• vlatkomarkovic
    283

Aha, ja sam skuzio iz konteksta da je on od Osijeka tražio milju, pa je moja logika bila kao da bi ga Dinamo mogao dobiti za manje. Mislim čovjek je aktivni igrač Osijeka, nemreš dobiti milju nigdje unutar UEFA-e. Mislim Mierez ima kaj milju i šesto u Emiratima, a bio je nekoliko sezona među najboljim napadačima lige.
  • rakurs
    737

Dinamo je poslao službenu ponudu Gregu Tayloru, škotski reprezentativac mogao bi na ljeto besplatno doći u Maksimir. Sad je sve na njemu, o ovom potezu obaviješten je i Celtic, u Dinamu ništa ne žele nekome raditi iza leđa. I Taylorov odgovor očekuje se sljedećih dana. A priča se kako mu je ponuđen ozbiljan ugovor, Taylor bi vjerojatno postao i najplaćeniji igrač Dinama.

Zanimljiva je priča i Tiago Dantas, 24-godišnji Portugalac, koji bi također besplatno mogao na ljeto stići u Dinamo. Dantas neće potpisati novi ugovor s Osijekom, pa ga njegov agent nudi na sve moguće strane. Jednostavno, "baca udicu" pa tko zagrize... Portugalski veznjak tako je ponuđen i Dinamu, Dantas želi milijun eura godišnje. Kako nam kažu, njegov agent ga je ponudio na 30 raznih adresa, netko će se vjerojatno "upecati".
  • Zagi
    9.1k
    Aha, ja sam skuzio iz konteksta da je on od Osijeka tražio miljuvlatkomarkovic

Nema šanse da Osijek nekog plaća prek 300.
    Samo nas se muze x3. ima dinamo, nek da.

Enormna rupa u proračunu svake svake sezone, a puk traži ulazne transfere 10-15m. Ne štima matematika.
  • Facke
    5k
    Mene se sve vise cini da su ove oko Dantasa neke igrice njegovoga agenta. Prvo je kao dolazil dogovoriti novi ugovor u Osijeku da bi na kraju dober ugovor odbili.
    Sad ga se gura v Dinamo a otkud novinarima podatak od milje godisnje teske za reci, il su zmislili il je to njeguv zastupnik (kaj mi nekak nema logike) pustil u medije.
    A el je Dantas igrac za nas, tu sam skepticen.
  • Zagi
    9.1k
    A bubneš 1m po sezoni pa se kupcu čini i 700 kao dobar posao valjda.
    To kaj ne vredi prek 200, nije agentov problem.
  • vlatkomarkovic
    283

Ma može on kurac dobiti milju igdje, a da se ne vozi Qatar, Emirates ili Etihadom. Ima 24 godine i igra u Osijeku trenutno.
  • Keyser Soze
    12.2k
    Ovo s Ivanušecom je već stvarno neozbiljno. Ako ga toliko čekaš za to da odigra 13 utakmica onda stvarno nema smisla, presmiješno.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Iskreno ne bi Dantasa. Ne toliko jer mislim da je loš, nego nam treba neka radilica uz Mišića. Mislim da je to Kačavenda za sljedeču godinu, a nadam se da to bude bio i Vrbančić. Do tada se nadam da budemo razvili Pavića na razinu da može bar pokrit ponekad kad Mišića nema i ne vidim razloga da uz recimo Roga ili Franjića idemo po novog igrača. Jedino mi ima smisla da odemo po Selahija jer nemamo takav tip igrača, Dantasa kod nas imamo i previše...
  • Jurki
    15.2k
    Jedino mi ima smisla da odemo po SelahijaDragon1Warrior123

Slazem se. Selahi nema neku preprodajnu vrijednost, a uz sitna njegova poboljsanja u igri moze nam biti vrlo koristan vise godina bez da cemo biti u strahu da nas neki bogatun izuje iz cipela.
  • ElDorado
    1.7k
    Bojim se da u klubu opće ne vide Selahija kao opciju jer bi valjda već bio tu.
  • Dragon1Warrior123
    3.8k
    Ne mora nužno biti Selahi, ali neki igrač sličnog profila. Soldo recimo bi bio ok opcija, ali možda nedovoljno dobar još uvijek. Treba nam nekakav novi Jakić! Ili neka "crna zvjer" ko KTC/RPG/Kanga samo u vezi!
  • Markelo
    3.1k
    Ma odjebao bi ja više Nizozemce. Šta smo mi, klub sa dna kace da nas ovi prave idiotima. Ne daš posudbu, ok, doviđenja- prijatno. Nećeš mi 16.02. u 23:58 slat kako si pristao na posudbu.
  • NVKOD
    2.7k
    Ako ga toliko čekaš za to da odigra 13 utakmica onda stvarno nema smisla, presmiješno.Keyser Soze

Upravo to. Da je došao na početku priprema kako bi se uigrao s momčadi, posudba bi se definitivno isplatila, ali je otada prošlo mjesec dana a Ivanušec stiže "ovih dana" već mjesec dana. Nitko ne kaže da Luka u formi može dominirati HNL-om, ali koliko imaš vremena čekati ga da se vrati u formu?

Još uz to stoji pitanje cijene posudbe, odnosno % preuzimanja njegove plaće koja zasigurno nije mala s tim da na kraju posudbe nemaš mogućnost otkupa. Bio bi grijeh stavljati Pjacu koji je u velikoj formi na desno krilo, a onda Ivanušeca lijevo. Tu je još i Hoxha koji se onda trebao prodati ako smo mislili dovesti Ivanušeca, a siguran sam da on neće htjeti sjediti na klupi.

Razumijem da smo na -7 i da trebamo instant pojačanja, ali ova sapunica oko njegovog dolaska zapravo pokazuje koliko smo očajni i kako ne znamo dalje od vlastitog dvorišta i bivših igrača. S tim da stvarno previše vremena utrošilo na ovaj možebitni transfer, umjesto da su se snage prije fokusirale na bitne stvari - lijevi bek, napadač (iako je s Kangom to isto trajalo puno predugo). Sve mi se čini da se Feyenoord poigrava s nama kako smo se mi s njima, kao smo seoska zadruga, a ne Dinamo!

Nitko ne kaže da nema smisla vraćati bivše igrače, ali se to napravi mjesec dana prije, a ne tek poslije Šibenika (ako uopće dođe).
  • Kaktus Car
    933
    Treba tu odluku prepustiti treneru. Sad se valjda imao vremena i prilike upoznati s ekipom i nek odluči treba li mu Ivanušec ili ne.
  • Odani Zgd
    64
    Zna netko koliko će nas uopće koštati to zadovoljstvo s Ivanušecom?Ako preuzmemo i pola plaće to će bit sigurno neka dobra cifra,za 13 utakmica....Nešto kao Brekalo u Hajduku cca 700 tisuća za pola sezone....a ni to nam ne jamči da lagano uzimamo naslov
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.