• jedan u nizu
    11.5k
    Da je recimo Rijeka pola one Rijeke iz 2017. odavno bi svaka šansa za naslov bila izgubljena.Chempers

da je baba muško zvala bi se Duško.

Isto tako ti mogu reći, da nam je ušlo par golova koji su završili na stativi, prečki, na crti, mi bi bili prvi i neki ljudi nebi imali sta srati osim boje dresova, grbova i dostupnosti krathih trening hlacica u shopu.
  • NORTE
    13.6k
    Kao argument za uspješnost se navodi to što nismo još izgubili naslov i u igri smo. A to što imamo najgoru sezonu u povijesti HNL-a nakon 20 kola se uredno presucujeChempers

Gdje se piše o uspješnosti?
    Ovo što radi sportski direktor je baš loše za poziciju koju ima, a činjenica je da već dugo postoji "struja" koja brani svaki mogući potez.
  • The Undertaker
    6.7k
    E sad usporedi te kriterije sa "kriterijima" za zaposlenje u sportskom sektoru (trener, SD, trener juniora, skauti). Ne ulazim uopće u kvalitetu ljudi već samo proces i kriterije odabira.
  • Papastrumf
    14.1k
    E sad usporedi te kriterije sa "kriterijima" za zaposlenje u sportskom sektoru (trener, SD, trener juniora, skauti). Ne ulazim uopće u kvalitetu ljudi već samo proces i kriterije odabira.The Undertaker

Ne znam samo zasto to meni govoris?
    Ja sam se davno ogradio od komentiranja sportskog sektora i to s razlogom.
  • The Undertaker
    6.7k
    Nadovezao sam se samo na tvoj post, više kao komentar na očite primjere nedosljednosti u klubu. U jednom odjelu tražimo top CV a u drugom uzimamo početnike na odgovorna mjesta.
  • vjeko1701
    12.2k
    I onda onaj tko to kaže bude prozvan mamicevcemChempers

1) Nađi mi jedan primjer da je ovdje u zadnjih par mjeseci netko nazvao forumaša mamićevcem i nije bio za to baniran

2) Kad netko napiše normalanu konstruktivnu kritiku uđe u normalnu raspravu.

S druge strane netko ko ti koji svaki dan nađe nešto da jamra, ponavlja to nebrojeno puta po više tema i generalno ovdje dolazi samo kako bi ispucavao vlastito nezadovoljstvo onda naravno da dođe do zasićenja i drugim forumašima je već teško čitati. I ne, nema preskakanja "ako se nekom ne sviđa". Ustalom, statistika tvojih postova koju je izvukao kolega sve govori.

Prestani plakat.
  • ZrnTSCHeZ
    776
    Kad smo već kod pisanja kazno za parkiranje na zelenoj površini..u nedjelju kolega parkirao na livadi i kad je isao s tekme lagano kazna 150e,ali kaze fora je u tome da su tablice NA,BM,SB imale zataknute kazne dok OS tablice na istoj toj livadi bez kazni :grimace:BBBaranja

Klasično postupanje Grada Osijeka...identično osobno iskustvo i mnogih širom HR iz rujna s tekme repke...s time da sam im ja sve pofotkal i snimil video takvog postupanja pa kroz prigovor pokrenul sudski postupak u sklopu kojeg sam istaknuo i diskriminaciju po regionalnoj osnovi.

Za sada još nema sudske odluke, očekujem poništenje novčane kazne i izricanje opomene.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Kao argument za uspješnost se navodi to što nismo još izgubili naslov i u igri smo.Chempers

Ne, kao argument za uspješnost se navodi da smo:

• Osvojili prvenstvo
    • Osvojili kup, odnosno duplu krunu nakon tri godine
    • Plasirali se u LP
    • Osvojili rekordnih 11 bodova u LP
    • U kupu bez problema idemo prema trofeju
    • U prvenstvu smo glavni favoriti za osvajanje

