• striko
    2k
    Zar netko sumnja da je ovogodišnja LP bila neuspješna? Između prolaska u LP gdje bi bili samo statistika i osvajanja HNL-a biram ovu drugu opciju.
  • Droljo
    12.4k
    ispadnu "dečki s Knežije"Zagi

Šta mu je balaban menadžer? :snicker:
  • Cosey
    562
    Zar netko sumnja da je ovogodišnja LP bila neuspješna?striko

Ne mislim, dapače ja sam prezadovoljan, ali ostat će sjena teškog poraza od Bayerna.
  • Mr Anderson
    10.8k
    Mene više muči što nismo protiv Celtica ili Dortmunda pokušali malo hrabrije.
  • Paggini
    38.9k

A da, ali s obzirom tko je izašao na teren, mislim da tu nije bilo ni ikakve šanse, pogotovo protiv Dortmunda.

Protiv Celtica je bilo postavljeno s očekivanjem da će napasti, pa ćemo biti reaktivni, a oni postavili skoro jednak mindset i Bjelkan nije ništa mijenjao tijekom utakmice, nažalost.

Monaco mi je najveći žal, ne toliko zbog prolaska, nego jer smo fkt odigrali izvrsnu utakmicu nakon onog najgoreg perioda Dinama ove sezone.
  • Enco
    62

Mislim da je Šoticek Vuksanov, a Vuksana više povezujem s jednim drugim likom koji na Zoni i nije baš spominjan :smile:
    Neka druga imena agenata ze vežu za dečke s Knezije
  • Zagi
    9.3k
    Više sam ja to spomenuo kao milje.
    Koji klan je konkretno u pitanju, niti znam niti me zanima iskreno.
  • Cosey
    562
    Mene više muči što nismo protiv Celtica ili Dortmunda pokušali malo hrabrije.Mr Anderson

Jbg. Nije se u tom trenutku moglo bolje radi puno ozljeđenih igrača.
    Možda ići na sve ili ništa zadnji 15-20 minuta protiv Celtica.
  • Salas
    29
    Nastup u lp definitivno uspješan, šteta za Monaco kad smo već odigrali onako dobru utakmicu to smo morali dobiti!
    Međutim kad pogledamo sve druge parametre da smo prvi ispod crte i da je 11 klubova iza nas,da smo ostvarili još jednu pobjedu protiv svjetskog giganta,mislim da smo jako porasli u očima neutralnih promatrača,a pogotovo u svjetlu kriminalnih nastupa za vrijeme kriminalca!
    Ocijenio bih to na listi od 1 do čvrstom četvorkom, pola ocjene manje zbog blamažu u Munchenu i pola ipak nismo prošli
  • NORTE
    13.6k
    dinamo bi trebao napraviti crnu listu klubova s kojima u budućnosti ne treba imati baš nikakvog posla (spam klubovi), prvi mi na pamet padaju Feyenoord i Osijek.

Sve ovo zavlačenja s našim bivšim igračem kojeg smo im prodali i na čijem se dolasku radilo, a koji im nije bio ni na mapi, i dalje je tu trener koji ga ne šljivi, stvore se svi uvjeti za prelazak i... kurčina.
  • Nolifer
    9.6k

Dodao bih i Rijeku na toj listi
  • blubach
    786
    dinamo bi trebao napraviti crnu listu klubova s kojima u budućnosti ne treba imati baš nikakvog posla (spam klubovi), prvi mi na pamet padaju Feyenoord i Osijek.NORTE

Ne slažem se ni najmanje s ovim.
    Gdje god Dinamo ima koristi, vrata svih klubova su otvorena, čak i Hajduka.
    Uvijek će te netko nekad zajebat, nekad namjerno, nekad slučajno, kao i ti druge.
    Karikiram, ali sad da netko od tih klubova ponudi 2m eura za Bočkaja, ne bi im ga prodao jer su ti se eto, zamjerili nekim bivšim (ne)transferom? Naravno da bi.
  • NitkoBitan
    23k
    Koja se ludnica sprema iducu subotu protiv Gorice na sjeveru niste ni svjesni, pustaj karte u prodaju odmah!

Veljaca, Gorica... repriza :wink:

• DrawTube
    6.2k

Dodao bih i AEK. Nadam se da nikad više nećemo s njima na bilo koji način poslovati. Poslovati s njima je direktni srednji prst i pljuvanje u facu svim dinamovcima

Također se podrazumijeva i Zvezda, hvala Bogu zasad nitko nije bio toliko lud da s njima posluje, nadam se da neće ni dalje ali to sam mislio i za AEK pa su me neugodno iznenadili
  • Jurki
    15.7k
    Nakon danasnje utakmice.. igra je bila kakva je bila.. a to opce nije bitno..

Jedan Japanac splasen i sprestrasen u crvenoj jakni.. BBB JAPAN) al tolko dobrocudan.. Sjever u ravnini leve stative
    ..cuteci mi je zapravo rekel kolko smo sretni kaj moremo za svoje navijati, na svojem stadionu i u svojoj drzavi.. kakva ona god bila.

Mnogo toga si mogu oprostiti u zivotu... ali si nikad nebum oprostil kaj nisam elitni nogometas.. i da morem napisati status...

Jebo te Santiagu Bernabeu.. moja maksimirska betonjara je moj dom :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.