• Mr Anderson
    10.6k
    Naravno da cijela priča nema smisla, čak bih rekao da to menadžer baca novinarima lažne informacije. Miško bi ga možda doveo na posudbu jer mu može dati minute za razliku od nas. Sturm ako ga uopće i prodaje to neće biti ispod par milja eura.
  • Nogo
    5.4k

Stvar je da ne dobiva priliku. U 2.ligi je zabijao kod sadašnjeg trenera. Kada je trener 2.momčadi dobio priliku voditi prvu momčad više ga ne koristi, a njegovi su ga golovi i doveli do posla.

Moguće da je čista posudba ili ono besplatno pa 50% iduće prodaje. Ne znam i nikako mi nema smisla da može u ri ili haj ali eto.

Zadnje šta je da čeka sve ponude tj.koja je najbolja da odluči. Jučer ili danas je trebao sjesti s klubom pa odlučiti i ne znam kako se to razvilo i hoće li ostati ili negdje ići.
  • Bosskovitz
    14.7k

Ok, ali ako je stvarno toliki talent onda bi trebao dobiti priliku ili bi ga trebali negdje poslati na posudbu da uhvati prvoligaške minute - to ima smisla jer mali nema ni jednu cijelu utakmicu odigranu u prvoj ligi: ima 64 minute u austrijskoj Bundesligi, 2 minute u Europa ligi i 1 minutu u Ligi prvaka. U Sturmu II zabija jednom svakih 205 minuta, nije to baš neka senzacionalna statistika za drugu ligu. U Youth League doduše ima dobru statistiku, ali tamo igra protiv svojih vršnjaka - možda je u tome razlika, to je ključan moment kod igrača.

Jer ako je mali toliko veliki talent, ništa osim posudbe bez prava otkupa nema smisla jer ni Rijeka ni Hajduk ne prodaju igrače za tolike cifre da bi se Sturm isplatio kroz postotak od buduće prodaje. Presumnjivo mi je sve to skupa.
  • Peškaman
    6k
    Meni to više izgleda kao borba za koju će reprezentaciju igrati, nije bezveze Mišković zagrizao za njega + dođe li u Rijeku prije će doći na radar za reprezentaciju.
  • javolimtebejako
    1.9k
    ovaj ne postoji ni na transfermarktu
  • Zagi
    9.2k
    U Sturmu II zabija jednom svakih 205 minuta, nije to baš neka senzacionalna statistika za drugu ligu. U Youth League doduše ima dobru statistiku, ali tamo igra protiv svojih vršnjaka - možda je u tome razlika, to je ključan moment kod igrača.Bosskovitz

Sama statistika mu je daleko lošija od Roka Šimića, a ista natjecanja.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Po svemu je misterij zašto se na forumu digla tolika histerija jer mi kao nismo zainteresirani za Grgića i da će nam ga drugi uzeti ispred nosa.
  • Mali Zeus
    15.9k
    Po svemu je misterij zašto se na forumu digla tolika histerija jer mi kao nismo zainteresirani za Grgića i da će nam ga drugi uzeti ispred nosa.Mr Anderson

Da se nije pojavila vijest da ga Rijeka želi nitko se ne bi ni sjetio lika.
  • Zagi
    9.2k
    Par forumaša ga je već prije spomenulo na scout temi ako se ne varam.
    Dečko očito nije šljuka, a sada koliki mu je točno potencijal ...
  • Mali Zeus
    15.9k
    Par forumaša ga je već prije spomenulo na scout temi ako se ne varam.Zagi

Ma dobro par forumaša, ali sad forum gori od njegovog imena.
  • Nogo
    5.4k
    Nacional.hr doznaje kako je austrijski Hrvat, dragulj Leon Grgić, Sturmu jasno dao do znanja da želi – samo u Rijeku. I radi se na posudbi na godinu dana s opcijom otkupa.

Realno je da ćemo napadača kojem je 19 godina i mnogi ga vide kao generacijski talent, do kraja prijelaznog roka vidjeti na Rujevici!
  • MaliPizdek
    83
    To isti onaj Nacional koji veli da je Brunči pretučen i da ima rebra polomljena
  • Mali Zeus
    15.9k
    To isti onaj Nacional koji veli da je Brunči pretučen i da ima rebra polomljenaMaliPizdek

Nemojte tak kolega, Nacional je prikopčan na pipu duboke države i Bero Jelinić ima najbolje izvore u zemlji.
  • ŽacZgb
    89

Ak ode kod tovara mora demantirati ovo i govoriti da su svi za ajdukaaaa aaaeeee.

IMG-8997.jpg

Edit: evo i link za članak iz kojeg je screen shot ako nekoga zanima.

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/austrijanci-se-boje-gubitka-velikog-talenta-on-zeli-medu-vatrene-kad-god-mogu-gledam-dinamo-15512734
  • Felip
    317
    Screenshot-20250207-222612.png

Haiku
    Plava lavina
    tope se bijeli
    snjegovići. :eyes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.