Nisi odgovorio na moje pitanje nakon kaj si srao kako Dinamo “niti na jednom polju ne kotira dobro”, kaj ces srati za tri mjeseca kad osvojimo prvenstvo? Nitko ti ne kaze da si Mamicevac, vjerojatno nisi, samo si trol koji se - osim sto laže - maksimalno fokusira na negativu, opetovano iz posta u post. Svi itekako znamo da nije dobro kaj smo trenutno treći i nitko s tim nije zadovoljan, ali ponavljam - uspješnost sezone ocjenjuje se po njezinom završetku, ne tijekom prvenstva.
  • BBBaranja
    3.1k

Tak i treba,svaka čast :up:
  • Tradicija bunta
    7.2k
    uspješnost sezone ocjenjuje se po njezinom završetku, ne tijekom prvenstvaBosskovitz

Ne bi se baš složio. Može se u ovom slučaju i osvojit dupla kruna al to svejedno neće, tj ne bi smjelo, zamaskirati očite pogreške u činjenju i nečinjenju što se sportskog dijela tiče.

Razlika u budžetima i pojedinačnoj kvaliteti je toliko velika u odnosu na konkurenciju da je čak i pomalo površno čekati peti mjesec da se izvuku neki zaključci o tome kakva je ovo bila sezona. Ako se hoće izvuć neke lekcije, a ne iskoristit eventualno osvajanje titule da bi se još dublje zabila glava u pijesak.

Ne može se nečiji posao gledati isključivo kroz rezultat na kraju jedne sezone ni u kojem segmentu rada kluba, kamoli ne u sportskom gdje su uvijek prisutne oscilacije u kvaliteti i rezultatima.

U ovoj sezoni mi očito nećemo riješiti problem razvojnog kluba, problem skautinga i općenito kadroviranja u sportskom sektoru. Barem tako sada stvari stoje.

Imamo i sigurno nekih 7-8, ako ne i više prekobrojnih igrača na ugovoru čiji status se nije još uvijek riješio.

A nemamo ni taj luksuz da neki mlađi igrači dobiju minutažu do kraja sezone da se već može radit selekcija za sljedeću sezonu. Čak i suprotno. Panično tražimo igrače na posudbu koji će zatvorit prostor našim igračima da bi se spasilo što se spasit da. Nije to baš zanemarivo kad se zna da razvojnog kluba nemamo i da nam izlazni juniori nemaju gdje skupljat seniorske minute.

Tako da bi u tu ocjenu uspješnosti ove sezone trebalo uzet u obzir i efekte (ne)rada koji će nas stići u nekom sljedećem periodu. Sve drugo je PR.
  • Mali dioničar
    16.8k
    A i maksimalan broj osvojenih bodova za ovu sezonu je 80.

Za sad je najlošiji učinak 73 što jest bilo dovoljno za prvo mjesto 2017/18, a 21/22 se bilo prvi sa 79 osvojenih bodova.

Tako da je dosta izgledno da će ovo biti najlošija sezona u Ligi 10 po broju osvojenih bodova.
  • jakov1
    443
    Na natjecaj za asistenta u marketingu se javilo vise od 900 ljudi, na natjecaj za direktora marketinga se javilo vise od 250 ljudi.Papastrumf

A za financijskog kontrolera?
  • NitkoBitan
    22.8k
    Jedan od bitnijih problema koji ne treba ignorirat, sva krivica se uglavnom svaljuje na stopere.

https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-ove-sezone-ima-daleko-najgore-golmane-u-ligi/2639637.aspx
  • Niko1986
    907
    Jedno vuče drugo, loši golmani ulijevaju nesigurnost u obranu, kod nesigurne obrane protivnici imaju više zicera.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Naslov članka je tipično Indexovski. Imaju najslabiji postotak obrana, ali ta stavka nije crno-bijela da bi se iz toga izvukao zaključak kako su najgori u ligi. Neva je ozlijedio leđa prije utakmice s Monacom i vidi se da to nije onaj Neva iz prošle sezone. Možda bi i on trebao u Bolognu na drugo mišljenje. Ako se to ne može riješiti konvencionalnim metodama, onda bi možda trebao na operaciju. Bolje prije nego kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.