• Orc123
    10.7k
    ne vrijedi ti objasnjavati....mi smo danas imali milijun sitnih pogresaka u pasu i primanju, igra nije tekla, nije bilo okomitih lopti ni pravih ubacaja...iz jedine prilike lik je imao nesrecu opet pogodio stativu i to iz extra teske situacije....za njega se ne bojim jer se vidi odmah po igri da ce biti pojacanje! Odican dupli pas s Kuletom ....kad mu se odcepi trpat ce!
  • CastAway1986
    2.6k
    Pitanje je koliko će mu trebati da odcepi..Prvi dojam mi nije pozitivan
  • Crni86
    8.2k
    Iskreno danas nismo bas puno radili za njega. Protiv bunkera ako napadac nema dobre lopte nece se niti vidjeti. Ulaskom hoxhe vidli smo i da kanga moze biti opasan.

Dve tekme, 3 stative, lako su mogla biti 3 gola i ovdje bi se pisalo da smo uboli svjetsko pojacanje. Polako, dajmo covjeku vremena, ionako su ga ubijali u pojam u tom cardiffu, treba vremena i da se od toga oporavis.
  • mosad
    888
    Jedva čekam da raznese uremovica
  • ŽacZgb
    91
    Dobar igrač,ali ne za bunker. Bar za sad tak izgleda… Ak je i došla lopta njemu u noge niš nije napravio jer se sporo okreće,kaj nije ni čudno kad je mrcina :grin:
    Čim smo otišli na veću razliku i kad je dobio dobru loptu,pogodio je stativu (šteta kaj to nije ušlo).
  • Laugreano
    3.4k
    Ako ste pratili kretnje stalno je trazio loptu u prostor. I nitko bas nije pokusavamo to ispratit. Ulaskom Hoxhe i desne strane kad smo poceli stvarati neki vrisak odmah stativa.
  • Orc123
    10.7k
    doslovno kad smo poceli ubacivati, bio je opasan, Hoxha i Mbuku su to tek poceli raditi....problem su bile te sitne greske u pasu u sredini, igra bila rastrgana i nije bilo okomitih lopti kao protiv Osijeka ..ramo je odigrao maestralno! Steta sto bar jedna od 3 stative nisu usle ali uci ce sigurno ...
  • rokikaciga
    489
    Ako ste pratili kretnje stalno je trazio loptu u prostorLaugreano

I kada je napravio "seal out" i izolirao stopera sebi na leđa nije dobio nijednu upotrebljivu loptu kao protiv Osijeka.
  • Orc123
    10.7k
    bila je jedna u prvom dijelu kad je lijepo odigrao stojka a on Cordobu ali je bilo zaleđe...premalo se koristi kad se on izolira na jednog stopera leđima prema njemu...tad je strasno jak u građenju...par puta je zagrsdio i ostavio loptu ali nije se iskoristilo to...treba vise okomitih lopti na njega ko protiv Osijeka...ali danas je ovo bio bas teski bunker...da smo igrali sa Kuletom i Kangom vise bi bilo tih okomitih paseva.....njemu samo treba jedan gol nis drugo...
  • rokikaciga
    489
    Moguće...malac skače po meni pa moguće da mi je promaknulo. Vidio sam da je par puta bio frustriran jer nije dobio loptu.

Bude to sjelo sve.

Treba se naviknuti ponovno na igrača koji može primiti loptu.

3 stative u 2 nepune utakmice. Bude to dobro
  • Zagi
    9.3k
    Mierez je bolji.
  • Paggini
    38.9k
    Evo, meni se jako sviđa. Ne zato što mislim da je kvalitet neki pretjerani (možda i je, ali nije još to pokazao), nego mi se sviđa profil napadača. Ne sjećam se kad je Dinamo zadnji put imao takvog tenka u napadu, koji baš razgrče sve oko sebe.

Ali to je i problem jer suci i u osijeku i danas ne sviraju ništa na njemu, a fauli su i više nego očiti, baš ga s dvije ruke za ramena vuku dolje a ovaj ih gura na leđima.

Zvijer je, fino se kreće, da ga bar otčepi. Tribine ga jako vole, to je isto solidan pokazatelj
  • Sibirski plavac
    3.6k
    To se naš dragi Kanga čuva za Rijeku i Magarad. Ne zabija kako bi stvorio pomutnju među njihovim navijačima da pomisle kako je truba od igrača i da im nije prijetnja, a on mudro čeka Rujevicu i Maksimir tjedan dana kasnije da uvalja golove kad bude najbitnije. :cool:

Tako je i naš Taki nekoć, od toga da je bio ignoriran i od Dinamovog puka i protivničkih navijača, do toga da je na derbiju s tovarima na Maksimiru sam Karoglan priznao da im je taktika bila "zaustavite Japanca".

Wilfried će ga metnut kad bude najbitnije, uvjeren sam. :strong:
  • hardek
    4.2k
    2 stative i skidanje s linija. Šteta da nije skinuo junf odma na početku jer hejteri su iza ugla odmah.

U svakom slučaju korisniji kao starter od Kuleta, a vidi se i po tome kako je danas ušao u tekmu da je i Kule opet počeo grist malo jače.
  • Droljo
    12.4k
    doslovno kad smo poceli ubacivati, bio je opasanOrc123

Nije bio na 4 metra od svih nabačenih lopti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet