niti Fruka koji im je do sada igrao na toj poziciji "lažne 9-ke" (mrzim taj naziv :smile: ). Jedini napadač im je Dogan, ali on je do sada dobivao minute na kapaljku.
    Bit će gusta tekma. Istra ima realne šanse nadati se bodu/bodovima.
  • vjeko1701
    12.4k
    Ne dramatiziraj i ne izvrći ono kaj ti je napisano posebno kada netko iz moderature na normalan način traži da se promjene neke stvari.
  • Orc123
    10.7k
    Osijek se zali na izlezavanje i odugovlacenje....o Isusova Majko Bozja, zar su ti ljudi realni!? Komedija teska...Hajduk ih sisa ali nisu ni ovi daleko.....
    Copitelli nek si sjedne sa pajdasima, posebice sa Jurisicem i nek si pogleda tekmu peotiv nas jos jednom.....Jurisic ali i ostala kompanija se navaljala po Opus Areni vise nego onaj valjak za ravnanje terena! Fujj
  • Ivdzo11
    5.7k
    Zanimljivo, iako su i Dinamo i Hajduk pobijedili, kladionice sve više daju šansu Dinamu, pa je tako kvota da ce osvojiti titulu pala na 1.85, dok je kod Hajduka narasla na 3.50.
    Kvota da ce Rijeka osvojiti titulu je 4.00
  • NitkoBitan
    23k
    Eto pesimistima sa Zone prilike da se obogate i krajem sezone nam posalju slike sa Maldiva u drustvu egzoticnih latinosica!

Kad cete uplatitit ak ne sad? Poslije kiksa protiv nezgodne Gorice na Maksimiru, Dalovicevog skolovanja Cannavara i klasicnog krumpira Hajduka na Maksimiru past ce kvota na konkurente dok ce Dinamo imat samo "matematicke sanse".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.