• Paggini
    38.3k
    Dobro, ajmo se zaustaviti na temu žena kao lažljivica, ne da je offtopic, nego je i degutantno. Brisat će se nastavak rasprave.
  • Hnlovac
    1.5k
    Jel moguce da ima likova niječu ovo i govore da su mazoretkinje ovo slagale da bi bzvz optuzile lika??

Nemojte imat djecu molim vas :vomit:
  • Mr Anderson
    10.6k
    Znači na temelju rekla/kazala bi išao nekog mlatit?Plava stijena

Ne na temelju rekla-kazala, nego da mi se kćer potuži da ju je ovaj maltretirao, seksualno uznemiravao ili vrijeđao.
  • Crni86
    8k
    sudjelovao sam na nekim dogadajima na kojima su mazuretkinje prije 10-tak godine bile i mogu rec da se vec tada pricalo da je taj lik odvratan i bezobrazan prema njima. Na kraju i vidio sam kak se ponasa prema njima. Kad sam vidio za taj slucaj nije me uopce iznenadilo. Vise me iznenadilo kako je taj lik kmecii prije koji tjedan pred kamerama kako nemaju love.

Svatko tko je imao ikakvog dodira s tom organizacijom zna kakav je taj lik.
  • blubach
    782
    Tko je to iz DP-a "ugrabio pare"? Ovo su preozbiljne optužbe za zajebanciju.Bosskovitz

Nije li uhljebljivanje ljudi krađa novaca? Efektivno klubu oduzimaš mjesto sposobnog čovjeka koji će ti s vremenom doprinjeti više novaca + moraš ga plaćati za slabi rad (ili nerad). Ne bih se vraćao na to jer smo na desetke stranica pisali o tome i nema smisla opet to potezati, ali meni je to krađa. Druga stvar je to što je to nemjerljivo s tim što se radilo prije, al to nije nešto na što bi trebalo zatvarati oči jer je, eto, prije bilo gore.
    Koja su to polja na kojima jedan nogometni klub kotira?Bosskovitz

Nabrojao sam ih već točno tu gdje si čitao, ne kužim zašto to pitaš kad već piše.
    Također, ja pišem za većinu navijača, koje ne zanima broj članova, brending, gledanost itd. Zanimaju ih rezultati i Dinamova igra. Prošle (i nadam se ove) ćemo naslov uzeti isključivo zbog nesposobnosti Rijeke i Hajduka, a ne svojom goropadnom snagom i sjajnom igrom. Ljudi nisu zadovoljni na najbitnijem, sportskom, planu. Dugi period igramo negledljivo i ljudima je muka pa je meni logično da, ako se ovako nastabi jasno, će htjeti promjene na sljedećim izborima.
  • OBIGB
    680

Tko točno od ljudi koji su postavljeni/angažirani od strane DPa je uhljebljen da za financijsku naknadu koju prima ne isporučuje ono za što ga se angažiralo?

S tim da, uhljebljenje podrazumijeva svjesnost osobe koja angažira zaposlenika da taj vjerojatno nije taj koji je potreban za tu poziciju…ali neka ga, jer je prijatelj, jer je poznanik, jer mu znam roditelje…
  • Kaktus Car
    973
    Ne znam zakaj sam otvorio ovu temu, ovaj forum, samo mi odmah dođe muka od bisera od komentara; malo pljuvanja po jadnim curama (i klubu jer je s punim pravom stao na njihovu stranu), onda malo standardnog pljuvanja po klubu na račun nove uprave od onih kao da jedva čekaju svaki kiks...

Daj ti blubach nama objasni koji su to onda točno rezultati problem? Ne broje se naslovi na pola sezone, nego na kraju sezone. Histerični ispadi jer klub zbog niza pehova nije trenutno prvi su promašeni i smrde na zlonamjerno predbacivanje novoj garnituri koje neki očito nisu fanovi (a sada zašto su neki Zeku i ekipu odmah uzeli na zub neka svako zaključi za sebe). Od početka ih se napada, a valjda su zaslužili da odrade mandat u miru i da se onda napravi rezime njihovih rezultata.
  • Bernard
    709
    kolega dobio 700 eura kaznu a 350 ako plati u roku tri dana..
    parkirao kod Kraša prije Celtica na zelenu površinu a pošto je službeno vozilo mora platiti kao pravna osoba.
  • reziser
    7.1k
    u bem ti kaznu.... zato sam i upozorio sve nas da paze gdje parkiraju. Bolje na sred ceste s 4 zmigavca nego na zelenu povrsinu :joke:
  • deda
    35.1k
    Zamislite forum da svako od forumaša napiše 100 postova na raznim temama o najvećem rezultatu koji smo ostvarili u povijesti Lige prvaka.

