• NVKOD
    3.2k
    Kaže Mišković: „Uvijek se trudim izvući najbolje moguće uvjete za Rijeku, no mi smo nesposobni u marketingu, da budem ironičan. Sram me je reći, ali prodali smo navijačima samo 310 dresova."

Možemo li mi saznati koliko smo prodali dresova od početka Castorea? Znam da su ljudi jako dobro prihvatili treći dres, a bile su priče da se čak prodao više nego prvi.
  • Nolifer
    9.6k
    Ma lako za to, čim oni nas plaćaju, dobro je sve
  • rioda
    7k
    Sredinom listopada se pojavila informacija da smo do tad u 2024. godini prodali 12.500 Castoreovih dresova, a prije toga oko 11.000 adidasovih.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Kaže Mišković: „Uvijek se trudim izvući najbolje moguće uvjete za Rijeku, no mi smo nesposobni u marketingu, da budem ironičan. Sram me je reći, ali prodali smo navijačima samo 310 dresova."NVKOD

Nemojte da ovo @sebenico čuje.
  • NVKOD
    3.2k
    prodali 12.500 Castoreovih dresova, a prije toga oko 11.000 adidasovih.rioda

To je vrlo lijepa brojka. Klub bi se trebao više posvetiti uvođenju novog asortimana jer su navijači zainteresirani za kupnju i drugih proizvoda, ne samo dresova. Iako prihodi od prodaje dresova ne mogu nadmašiti iznos ostvaren prodajom igrača, veći prihod iz merchandisinga smanjio bi ovisnost kluba o stalnoj prodaji igrača i novcu od UEFA-e. Time bi se osigurala veća financijska stabilnost i omogućile veće ambicije u Ligi prvaka.
  • Paggini
    38.9k
    Klub bi se trebao više posvetiti uvođenju novog asortimana jer su navijači zainteresirani za kupnju i drugih proizvoda, ne samo dresovaNVKOD

Slažem se, ali klub je ZNAČAJNO dignuo ovaj Dinamo asortiman, koji osim što je kvalitetan, i vizualno je prelijep- hlačice sa Dinamo Zagreb na njima, majica kratkih rukava sa malim D, crewneckovi sa Dinamo ušivenim preko prsa, Gradjanski polo...

Solidno se tu radi od strane kluba, jedino fali webshop i bome dosta Castoreove robe.
  • NVKOD
    3.2k
    jedino fali webshopPaggini

Au, to je tabu tema haha. Još mogu pregrmjeti novi webshop ako bude dodatnih stvari.

dosta Castoreove robe.Paggini

Trening hlačice i majica, a da nemaju monokromatski grb? :eyes:
  • Paggini
    38.9k
    Trening hlačice i majicaNVKOD

Ma prihvatio bih i samo sivu i tamnoplavu trening majicu s normalnim grbom, a i onu polo majicu s kojom su igrači išli na tekme. I duks sa normalnim grbom, ajd.
  • FrenchMontana
    902
    Stvarno je smijesno koliko toga igraci nose, a u shopu ni traga tim artiklima. Amaterski.

Inace one kratke hlace s Dinamo Zagreb ispisanim po rubovima su mi najdraze ikad. Jednostavan dizajn, a brutalne su.
  • strumfich
    256
    https://shop.gnkdinamo.hr/kategorija-proizvoda/ideje-za-poklone/

Bilo bi dobro da se uvede opcija digitalnog poklon članstva. Htio sam poklonit frendu za rođendan članstvo u Dinamu, al nisam ga htio traziti OIB.

Kupiš članstvo kao poklon, dobiješ neki kod (tipa gift card), i onda osoba koja dobije poklon taj kod unese i aktivira svoje članstvo.
  • Crusades
    14.7k
    Inače sve pohvale za onu vestu 3D štik sa natpisom "dinamo" na prsima. Odličan materijal, kroj, dizajn. :up:

Imam i sivu i tamnu kratkih rukava, isto su dobre, ali vesta je top teški.
  • Bosskovitz
    14.7k

Ovo je nešto o čemu se pričalo, meni osobno vrlo atraktivno rješenje.
  • pjetlić
    36
    Zna netko zasto su u ZOO shopu maknuli Dinamov asortiman s police?
    Bila je jedna vitrina samo s time, danas bio, nista.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Inače sve pohvale za onu vestu 3D štik sa natpisom "dinamo" na prsima. Odličan materijal, kroj, dizajn. :up:

Imam i sivu i tamnu kratkih rukava, isto su dobre, ali vesta je top teški
    Crusades

Imaš sliku veste?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.