• Mr Anderson
    10.6k
    tak da.... pazite se zelenih povrinareziser

Da, ja sam im naletio još kad smo s Atalantom igrali. Ne sjećam se koliko je to bilo u kunama, ne tak puno ko danas, ali dosta za ono vrijeme.
  • criticus
    3.1k
    predsjednik nam je Dražo Mihailovićdeda

Zove se Draža. Pa skupštinari nam neznaju ni točno ime predsjednika kako ćemo onda imat dobru realizaciju u napadu. Uprava odlazi!
  • OBIGB
    680

Ovo tvoje što pišeš je domena SD, za koje je legit pisat da radi dobro ili ne. Na upravi je da se bavi radom SDa, vrednuje taj rad ili nerad te sukladno tome poduzima aktivnosti.

Osobno, nemam uvid u rad skauta, niti vladam materijom da bi mogao osobno davati ocjenu nečijeg rada ( za početak ne znam ni točno njihove specifične zadatke). Konkretno, Šokota je tu 2-3 mjeseca, tako da ne znam npr kako ocijeniti njegov rad. Što se tiče kvalifikacija za skauta da li ih ima ili nema, koliko znam nije radio u nogometu zadnjih 10-15 godina. Tu je opet na upravi da pita SDa, zašto si ga angažirao (ili prije potpisa pitat zašto ga želiš angažirat, što je logičnije).

Na tebi je da pitaš upravu kada bude neka prilika, zašto ovo-ono. Članski dan nije loša forma, da li je dovoljna/zadovoljavajuća, to je otvoreno za raspravu.

Tvoji argumenti ne stoje jer mješaju konceptualne pojmove, i na taj način se stvari prikazuju onakvima kakvima realno nisu. Tvoja pitanja jesu legitimna, ali argumenti ne idu u prilog tvojim tvrdnjama o kradji u uhljebljivanju od strane ljudi DP-a.

Zašto sam reagirao na tvoje postove? Zato što idu u smjeru selektivnog odabira odredjenih situacija/aktivnosti te izvodjenja zaključaka koji se generaliziraju u negativnom kontekstu na cijelu grupaciju, u ovom slučaju DP.

Legitimno je propitkivati da li su neki ljudi u IOu (kada se kaže DP, prvenstveno mislim na IO, skupštinare s liste DP) dorasli ulozi u kojoj se nalaze, no etiketirat ih kao ljude koji kradu i uhljebljuju nije zajebancija. Zato smatram tvoje argumente paušalnim tvrdnjama koje nisu točne.

Boss je isto odgovorio, ali trenutno, imamo upravu i od njih treba očekivati odgovore na ovakva pitanja, nedoumice itd.
  • deda
    35.1k
    Nemoj upravu osuđivat što skupštinar ne zna ime predsjednika. :cool:
  • criticus
    3.1k
    Nemoj upravu osuđivat što skupštinar ne zna ime predsjednika. :cool:deda

Hahaha bile su 3 nepovezani stvari, samo dio si demantirao i otkrio da realizacija napadača ima veze sa skupštinarima. Igrao sam 4D šah i saznao u čemu je problem. Misija obavljena. Buahahaha.
  • NKDZ86
    2.9k
    Oj dinamo ko dirne na te, s maksimra padat će granate !
  • NORTE
    13.6k
    Moram napisti da dosta ljudi ima jako loše mišljenje o Kulenoviću i to nema prevelikog smisla jer nije on kriv što dinamo ima jednog napadača (njega rezervnog) i što ne zna dovesti boljeg ili više njih u dva duga transferna roka uz sav mir pa i dostupna sredstva.

Igrao je kao jedini napadač skoro 3 mjeseca i nakon toga je doveden napadač koji nije zabio ni gola u sezoni.

Kuletovi golovi za dinamo:
    Ova sezona 15 (9 hnl, 5 LP, 1 kup)
    Prošla sezona 11 (7 hnl, 4 kup), uz veću konkurenciju.

