• ZgDLions
    711

Pa ono danas se puno fura na statistiku, broj dobivenih duela, preciznih dodavanja…
    Statistika je nekako postala dio sporta, sve se mjeri, pa tako i dolasci, članovi, sve.
    Zanimalo bi me i omjer besplatnih i plaćenih ulaznica, kad smo odlazili bilo je dosta pobacanih karata i okrenutih tako da smo vidjeli da ih je dosta besplatnih.
    A ono, sve uz Dinamo me zanima.
    :smile:
  • Droljo
    12.1k

Možda je morao ići 1 na 1 u situaciji kada se ne ide jer nije imao podršku za dupli pas odigrati ili nešto?
  • don
    10.8k
    pa ako mu je uvik potreban netko uz njega da uradi nešta, onda takav igrač nikad nije ni triba potpisat za Dinamo.

slažen se sa ostalima da mu triba jedna posudba da dođe sebi, ovako ne pomaže ni Dinamu, a ni sebi.
  • Droljo
    12.1k

Pa jebiga jel lakše igrati kad ti rpg i baturina pomognu ili bar odvuku protivnika i sl. ili kad si sam na strani i moraš na silu a rileta i (jučer lošeg) stojkovića nema? A nemaš puno prilika i mora se na silu pokazati nešto.
  • dbut
    91
    Moj pogled na tekmu (sa sjevera se bas i ne prati previse igra pa zato kazem cisto dojam):
    -igra u osijeku puno lijepsa za gledat sa tim lijevim bekom koji je ulazio u sredinu (franjic),
    -ristovski se treba posjest na klupu i RPGa uigravat na desnom beku sa kojim god krilom da igrao, ako vec ides krpat lijevog beka onda ga krpaj sa ristovskim
    -cordoba nista nije pokazao, al ocito mu ne odgovaraju defanzivne ekipe ili se jos nije prilagodio na ZG
    -mbuku bolja igra od cordobe
    -poceli smo igrat tek od 70-75min kad se sibenik predao nakon drugog gola, ostalo smrdilo mi da ce zavrsit 1-1 s nekim glupim golom u 92min
    -Hoxha nemam neko veliko misljenje o njemu al svaki put kad ude u igru zabije gol i zacepi mi gubicu tako da...
    -ulazak mohe ne mogu razumjeti, ako neces dat mikicu priliku protiv sibenika, onda daj perkovicu pa stavi RPGa na prirodnu pozicju... uz to los je bio
    - na 3:0 ne stavljas pavica i mikica u igru? cijelo vrijeme se prica kako se moraju gurat talenti ali nema se kada zbog panike oko rezultata
    - kulenovic bolje izgledao sa drugom spicom nego kad je solo i ko panj igra
    -kaca treba dobiti vise minuta i njega uigravat kao 8icu umjesto sucica

uglavnom rezultat top, igra losa, Cannavaro puno bolje slaze igru kad ne igra protiv defanzivne ekipe, ali lik radi dobar posao i ocekujem pomake i u tom segmentu
  • criticus
    3.1k
    Imperariv pobjede : +
    Imperativ dobre igre : -

Iako mi je dojam vise da su igrali ko na prijateljskoj nego da nisu mogli bolje, ovako nece moc protiv jacih. Za nadati se da su samo neozbiljno shvatili utakmicu iako je i to zabrinjavajuce. Mi moramo igrom i rezultatom gaziti onda ce se +7 samo od sebe pocet topiti jer ce se svima gaće tresti jer to je taj Dinamo najjača ekipa i tu nemoš ništa. Ovako daješ šansu svima i mučenjem nećemo stići +7, previše je to bodova.

Sada za goricu opet oba imperativa stoje i pobjeda i gaženje igrom.
  • Murtidzg
    96

Ja naprimjer ne kužim za koga bi informacija koliko je ljudi proslo kroz brojace trebala. Ako je izdano toliko i toliko karata oce netko doc na tekmu ili ne koga boli briga? Jer ako imaš godišnju valjda ides na sve jer ako nejdes na tekmu prepustis ulaznicu pa se ona u sistemu broji kao nova karta. Ako to ne napraviš znači da nećeš imat pravo sljedeće godine kupiti godišnju tako da mislim da dosta ljudi kaj ima godišnju ide na tekme jer su je kupili iz tog razloga da idu.

