• vjeko1701
    12.2k
    Gledaš Gorica - Osijek. Sofijin izbor za koga "navijaš".
  • hardek
    4.1k
    Ovdje će najopasnija situacija na utakmici biti ako netko vrati golmanu loptu u okvir gola
  • bbb medimurje
    3.6k
    ja osobno za osijek
    Gorica nam slijedi iduci vikend i bil bih sretniji ak ne dodu nakon pobjede nad Osijekom
    Dok Osijek za 2 tjedna igra s tovarima pa se nek napune samopouzdanjem

+mikanovic i banic iz prvog sastava su pod prijetnjom suspenzije te stiglec, maloca, gurlica, kapulica i caic koji nisu u sastavu
  • vjeko1701
    12.2k
    Jako logičan stav. Neka bude tako.
  • Oluja
    5k
    Na ovakvom travnjaku ne bi trebalo biti dozvoljeno igranje utakmica bilo kojeg ranga osim zupanijskih liga.
  • Plavi-9
    804
    Po meni bi trebalo donijet odluku tko nema dovoljno dobar travnjak da stalno igra u gostima.

Ali što ako i jedni i drugi nemaju dobar travnjak :rofl:
  • vjeko1701
    12.2k
    Al travnjak na stranu, koliko puta ove sezone gledam neku utakmicu i pomislim - jbt od koga smo mi izgubiti. Osijek nije složio ne udarac, ne šansu nego ni smislen napad Gorici zasad. Protiv nas imam osjećaj da bi Malenica zabio da pukne s gola na gol.
  • Jay
    462
    "Navijam" za Osijek jer zelim da Gorica ispadne iz lige.
    Ceka se Varazdin, ne vjerujem nekako u njih danas, vise mi nade daje Istra iduce kolo. Klosar danas mora dobit zuti da ne propusti derbije
  • hardek
    4.1k
    Osijek je za sada najsretnija ekipa u ova 2 kola. Od Šibenika doma su zaslužili izgubit u hendikepu, a od nas u trostrukom hendikepu. Umjesto toga izvukli su 4 boda
  • Sven
    121
    Osijek je s pobjedom nama na -2. Ne bi nazvao ludim nekoga tko bi rekao da ce oni na kraju biti u par bodova s hajdukom i Rijekom
  • Cosey
    554
    Vidim da osim borbe za prvo mjesto i borbe za ostanak u ligi imamo i borbu za najgori teren.
    Ta borba je žestoka, ali Gorica barem u nečemu želi biti prva.
  • Paggini
    38.3k
    Ali ove VAR provjere od tri i po sata.

Reci ljudima da odu popit kavu u miru, da ćeš im javit odluku za par sati, a ne da se smrzavaju ko glupani na terenu.
  • vjeko1701
    12.2k
    Baš, ko da crtaju u paintu na windows 95.
  • wolfgang14
    1.9k
    Gledaš Gorica - Osijek. Sofijin izbor za koga "navijaš".vjeko1701

Nažalost moram reći za osijek. Haduk II mora otići u drugu ligu, većina momčadi im tovari
  • MarK
    857
    Odgledao poluvrijeme ove nabijačine radi Dantasa. Više me se dojmio Pajaziti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.