Je, imao je i dosta promašaja, trebalo mu je nekoliko prilika za gol, ali nije on kriv što je postao prvi i jedini napadač dinama.
  • Papastrumf
    14.1k
    Bojim se da u klubu opet ima ozbiljnog nepotizima. Evo moj primjer, prijavim se za radno mjesto direktora marketinga u klubu, s više od 10 godina radnog iskustva na voditeljskim pozicijama u marketingu i niti me zvali nisu, samo su poslali da su odabrali drugog kandidata.

Ne bih htio griješit dušu, ali zazivali smo neke promjene, no očito smo mi kao narod takav mentalitet, kad dođemo na nake pozicije nas obuzme moć i sve moralno više ne vrijedi.
    noezg

Da se osvrnem na ovo. Na natjecaj za asistenta u marketingu se javilo vise od 900 ljudi, na natjecaj za direktora marketinga se javilo vise od 250 ljudi.

Da, odabrano je 10 najboljih kandidata po misljenju voditeljice HR-a i clana uprave za prodaju i marketing.
    Jbg, ocito nisi bio među najboljih 10.

Covjek koji je dobio posao je bio direktor i voditelj marketinga u Red Bullu, Zagrebackoj pivovari, Badelu itd. Znaci, nikakav nepotizam nego strucnost i iskustvo.
  • Crusades
    14.5k
    Je li on već krenuo s radom? Ako nije, kad kreće?
  • Papastrumf
    14.1k

Je, prije 10ak dana.
  • Cosey
    554

Ovo su bolesne brojke. 900 ljudi za asistenta i 250 ljudi koji žele biti direktor. Ok, sigurno ima padobranaca, ali opet...
  • Pacho
    192
    Ovo je odlicno.. Nepotizam, jer nisu njega pozvali :rofl:
  • BBBaranja
    3.1k
    Kad smo već kod pisanja kazno za parkiranje na zelenoj površini..u nedjelju kolega parkirao na livadi i kad je isao s tekme lagano kazna 150e,ali kaze fora je u tome da su tablice NA,BM,SB imale zataknute kazne dok OS tablice na istoj toj livadi bez kazni :grimace:
  • Noel
    8.5k
    Suprotno iskustvo. Osobno sam se javio prije nekog vremena na jedno od radnih mjesta u Dinamu i bio sam pozvan na razgovor. Na razgovoru sam bio iznenađen jer je dotična osoba jako dobro proučila moj životopis i zbog par stvari koje je uočila sam zapeo za oko. Na kraju sam čak bio i odabran za radno mjesto ali sam odlučio odbit ponudu. Tako da te priče o nekakvom nepotizmu mogu iz vlastitog slučaja ocjenit kao čiste laži i gluposti. Ta transparentnost u klubu i želja nekog da me zaposli bez ikakve veze i štele na temelju mojeg radnog iskustva i znanja je nekaj najbolje kaj sam doživio u zadnje vrijeme.
  • Chempers
    466
    Kao argument za uspješnost se navodi to što nismo još izgubili naslov i u igri smo. A to što imamo najgoru sezonu u povijesti HNL-a nakon 20 kola se uredno presucuje. Da je recimo Rijeka pola one Rijeke iz 2017. odavno bi svaka šansa za naslov bila izgubljena. Ne znam kako netko tko prati nogomet može opisati našu sportsku politiku i zadnja 2 prijelazna roka kao nešto drugo osim čistog lutanja i mase promašaja, osim ako svjesno ne laže. Vidjet ćemo koliko ćemo bodova imati u LP druge sezone.

I onda onaj tko to kaže bude prozvan mamicevcem, a ti isti koji prozivaju bi bili u najmanju ruku jednako glasni da ove iste poteze radi netko drugi a ne ovi sada. Ja bih se zapitao tko je taj koji želi dobro klubu a tko je navijač uprave ili nekog pojedinca, onaj koji će imati iste kriterije bez obzira tko vodi klub ili onaj koji će nekome tolerirati više sranja zato jer je "njegov".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.