Kaj da za tovare imamo točan broj koliko je ljudi proslo brojace da se netko izdrkava? Izdrkavat će sa da tim I bez toga.
    Po meni s obzirom na vrijeme odlična brojka navijaca...
    Igra je nebitna kada imamo 3 gola i 3 boda.
    I prestanite svoje frustracije iz života ispoljavati ovdje na forumu.
    Tu smo oko jedne stvari, a to je Dinamo i trebamo bit vjetar u leđa klubu kao i samima sebi...

Znači kada dodes tu na zonu procitati nekaj pozitivno kaj se desava, a ne ko da sam dosao na portale da mi se sere i povraca istovremeno od negative.

Na zoni treba biti pozitiva...
    Bravo svi idemo dalje jako...
  • Crni86
    8k
    Dan poslije sam malo optimisticniji nakon jucerasnje partije. S takticke strane sve mi se cini uredu, vide se stvarno neki automatizmi, vidi se kolko znace stoperi koji mogu igrati i tako pomoc ekipi da konstantno vrsi pritisak. Djelujemo nekako organizirani, vidim neki cilj igre na terenu sto nisam mogo reci kod prva dva trenera.

Isto tako mozda je dobro da je mister upoznao drugu, losju stranu ove momcadi u ovakvoj utakmici gdje opet i uz takav pristup koji je na razini nekog termina opet mozes pobjedit jer si 3 klase bolji. I zato je to mozda za mene i pozitivno jer bolje je da je mister to spoznao sada protiv sibenika pa da se moze prilagoditi u buducnosti. Odgovor cemo dobiti vec za 7 dana protiv gorice koja ima dosta vecu individualnu kvalitetu nego sibenik i ako cemo bit neozbiljni kao u prvom poluvremenu protiv sibenika mogli bi se jako lose provest. Vjerujem da ce mister to rjesiti prije nego se radi toga opecemo na nekoj tekmi kao u prvom dijelu sezone.
  • ZgDLions
    711

Kolega promašili ste poantu, nikakva negativa, da Dinamo završi i treći u prvenstvu ja bi opet dolazio na tekme i jedva čekam vidjeti i kupiti novi dres za iduću sezonu.
    Danas kad bilo šta klikneš pokupe ti podatke i pokušaju unaprijediti prodaju i poslovanje, tak da što više podataka imaš veću šansu unaprijediti trenutno stanje.
    Da nije tako nitko ne bi gledao iz koje županije ima više članova i gdje bi se moglo bolje.
    Ovo moje je čista znatiželja, ali ako to vas toliko nervira bute nekako prebrodili, nije smak svijeta.
  • The Undertaker
    6.7k
    Već smo pričali o tomu prije, brojanje prodanih ulaznica umjesto stvarnih gledalaca je umjetno napuhivanje posjete, iz raznoraznih, pretežno komercijalnih, razloga.
  • SAS1987
    16.1k
    Da, i to radi dosta velikih klubova.
  • bbbb
    16
    Tovari su toliko losi da ce me razocarati ako ih ne isprasimo minimum s 3 razlike
  • Praskaton
    3.5k
    Tovari su toliko losi da ce me razocarati ako ih ne isprasimo minimum s 3 razlikebbbb

Bili su oni loši i pred zadnja dva derbija pa smo vidjeli.Nista to ne znači u derbiju.
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    A pred prošli im je potpisan bankrot, ono bili su jebeni Titanic 2. Usudim se reći da je to bila pila naopako iz njihovih redova kao nekakva legitimna strategija, na koji smo nažalost nasjeli. I opet su pobijedili 0-1 iz jednog jedinog šuta i majstorluka Livaje. A Bogu hvala, naša obrana se i Šibeniku ponudi dva puta kao junferica.

Uglavnom, slažem se, posebne su to tekme. Mene brine što ćemo u tu ući vjerojatno bez Petka. Derbi bez njega mi je tjestenina bez parmezana…
  • Dinamosaur
    1.9k
    Tovari su toliko losi da ce me razocarati ako ih ne isprasimo minimum s 3 razlikebbbb

Zašto nećeš biti zadovoljan ako ih isprašimo sa dva?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.