• Dinamosaur
    1.9k
    moram priznat da sam vas se sjetio nakon tekme kad sam došao do auta.
    A nisam niti bio parkiran na zelenoj površini, samo na parkiralištu na Kennedyjevom trgu.

Do sad nisu stavljali kazne kad su bile tekme. Sad je fino bila dnevna karta pod brisačem.
    I skoro svima oko mene po parkingu.

Novo novo novo vrijeme
  • reziser
    7.2k
    zao mi je, ali si prošao puno bolje nego onih parkiranih na zelenim površinama.
    Mislim da je dnevna tamo oko 8 eura, a kazna za zelene površine daleko veća. Kad je tekma, grad ubire dobar harač. Upozorio sam na vrijeme.

Bez obzira na veliku mogućnost dolaska na Maksimir raznim javnim prijevozom. Ogroman nedostatak Maksimira je parking. To tupim godinama, ali mi kažu, ma ti si komotan…..jesam..kao i vecina
  • ZrnTSCHeZ
    820
    dinamo bi trebao napraviti crnu listu klubova s kojima u budućnosti ne treba imati baš nikakvog posla (spam klubovi)NORTE

Dodao bih i AEK. Nadam se da nikad više nećemo s njima na bilo koji način poslovati.DrawTube

Kak smo si dozvolili da im nakon one situacije par tjedana kasnije pustimo Ljubičića mi nikad nije sjelo...(i njemu na čast kamo si je odabral otići u tom trenutku)

Ogroman nedostatak Maksimira je parking.reziser

Jučer, a i na "malim" tekmama općenito ima mjesta na velikom parkingu na okretištu Borongaj...jedino kaj su uveli da je to sad P+R sa ZET kartom za Rebro pa ti tarifa 2,30€ (neovisno o trajanju), a još veći problem da se ne može plaćati mobitelom niti preko Bmove aplikacije pa je na automatu u koji btw.moraš utipkati i registraciju red 20ak ljudi od kojih se mnogi ne snalaze pa to plaćanje traje i traje

(još k tome automat ne vraća lovu nego ako ubaciš i 10c više odmah povisuje tarifu jer misli da hoćeš kupiti za dodatnu osobu ZET kartu i onda samo traži još love...može se platiti i karticom)
  • NORTE
    13.6k
    Kak smo si dozvolili da im nakon one situacije par tjedana kasnije pustimo Ljubičića mi nikad nije sjelo...(i njemu na čast kamo si je odabral otići u tom trenutku)ZrnTSCHeZ

5 mjeseci poslije je to bilo.
    Bivša uprava to amenovala iako je prolazila kroz svo to sranje.
    Vjerujem da sadašnja uprava s grčkim govnima ne želi imat posla.
  • The Undertaker
    6.7k
    Crne liste...na koga me to podsjeća. Ako nas svi jebu onda nije do njih nego do nas.
  • Chempers
    466

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/599047

Evo ti. Ili možda treba biti eksplicitno napisano tako da bi i dijete od 5 godina razumjelo?

Ja se u većini postova držim striktno klupskih tema, a ne osobnih napada i plakanja nad tim što se piše po forumu, za razliku od mnogih.

Uostalom, ima kolega koji su pisali o istim temama s istom porukom puno suzdrzanije pa su svejedno napadani a neki i banirani. No tu ću stati jer me interesira prvenstveno Dinamo, a ove bitne stvari kao što je zivciranje oko toga kako tko piše na forumu ću ipak prepustiti tebi.
  • vjeko1701
    12.4k
    Ja ovdje vidim uspoređivanje retorike iz prošlih vremena ne direktno nazivanje nekog.

Za ovo "dijete od 5 godina" i omalovažavanje moderiranja ćeš pak malo ohladiti.
  • Crni86
    8.2k
    Crne liste jer eto drugi klub gleda svoje interese. To je sve biznis ljudi moji, mi trebamo biti odlucniji i odrjesitiji i zato pohvala ljudima u klubu sto su rekli feynordu dosta. Trebalo se to i prije napraviti jer ovo rastezanje vec dva mjeseca nije ni malo normalno.

Tako si stvaras i ugled u poslovnom svijetu. Neka svi znaju da si tvrd kamen i nisi bas najlaksi za pregovore. Eto najbolji primjer vam je misko.
  • Zagi
    9.3k
    Meni je sve ovo oko Ivanušeca logično.
    Žao mi je kaj neće doći ali ne krivim nikoga. Ni kod nasa niti kod njih.
  • Direktor
    121
    Po meni ključan igrač dinama za ostatk sezone bit će Bartol Franjić. S njim zdravim dobivamo još jednog igrača kao kaj se vidjelo protiv Osijeka. On lijevo, Gabriel desno i dinamo prema napred izgleda jako dobro. Ovak Rile desno je sve lošiji i lošiji a Gabriel lijevo je truba. Tak da napravit sve da se čovjek oporavi do Rijeke i Hajduka
  • NORTE
    13.6k
    Kakvo je stanje s Bočkajem i Sučićem?
  • NKDZ86
    3k
    tu je početak plave lavine
  • vjeko1701
    12.4k
    Po meni ključan igrač dinama za ostatk sezone bit će Bartol Franjić.Direktor

Apsolutna istina, najveći priod dominacije protiv Osijeka je bio s njim lijevo, RPG desno. Žrtvovanje RPGa lijevo i stavljanje Moha/Risto desno nam samo sterilizira obje bekovske pozicije.
  • Pulfer
    171
    I dalje mi nije jasno zakaj ne proba s Perkovicem lijevo i stavi RPG na pravu stranu. Perkovicu treba minuta da se vrati na svoj nivo, al decko je vecinu kaj je igro za nas igro jako dobro
  • Jurki
    15.7k
    Kakvo je stanje s BočkajemNORTE

Bockaj trazi benzinsku.. salu na stranu.. njega stvarno treba maknuti sa platnog spiska jer nema smisla njegovo drzanje u klubu.. ne kuzim u kojem paralelnom svemiru moze pratiti Cannavarove zahtjeve visokog presinga, a spor je ko blato.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.