A sad se vratite na forum gdje svaki od forumaša napiše 100 negativnih postova o istoj temi i svakom mini potezu uprave.

To se zove ambijent.

Trenutni ambijent na Zoni Dinamo je kao da igramo drugu ligu uz 150 milijuna eura dugova, predsjednik nam je Dražo Mihailović, a SD Aleksandar Vučić.

Takav je moj dojam kad ne pročitam forum po par dana i vratim se na njega.
  • blubach
    782
    Tko točno od ljudi koji su postavljeni/angažirani od strane DPa je uhljebljen da za financijsku naknadu koju prima ne isporučuje ono za što ga se angažiralo?OBIGB

Na koji način su Šokota i Mustedanagić zaslužili doći na poziciju na kojoj jesu? Jesu li to kompetentne osobe za posao koji bi trebali obavljati? To je samo najrecentniji primjer, jako je puno nelogičnosti i ljutnje prošlo kroz ove kanale u zadnjih pola godine koje se pokušavaju opravdati jer je prije bilo puno gore.

Dalje se uopće neću baviti ovom temom jer legitimni argumenti (a ima ih svakako) ovdje ne prolaze, pogotovo pored emocija, pa ću začepit.
    Samo ću zaključiti da sam i sam glasao za DP i u ovom trenutku, zbog nedostatka boljeg, bih opet glasao za njih, no, to ne znači da sam zadovoljan njihovim trenutnim radom, dapače, razočaran sam, pogotovo zbog Marića koji je još uvijek tu gdje je, a nije mu mjesto u Dinamu. Nadam se da će na idućim izborima biti puno boljih opcija kojima mogu dati glas, to ostaje za vidjeti.
  • Bosskovitz
    14.7k
    Nije li uhljebljivanje ljudi krađa novaca?blubach

Znači lagao si kad si rekao da u DP-u ima ljudi koji će ugrabiti pare u Dinamu?

Možeš se ti slagati s dovođenjem nekih ljudi ili ne, ja sam među prvima rekao da mi se kadar za skaute ne sviđa, ali ne možeš za to reći da je neka krađa novca od strane ikoga iz DP-a. Nikakve emocije, samo tvrde činjenice. Oprosti, ali za Dinamo su to puno preteške preteške optužbe da bi se iz njih pokušao izvući forama o uhljebljivanju. Takve laži se zarolaju, postanu mantra i opetovanim ponavljanjem se nanosi šteta i tim ljudima i klubu. Nije to za zajebanciju i trolanje po forumu.

Nabrojao sam ih već točno tu gdje si čitao, ne kužim zašto to pitaš kad već piše.blubach

Zato te i pitam, objasni kako to "Dinamo ne kotira dobro niti na jednom polju" kad to već tvrdiš. Jer koliko ja vidim, Dinamo napreduje na svakom polju. Rezultat u HNL-u je tu jedini problematičan jer nismo vodeći, ali rezultat u prvenstvu se zbraja nakon 36 kola i onda se procjenjuje jesi li bio uspješan ili nisi, baš kao što se u maratonu gleda tko ima najbolje vrijeme nakon nešto više od 42 kilometra, a ne u nekom dijelu utrke.
  • Bernard
    709
    užas znači 2 godišnje za sjever moraš pljunuti za kaznu.
    neka si napisao za parking jer sam ja htio isto upozoriti ekipu ali sam zaboravio tak da ekipa zipa di parkate ili kak sam ja protiv Istre otišao tramvajem na tekmu nakon valjda 15 god..
  • Mali Zeus
    15.9k
    pa ću začepitblubach

dobra odluka.
  • reziser
    7.1k
    ja i dalje idem autom, ali pazim gdje parkam. Nije problem ni tramvaj, ni bajk ,ni romobil, a bome ni taxi....jednom isao taxijem i tam i natrag i ukupno 10 ojra doslo... tak da.... pazite se zelenih povrina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.