• Omake
    5.7k
    Igrač od 20 milijuna eura po Boti

gFJehhR.png
  • Kruno
    606
    Danas navijanje za Istru da pobijede.
  • IceMan
    2.5k
    Kad god pogledam tekmu tovara s nova na novo se iznenadim i čudim kak nemamo barem 20 bodova prednosti pred tom sirotinjom, kad ono na -5. :roll:
  • Jurki
    15.5k
    kaj se treses? Ide im gust i jako tezak raspored.. Istra, Osijek, Rijeka (kup) i mi. Vrlo lako 4 poraza zaredom s obzirom kak igraju..
    sad im bu dosla sirina klupe na vidjelo..
    lako za tovare.. Rijeka mi se cini jaci konkurent.

Edit: jucer su se zvlekli samo srecom, jalovoscu Varazdina i zahvaljujuci debilu Dabri koji nemre nebo pogoditi, a kamoli gol. Da ne znam stanje na tablici.. mislil bi da se Varazdin bori za titulu.
  • Krizy
    52.2k
    Marko Livaja jučer je postao rekorder po broju postignutih pogodaka iz jedanaesteraca otkako se igra Liga 10. Postigao je 25 golova s 11m.

Za očekivati je da će srušiti rekord 1.HNL po broju postignutih golova s 11m, koji drži Ivan Krstanović s 33 pogotka iz jedanaesteraca.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Inače, možda je već netko negdje napisao, ali jučer u Splitu je Belcar odigrao odličnu utakmicu. Gušt ga je gledati kako igra. Nadam se da i njega naši gledaju kao potencijalnu zamjenu za Mišića.
  • Noel
    8.5k

Solidan igrač al nikako za ozbiljan Dinamo. Takvih možemo dovest na tone.
  • Praskaton
    3.5k
    Tempo kojim on igra je kao ja na terminu poslije par piva.Zna i može al je to jako sporo
  • Mr Anderson
    10.6k
    Solidan igrač al nikako za ozbiljan Dinamo. Takvih možemo dovest na tone.Noel

Nisam baš siguran. Pogotovo ne za te novce.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Tempo kojim on igra je kao ja na terminu poslije par piva.Zna i može al je to jako sporo
    3m
    Praskaton

Takvim tempom igra i Mišić pa nam je nezamjenljiv.
  • Nogo
    5.4k
    20250209-112705.jpg

Ne možemo derbi dobiti ni u nižim australskim ligama.
    Ove godine ne ide pa ne ide u svim segmentima.
    Nadam se da to uskoro popravljamo!
  • Kujtim Shalla
    4k
    Da se nadovezem na raspravu , složio bi se sa kolegom @Mr Anderson ovdje , Belcar jako podsjeća na Mišića , a ono što me imponira kod njega je da je uglavnom najbolji na terenu ili bar medju najboljim u utakmicama sa jačim momčadima ,poput one jučerašnje. Ne izgubi se i nestane kao većina u velikim utakmicama. Pametne odluke donosi , i ja ga vidim kao dobrog igrača za našu momčad. Spominje se i Dantas ,pa nije ni on brzanac neki a traži milju kako se priča. Uvijek radije Belcar
  • Paggini
    38.3k
    Ne možemo derbi dobiti ni u nižim australskim ligama.Nogo

Nevjerojatno da ne možemo dobiti te dandeDONG klošare, da nema Moneka strah me na čeg bi to ličilo...

WATSONE ODLAZI VIŠE, TKO TE DRŽI U KLUBU TRENERSKI ANALFABETU?????

....

.........

QkwopbN.jpeg

:gasp: :gasp: :gasp:
  • Nogo
    5.4k

FB-IMG-1739097689257.jpg

Ps : evo i tekme tko hoće baciti oko:lol:

• thomas22
    293
    Nedavno sam razgovaral s Belcarom i potvrdio mi je kontakt sa dinamom i da je jako živa opcija tranfera na ljeto. Uz to je dodao da ikad zaigra za dinamo da bi bio najsretniji čovjek na svijetu. Jako skroman i pristojan dečko s obje noge na zemlji, ne hoda 20cm iznad zemlje, a i dolazi iz takve obitelji. Nesto poput Roga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.