• don
    10.8k
    Ristovski ne da ruku FCuveselko tenžera

da mu je ruku očito
    Baturina se nešto pravi glup na njegov komentar,veselko tenžera

doslovno su se zasmijali jedno drugom i zagrlili, a onda mu Baturina objašnjava šta je sa nogon.
    IMG-8178.jpg

nemojte pravit probleme di ih nema.
  • Paggini
    38.3k
    Smrzo se ko picka ali vrijedilo je svake sekunde.Nadmocniji

Hladnije je bilo na Kranjči protiv Lokse brijem, toliko mi je hladno bilo da nisam imao ni snage za urlanje i vrijeđanje Fetaija na nacionalnoj osnovi
  • hardek
    4.1k
    Realno najgora utakmica do sada ali najbolji rezultat. Ovo je bila dijametralno suprotna utakmica onoj u Osijeku.

E sad, nisam siguran da će ovakva predstava biti dovoljna za pobjedu protiv Gorice koja ipak ima puno ozbiljnije igrače od Šibenika. Prvo poluvrijeme je bilo ispod svake razine.

Korneri ni meni ne idu u glavu, niti ofenzivni niti defenzivni. Pa jebemu nije baš da imamo kepec ekipu. Gale, Mmae, Kanga, Pjaca, Mišić a ni Ristovski i Stojković za svoje pozicije nisu niski. Stvarno mi nije jasno, u prošloj smo još imali Torrentea i KTCa koji su možda i najjači u zraku i opet primili 2 kornera.

Vjerujem da je veći problem koncentracija od ičeg drugog. Trenirati kornere i kome pobjegne igrač 50 sklekova :lol:
  • Felip
    317
    E to hoću vidjet, da zamjene naprave razliku ako s prvom postavom ne ide. Samo, one 3 zamjene trebaju ići odmah na poluvremenu, ne znam zašto se moramo patiti do 60.minute.
    Točno se vidjelo kako je ekipa prodisala i živnula nakon 60 minuta ničega i tog 1 udarca na gol.
    Čavlina je bio dobar, ali dao bih sad Filipoviću kup, pa neka konačno upiše čovjek službene minute za Dinamo.
  • Zvonkec
    193
    Moram i ovo iskomentirat mmae je odigrao vrlo dobro i zabio gol pa se nemre izdrkavat na njega pa su majstori ovdje našli novu metu a to je cordoba. Dečko je odigrao niš posebno, ali nije bio totalna truba. Puno trke, oduzetih lopti, očito nema samopouzdanja jer se ne usudi ići u dribling, ali jednom kad su mu napravili izolaciju 1 na 1 prošao je kraj igrača ko da ga nema. Ponavljam se, ali mi smo navikli igrat u noge, dečko nije jednu loptu u prostor dobio. Kad nam fabio usadi trku bez lopte u dnk dečko će bolje izgledati, kad i ako polovi jezik, dobije redovnu minutažu dečko će bolje izgledati. Pljuvali ste mmaea, a sad je bio među najboljima na terenu, jedva čekam da vas cordoba, kanga, franjić i ostatak ''katastrofa'' demantiraju

E da i čavlina se nije raspao od pritiska
  • ElDorado
    1.9k
    Odličan rezultat, odlične izmjene. Jadan je taj RPG koji se muči lijevo samo zato jer nismo sposobni dovest lijevog beka. Zato pati lijeva strana. Desno Rile tragican, Cordoba bez hrabrosti i odlucnosti jos uvijek nedefiniran. Od pocetka tekme culo se do tribine kako FC vice Stefan, Stefan. Stoperi odlicni s loptom, baturina i Stojko previse muče loptu. Kanga jako dobar, nije dobio prave lopte. Čak Kule i Kanga zajedno jako dobri. Kako ja vidim stvar, lijevi bek i desno krilo. I paticemo na šestici ovisno o stanju i formi Mišića.
  • Praskaton
    3.5k
    Pljuvali ste mmaea, a sad je bio među najboljima na terenuZvonkec

Čovjek je igrao protiv Zdunića i Laće.Ovi su izašli 5 puta u napad.
    Bio je vecinom zadnji koji je samo morao okretat stranu kad bi dodavanje prema sredini bilo zatvoreno.
    Svaka čast na golu i pohvala za utakmicu al polako.Covjek svaku utakmicu ima kiks i hrpu smušenih rekcija.
    Kad je iole ozbiljan napadaču igri napravi mu problem.
  • veselko tenžera
    4k
    da mu je ruku očitodon

je, pa je od sreće nogom šutao bočice s vodom. Trener to okreće na zajebanciju, ali potez Ristovskog je bio bezveze.

Ova slika ne govori ništa, tu situaciju sam vidio u prijenosu i nije izgledalo kao neko objašnjavanje ozljede.

Prvi sam da se ne radi drama gdje je nema. Možda ovo sve ujutro bude zaboravljeno, ali u situaciji gdje nam nikakve ekipe bježe 5 i 7 bodova itekako mi na živce idu iščašena ponašanja bilo koga u klubu, a pogotovo igrača koji su najodgovorniji za zaostatak.
  • Jay
    461
    Meni osobni highlight utakmice na Zapadu, čovjek vrijeđa KTC-a jedno 3 minute bez prestanka dok mu nije objašnjeno da je to Mmae. Isti su, identični, lako se zbuniti.

Cordoba nije bio dobar osim par dobrih prolazaka, ali baš ću pogledati snimku utakmice ovih dana kad smognem snage jer meni je desetak puta djelovalo kako mu gospodin kapetan ne želi dodati loptu nego ide na ubačaje koji završe u bloku.
    Čavlina bravo za onu obranu, bilo bi gadno da smo to primili protiv ovakvog bunkera.
    Galešić se treba malo opustiti još, bit će to dobro.
    Za Ristovskog se više nema što napisati, šteta tipkovnicu i živce trošiti, uvjerljivo najlošiji i nestabilan, nesiguran, bezopasan... Treba znati kad je kraj.

-4, ostalo zaboraviti, odraditi Bjelovar i onda nam dolazi prime Buffon u goste
  • tom
    15
    Ristovski je tri puta nogom nabijao uz klupu. Prvi udarac u kutiju s vodom mislim da cannavaro nije ni vidio, druga dva mislim da je. Prvi sam bio netko tko je simpatizirao Ristovskog, ali bilo bi dosta.
  • reziser
    7.1k
    Utakmica je vec zaboravljena.
    3 boda su tu a to he najbitnije. Realizacija odlična 3/3.
    Prvo poluvrijeme negledljivo, drugo kako tako.

Smrzo se ko pi*** a bio sam dobro obučen.

Pritisak je sad na Hajduku i rijeci.

Ideko dalje…
  • Paggini
    38.3k

Prvi post, odma detaljna analiza incidenta - jesi li to ti, Noa Mikiću? :cool:
  • don
    10.8k
    Ova slika ne govori ništa, tu situaciju sam vidio u prijenosu i nije izgledalo kao neko objašnjavanje ozljede.veselko tenžera

IMG-8181.jpg

IMG-8182.jpg

IMG-8183.jpg

IMG-8184.jpg

a nakon toga Martin pokazuje rukom prema mistu male ozljedice.

(isprike moderatorima na spamu ovih slika)
  • Petar86
    1.1k
    Sigurna tekma, clean sheet, nitko ozljeden. Top
    Ajmo plavi!
  • tom
    15
    @Paggini Zao mi je kaj sam vidio i napisao na temi koja je valjda među ostalim tome i namijenjena, neću više. Ovaj tvoj post je zato jebeno koristan. Ne znam samo tko ti je dao moderaturu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.