• E46
    1.2k
    igracki mislim, koji je tvoj plan nakon baturine i sucica? Dao si ok argument sa bodovima ali i to ce proc i zaboravit se i sta onda?
  • Teofil Kateran
    1.8k
    igracki mislim, koji je tvoj plan nakon baturine i sucica? Dao si ok argument sa bodovima ali i to ce proc i zaboravit se i sta onda?E46

Imaš u rosteru u veznom redu Kačavendu, Stojkovića i Pavića. Vraća se Vrbančić. Iz juniora će kao uvijek netko izaći s te pozicije, npr . Šunta, vidit ćemo. Uvijek kad neki ključni igrač ode se postavlja to pitanje i apsolutno uvijek iskoči netko novi. Mišljenja sam da Baturina i Sučić ne bi trebali ići u istom prijelaznom roku, ali isto tako sam uvjeren da će netko iskočit kao i uvijek.
  • E46
    1.2k
    kacavenda sigurno nije ta pozicija. A sto se tice stojkovica mali ne moze protiv sibenika drzat sredinu, necu dalje..
  • Crni86
    8.2k
    Mislim da nam je najbolje zaboravit na ivanuseca, ovo sad vec pre dugo traje. Da feynord zeli pustio bi ga vec odsvno.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Kad tebi treba cijeli prelazni rok da dovedeš igrača na kojeg njegov klub ne računa , neznam više šta se ti treba napisati a da već nije napisano. A očekivati neki normalno odradjen transfer je utopija. Kako se nadam pojačanjima u budućnosti tako se nadam istima i na mjestu sd i struke
  • CastAway1986
    2.6k
    Feyenoord je uvrstio Luku Ivanušeca na popis igrača za knock-out fazu Lige prvaka i sada se njegov povratak u Dinamo, o kojem se puno pisalo, čini jako neizglednim. Šta reći , koju poruku poslati?
  • Paggini
    38.9k

Ma ionako nam se nije isplatio za 13 utakmica HNLa!
  • ElDorado
    2.2k
    Propao Ivanusec
  • Pacho
    192
    Prije godinu dana smo cijeli prijelazni rok cekali Kenta, a ovaj Ivanuseca i na kraju kurcina. Sta reci...
  • CastAway1986
    2.6k
    majstore moj kad vidim ovu muku danas u prvom poluvremenu ja bi ga doveo i za dvije samo utakmice
  • NVKOD
    3.2k
    S tim da me ne bi čudilo da njega ganjamo cijeli rok, a Feyenoord nas zavlačio čitavo vrijeme i nije ga niti mislio pustiti na posubu.NVKOD

https://germanijak.hr/nogomet/vijesti/feyenoord-prijavio-momcad-za-ligu-prvaka-ivanusec-registriran-za-dvomec-s-milanom/141326

Biznis je biznis, ali da nije malo šupački od strane Nizozemaca... je li to neka osveta za to što smo njih zavlačili da Luka odigra i protiv Sparte Prag ne znam, ali ovaj potez pokazuje da ni oni ne znaju što rade. Sad na posudbu pa ipak ne, pa onda kup utakmica pa onda LP protiv Milana.

Ako ga nisu htjeli pustiti, sigurno nisu morali na takav način odraditi. Nisu oni promijenili trenera da sad ne znaju na koga budu računali, a na koga ne. Vrlo, vrlo traljavo odrađeno.

Sad je uopće pitanje hoće li doći i hoće li se naši okrenuti zadnjih 10 dana prijelaznog roka prema nekim novim rješenjima nakon mjesec i pol čekanja na Ivanušeca.

Prije godinu dana smo cijeli prijelazni rok cekali KentaPacho

Previše je tu čekanja, a malo akcije. Sad će netko reći da trebamo čekati da vidimo što će igrač odabrati od boljih klubova jer im HNL nije toliko atraktivan, ali recimo za Kenta se odmah vidjelo da je čovjek pomalo lud. Opet previše vremema potrošeno na ganjanje igrača. Zato uvijek treba imati A, B, C, D plan.

Ako Kent ili Ivanušec ne mogu doći, okrećemo se drugim momčadima. To kao sa slanjem molbi za posao, pošalješ njih 10 odjednom pa tko se javi, javi se, a ne da čekaš mjesec dana da ti se firma javi i da te na kraju odbije!
  • CastAway1986
    2.6k
    nebi me cudila sutra objava da je propao i Taylor ..
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ma dobro, za njega od početka zvuči nerealno da dođe u Dinamo, tako da će razočaranje, barem kod mene osobno, ukoliko propadne biti manje nego ovo kod slučaja Ivanušec.
  • Paggini
    38.9k
    majstore moj kad vidim ovu muku danas u prvom poluvremenu ja bi ga doveo i za dvije samo utakmiceCastAway1986

Ma slazem se, referiram se na jucerasnje upise
  • El Madrigal
    117
    Možda se Ivanušecu ne ide!? Malo je sve mutno? Ili dinamo nije htio prihvatiti toliku plaću za igrača koji će igrati 14- 15 utakmica? Svašta nešto možda. Luka, M. Marić i čelnici Feynoorda sigurno znaju!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.