• Paggini
    38.3k

Hahaha u redu je brate, dobar je prvi post, samo je zajebancija s moje strane, ne znam čemu nervozica :cool:
  • tom
    15
    alles gut, idemo dalje :cool:
  • tp1997
    951
    Ne razumijem ljude koji kritiziraju Cordobu.

Jak na lopti, gotovo nijednu nije izgubio. Covjek je citavo svoje vrijeme na terenu bio izoliran na desnoj strani zbog Ristovskog koji nije u stanju pružiti podršku krilu u fazi napada.

Da je dobio priliku odigrati neke minute s Moharramijem na beku, kao što je Mbuku dobio (i dobro izgledao), mogao bi nešto i pokazati.
  • jp23
    2.9k
    Sretan sam zbog pobjede, žao mi je što Kanga opet stativu pogađa, a Hoxha je stvarno s klupe fantastičan bio.

Jedino što me smetalo ovu utakmicu je koliko smo imali situacija gdje se ne ispoštuje bek/krilo koje krene u puni trk nakon započetog duplog pasa, gdje ima i prostora i vremena za gurnuti loptu u for. Posebno u prvom poluvremenu, mislim da je bilo jedno 5 situacija gdje Pjaca ili netko od dvojca Baturina/Stojković nisu ispoštovali RPGa.

Bolje je to bilo u drugom poluvremenu nakon izmjena.
  • Blue Label
    30
    Bitna pobjeda, uz puno rada vjerujem da možemo do Jakirovog Dinama.
  • NitkoBitan
    22.8k
    uz puno rada vjerujem da možemo do Jakirovog Dinama.Blue Label

:brow:
  • Zagi
    9.2k
    Ova slika ne govori ništa, tu situaciju sam vidio u prijenosu i nije izgledalo kao neko objašnjavanje ozljede.veselko tenžera

Izgledalo je toliko očito kao objašnjavanje ozljede da ti mogu garantirati da sa Martinom (barem po njegovom mišljenju) nije ništa strašno. To je u tim trenucima gestikulirao.
  • Nogo
    5.4k
    Pobjeda je tu. Ne zanima me kako ali je tu! Ono šta je najvažnije gol nismo primili.
    Ovo može biti samo bolje i bolje!
    Galešić, Mmaee, Čavlina i Hoxha palac gore!

Nisam uživao u ljepoti ali ovakve utakmice rješavaju prvenstvo!
  • Ludovic IX
    8k
    Prvi dio prvenstva, dobijemo 3:0 sibenik di nam je sibenik složio 3 zicera i samo čudom nismo gol primili ali nakon te tekme, na forumu je vladala mišljenje da ćemo sezonu završiti bez poraza a zapravo je danas bolja tekma sa naše strane odigran neg tad. Tad sibenik nije igrao bunker već su se probali nadigravat
  • GeneralNapoleon
    746

Pa dobro i danas su imali dva mrtvaca. A u prvom poluvremenu smo bili totalno sterilni. Ali slazem se da ni ona prva tada nije bila bas bajno odigrana utakmica. Na kraju najbitnije da konacno pocnemo pobijedivat u serijama.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Mene osobno je danas Baturina razočarao. Drugo poluvrijeme kad nam je bio bliže, frend i ja smo ga paš pratili intenzivno jedno 10 minuta. To je bilo ispod svake razine. Niti trči, niti se nudi, niti što pokušava. Dečko očito bira utakmice, nema drugog objašnjenja. Voljni moment nula.
  • Ludovic IX
    8k
    koja dva mrtvace. Ono što se odbilo od mišića, to je više nesreća a drugi nisu ni puknuli po golu, već je rpg izbio u korner.

I opet kontre kad odemo naprijed sa 8 kod ovog sa rpg-om sa 9 igrača smo bili naprij3d i rpg je ostao sam sa dvoj9com i to mi nije jasno bilo da njsi bar dvojica ostala.

Nama nitko u hnlu ni priliku ne stvori kad se igra 11 na 11 i kad se igra pozicijski. Da smo pametni, stisnuti bi svakog prvih 15 min da ne može izaći iz svojih 16m, zabili gol i onda igrali onako kako drugi igraju protiv nas. Čekali njih. Bilo bi dosadno ko za vrijeme vah3 ali bi pobjedjivsli sve .. baš sve. Ali jebiga, ni to nebi nekima pasalo
  • GeneralNapoleon
    746

Pa dali se odbilo ili ne covjek je izbio sam ispred golmana, sto ne znam kako nije mrtvac. A drugi mrtvac je bio nakon kornera u prvom poluvremenu gdje je njihov igrac dosao do udarca glavom na 4 metara od gola ali je na srecu fulao cijeli gol, inace bi bilo sranje. Znaci dva mrtvaca, sa cime se slaze i sofascore.
  • Noel
    8.5k
    Jako slabo prvo poluvrijeme sa opet puno davljena lopte i ne konkretnih krila. Drugo poluvrijeme ipak malo bolja razina. Slično kao protiv Istre. Raduje prazna mreža, samouvjereni Galešić i dobar Čavlina.

E sad ono kaj Arber pokazuje kad ulazi sa klupe je čudo. Igrač koji preokreće sve na terenu. Ne samo danas (naprimjer dvije velike i bitne tekme Euro 2024 protiv nas kad nam je napravio kaos po desnoj strani i protiv Rijeke na Rujevici kad je ušao i dao ključan gol za prošlogodišnji naslov). Dečko očito najbolje pokazuje u tim situacijama svojom energijom donosi preokret ritma uništava iscrpljene bekove i podiže igru čitave ekipe.. To treba iskorištavat maksimalno jer je može postat zlata vrijedan joker s klupe.
  • veselko tenžera
    4k
    Gledam ponovo prvo poluvrijeme. Mi smo stalno sa 7-8 igrača u njihovih 35-40 metara, ali za razbiti ovakve postave treba puno veći doprinos krila i bekova. To smo dobili u drugom.

Korneri zaista užas, bio je onaj prekršaj na Čavlini nakon jednog, a Punčec je u 40. imao mrtvaca nakon što je Pjaca nenamjerno prenio loptu na drugu stativu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.