• Blueshadow86
    3.4k
    Gorici i Osijeku bi trebao biti najveći cilj da se na današnjoj utakmici nitko ne ozlijedi. Pa ovo je za zatvor na šta travnjak liči.
  • vjeko1701
    15.5k
    Gledaš Gorica - Osijek. Sofijin izbor za koga "navijaš".
  • hardek
    4.6k
    Ovdje će najopasnija situacija na utakmici biti ako netko vrati golmanu loptu u okvir gola
  • bbb medimurje
    4k
    ja osobno za osijek
    Gorica nam slijedi iduci vikend i bil bih sretniji ak ne dodu nakon pobjede nad Osijekom
    Dok Osijek za 2 tjedna igra s tovarima pa se nek napune samopouzdanjem

+mikanovic i banic iz prvog sastava su pod prijetnjom suspenzije te stiglec, maloca, gurlica, kapulica i caic koji nisu u sastavu
  • vjeko1701
    15.5k
    Jako logičan stav. Neka bude tako.
  • Oluja
    5.4k
    Na ovakvom travnjaku ne bi trebalo biti dozvoljeno igranje utakmica bilo kojeg ranga osim zupanijskih liga.
  • Plavi-9
    904
    Po meni bi trebalo donijet odluku tko nema dovoljno dobar travnjak da stalno igra u gostima.

Ali što ako i jedni i drugi nemaju dobar travnjak :rofl:
  • vjeko1701
    15.5k
    Al travnjak na stranu, koliko puta ove sezone gledam neku utakmicu i pomislim - jbt od koga smo mi izgubiti. Osijek nije složio ne udarac, ne šansu nego ni smislen napad Gorici zasad. Protiv nas imam osjećaj da bi Malenica zabio da pukne s gola na gol.
  • Jay
    1.6k
    "Navijam" za Osijek jer zelim da Gorica ispadne iz lige.
    Ceka se Varazdin, ne vjerujem nekako u njih danas, vise mi nade daje Istra iduce kolo. Klosar danas mora dobit zuti da ne propusti derbije
  • hardek
    4.6k
    Osijek je za sada najsretnija ekipa u ova 2 kola. Od Šibenika doma su zaslužili izgubit u hendikepu, a od nas u trostrukom hendikepu. Umjesto toga izvukli su 4 boda
  • The Octopus
    336
    Osijek je s pobjedom nama na -2. Ne bi nazvao ludim nekoga tko bi rekao da ce oni na kraju biti u par bodova s hajdukom i Rijekom
  • Cosey
    584
    Vidim da osim borbe za prvo mjesto i borbe za ostanak u ligi imamo i borbu za najgori teren.
    Ta borba je žestoka, ali Gorica barem u nečemu želi biti prva.
  • Paggini
    51.5k
    Ali ove VAR provjere od tri i po sata.

Reci ljudima da odu popit kavu u miru, da ćeš im javit odluku za par sati, a ne da se smrzavaju ko glupani na terenu.
  • vjeko1701
    15.5k
    Baš, ko da crtaju u paintu na windows 95.
  • wolfgang14
    2.3k
    Gledaš Gorica - Osijek. Sofijin izbor za koga "navijaš".vjeko1701

Nažalost moram reći za osijek. Haduk II mora otići u drugu ligu, većina momčadi im tovari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.